Téma: zápal na resekovanom zube
Dobrý deň pán RNG, chcem Vás poprosiť o radu ohľadom zápalu na zube/v ďasne. ospravedlňujem sa za množstvo textu, ale radšej napíšem všetko, aby ste si vedeli spraviť obraz.
zhruba v októbri minulého roku som si začala liečiť neustále upchatý nos a kašeľ MMS 1, ktoré som aktivovala HCl. veľmi mi to nepomohlo, ale zapálil sa mi z toho zub. opuchla mi tvár, bolelo to jak čert, tak som išla k zubárke. MMS som okamžite prestala užívať. zubárka mi zub otvorila, očistila a nechala ho otvorený ešte dva týždne, aby sa hnis dostal von. za dva týždne vyzeralo všetko dobre, tak ho zavrela. začala som si vyplachovať ústa MMMS 1 a za dva dni som bola späť, lebo ma zas začal príšerne bolieť. tentokrát som mala už nad zubom guličku z hnisu a tak ma poslala na resekciu. dva mesiace bolo všetko v poriadku a potom sa mi spravila ďalšia gulička hnisu, tentokrát na inom zube. ale keďže som nechcela ísť na ďalšiu resekciu, pokúšala som sa to riešiť sama. gulička postupne zmizla a zas o niečo neskôr sa mi spravila ďalšia na treťom zube. za chvíľu sa znova objavila aj tá na druhom zube a neprešiel ani týždeň a mala som zas tvár ako tekvicu teraz ale nič nebolelo, tak som to riešila sama. hneď som začala jesť veľké dávky vitamínu C, vyplachovala ústa koloidným striebrom, jedla koloidné minerály... začalo mi to odpúchať, ale mala som pocit, že to ide pomaly, tak som navštívila jedného ľudového liečiteľa. ten mi dal nejaké antibiotiká, ktoré sám vyrába a pripolisovú tinktúru. všetko dobre postupovalo, opuch mizol, ale začal ma bolieť zub, na ktorom mi robili resekciu. tak som začala hľadať ďalšie možnosti a narazila som na Vašu stránku. začala som si robiť ionoforézu striebra a podľa rady ličiteľa som si dávala častejšie propolis. na dve nové ložiská mi to super zaberá, ale toto jedno, ktoré tam teraz vôbec nebolo, ma po každom ošetrní bolí viac a stále horšie to vyzerá - pred liečeným dvoch nových ložísk ATB a propolisom tam žiaden problém nebol a teraz sú tam dva biele fľaky, hoci guličku tam ešte nemám. vôbec neviem, čo si mám o tom myslieť a som z toho dosť nervózna, tak Vás chcem poprosiť, aby ste mi napísali, čo by to mohlo byť a či poznáte nejaké riešenie. zatiaľ to vyzerá tak, že každý môj pokus o liečenie, mi vyvolá problém na tomto zube... ďakujem pekne za ochotu.