Do 40 min. nemusi byt krv vysetrena, ale do 40 min. musi byt odstredene serum ! A potom sa moze dane serum prevazat aj niekolko dni. Napriklad ked clovek so Ziliny si da vysetrit homocystein a ten zistuju v labaku v Poprade, tak by to nemalo zmysel, keby nebol dodrzany cas 40 min.. V Poprade uz mam kontakt, takze keby si ho chcel dat niekto vysetrit, kludne dajte vediet kedykolvek. Vysetrenie stoji 10€, kedze poistovna ho nehradi, ale je to smiesna suma v porovnani z nasledkami vysokej hladiny HCY. Ja mam 33 rokov, sportujem, zdravo sa stravujem a namerali mi 14,5, skoro ma drblo z toho vysokeho cisla. Je pravda, ze som doslova zral vela sladkeho, kedze si telo ziadalo po treningu. Labak vam povie ze normalna hodnota je od 5 do 15, ale aj podla Dr. Erbena a inych studii uz hladinu nad 6,4 treba riesit a pri hodnote 15 je uz 3 nasobne vacsie riziko infarktu. Ved sami viete, ze tie hranice u nas su kvoli tomu benevolentnejsie, aby ludia boli chorlavejsi a potom dopovali farmaceuticky priemysel svojimi tazko zarobenymi peniazmi.
Objednal som si z iherb kys. listovu ako kvapky, B12 pod jazyk a zvlast aj B6. No ako Dr. Erben radi, tieto 3 vitaminy pred jedlom a potom po jedle este B2, zinok a magnezium+ rano a vecer Aloe Vera, ciuz gel alebo kapsule. Ja mam aj presny rozpis podla hladiny HCY.