1

Téma: Sjogrenov syndróm

Dobry vecer Rng,

Chcem sa opytat, co by pomohlo pri Sjogrenovom syndrome?Je mozne, ze by mohli byt za tym parazity? Alebo nieco ine?
A co by teda pomohlo z vyzivovych doplnkov ?
Dakujem pekne.



2

Re: Sjogrenov syndróm

Protizapalove, koloidne striebro na syndrom suchych oci a zvysovanie viralnej imunity je prve co radim. Pozri temu herpes a autoimunne.
A enzymaticke cistenie tela, pripadne boj proti moznym L-formam, ktore su casto za tym, lebo znizuju celkove imunitu. Najpravdepodobnejsie su to L-formy boreliozy a Chlamidie pneumoniae, na ktore odporucam najma dlhodobe branie oleuropeinu(3 x 300 mg) ktory sa nachadza v extrakte z olivovych listov, tiez Samenta/Prima una de gato, a pripadne zaroven aj GSE (60 kvapiek)a carvacrolu z oreganoveho oleja(3 x 200 mg), lebo pri L-formach znizenej imunite sa na cloveka kazdu chvilu nieco nalepi, takze sa treba branit preventivne proti vsetkemu moznemu.



3

Re: Sjogrenov syndróm

Ďakujem,ale co su to tie L-formy?
A cim sa najlepšie robi enzymatické cistenie tela? MOze byt napr.Digest platinum, alebo Bromelain??

Vdaka za odpoved!



4

Re: Sjogrenov syndróm

L formy su ked napadnuta bakteria zhodi svoj vonkajsi plast a usadi sa v bunkach ako vnutrobunecny parazit, ktory sa rozmnozuje velmi pomaly, ale sustavne a obranny system tela ich obvykle vobec nevidi. Samozrejme sucasne lekarske testy su na tuto formu prakticky na nic. A je ich kvoli antibiotikam, ktore napadaju vonkajsi plast bakterii coraz viac na svete.
Bakterie sa prisposobia a mnohe su schopne ten vonkajsi poskodeny plast zhodit a "docasne" sa usadit vo vnutri buniek, kde ich ochranuje bunkovy plast tej bunky samotnej, dokonca vedia tu bunku prinutit vylucit latky do bunkovej steny, ktorym sa zamaskuje obsah bunky pred nasim obrannym systemom.Tak sa stanu L-formy a mnohe mykoplazmy pre nasu telesnu obranu neviditelne
Digest Platinum je velmi vhodny na rozne enzymaticke cistenia, lebo ma hromadu roznych zloziek na rozne zamorujuce  materialy.
Bromelain je len proteolyticky enzym , tj rozbija zamorujuce bielkovinne zhluky, nic viac.

Naposledy upravil: RNG (2012-04-03 17:58:01)



5

Re: Sjogrenov syndróm

ďakujem pekne



6

Re: Sjogrenov syndróm

OK



7

Re: Sjogrenov syndróm

OK