1

Téma: javorový sirup / med a soda proti rakovine ?

chcela by som vediet,ci je to naozaj ako liek a vylieči to rakovinu,popripade či sa da tymto nejak preventivne zneutralizovat telo ? nejake info trebars tu : http://www.topzine.cz/jedla-soda-a-javo … i-rakovinu  alebo http://www.badatel.sk/index.php?option= … p;Itemid=9



2

Re: javorový sirup / med a soda proti rakovine ?

Na tomto spekulujem uz davnejsie.
Soda bikarbona sa v zaludku premeni na chlorid sodny, len prebytocna sa moze dostat do criev a absorbovat ako soda bikarbona, ktora neutralizuje vsetky silnejsie kyseliny v tele,ako sa to popularne tu nazyva, alkalizuje.
Povarenim bikarbonatu s javorovym cukrom dostanes pevnu latku, kde cast moze prejst do criev bez dotyku s kyselinou. Podobne vsak mozno dostat do tela sodu bikarbonu alebo este lepsie draselny bikarbonat v enterickych kapsuliach. Zialbohu ich na trhu nikto nema, takze by si ich clovek musel naplnit a pokryt enterickym obalom sam.
Momentalne, kedze beriem s jedlom zdroje kyselin(mam ich malo) v inom case musim brat aj alkalizujucu KHCO3(u vas Kalinat) to mi ale zneutralizuje kyseliny v zaludku, tj pokazi travenie na par hodin.
Takze to robim obcas len skoro rano a po tom nejem aspon 3 hodiny, kym sa to cele nesplachne do criev. Je to proste problem.
Neviem, na kolko ta zmes cukru a javoroveho syrupu je ucinna, ale teoria za tym je velmi prijatelna: otvoris rakovinne bunky cukrom a dodas do nich alkalizator. Ale to by malo platit aj na glukozu, keby bola spolu so sodou bikarbonou azlebo draselnou bikarbonou  v enterickej kapsuli.
Neutralizovat sa da aj roztokom bikarbony do criev vo forme klystiru(enema alebo crevne preplachnutie), kde sa to priamo absorbuje do krvi. Lenze to je uz menej atraktivne, ako prehltnutie kapsul.

Naposledy upravil: RNG (2012-03-17 12:55:54)