1

Téma: starecka leukemia

ahoj RNG, potrebujem surne radu, manzelova starka-cely zivot zdrava zena, nikdy nebola u lekara!!! dostala zapal pluc, vysoke teploty a z krvi jej zistili leukemiu.. vo vysokom stadiu.. davaju jej 3mesiace zivota :*-( ze ma 25%zhubnych buniek..
ja to vsak vzdat nechcem.. sama som sa vyliecila z cysty na vajecniku a tak verim,ze pomozem aj jej,
prosim ta, porad mi, co robit s doplnami zo slovenska, hlavne, aby sme to zastavili a potom mozme objednat aj doplnky od Vas,ale momentalne musime konat rychlo, velmi rychlo..
chcela by som jej nasadit B17 liecbu, kupim jej asi ten SK pripravok B17+hliva ustricova,dalej zelezo v tabletkach a myslim,ze aj cviklova stava na prazdny zaludok by mohla dopomoct..
co este? nechcem to vzdat, bo viem, ze rakovina je choroba ako ina a da sa liecit, ak clovek chce..
otazne vsak je, ci sa 78rocna este bude chciet liecit,alebo to vzda...
prosim porad mi sad



2

Re: starecka leukemia

nasla som toto: Ako lieči leukémiu metabolická medicína?

-         prvým, najdôležitejším krokom je okamžité vylúčenie pliesňotvornej stravy (kravské mlieko, bravčové mäso, údeniny, sladkosti atď.)

-         bežné, konvenčné antimykotiká – lieky (v pokročilých štádiách)

-         vysoké dávky vitamínu C (1000mg každé 2 hodiny)

-         prírodné antimykotiká (astragalus, wormwood, cesnak, škorica, oreganový olej, drevené uhlie…)

-         marhuľove jadrá (amygdalín - vit. B17) 7 jadierok 6 až 7 krát denne

-         komplex kvalitných vitaminov a minerálov

-         tráviace enzýmy (neživočíšne!)

-         2 a pol až 3 litre čistej, nebublinkovej vody denne!!! Z toho je veľmi nápomocné ak 1 liter je vysoko alkalická voda (s vysokým Ph) a obsahom kyslíka (napr. voda KAQUN)

-         zvýšený prísun kyslíka 

ale problem vidim v tom, ze nam nikto tie antimykotyka dobrovolne asi nepredpise
a aj v tom, ze starka tazko stoji na nohach, nieto aby este mala vysoky prisun kyslika
vitamin C zabezpecit viem, aj horke marhulove jadierka a snad aj to,aby vylucila mlieko,maso,cukor..

och sad



3

Re: starecka leukemia

Nuz kedze sa jedna o chorobu sposobenu zamorenim a plesne su pri tom velmi silne podozrive, odporucam brat protiplesnove, ako oreganovy olej, lapacho v dostatocnych davkach.
Kyslik z okyslicenej vody je len par miligramov a telo ho potrebuje denne na kila.Takze to je len vtip.
Ale rozne ine protirakovinne su tu dolezite, osobne by som bral caj z gravioly, ten je nielenze protirakovinny ale silne antimikrobialnu na rozne mikroby.
Pripadne rozne okyslicovadla, ako peroxid vodika, MMS1 MMS2 a podobne, viem ze na Slovensku sa nedostane do hyperbarickej kyslikovej komory, ved ich ani nemaju dostatok, takze radit to je zbytocne.
Zriedenie krvi nattokinazou moze pomoct zrychlit cirkulaciu a tak dodat viac kyslika do tela. NO a samozrejme masove davky enzymov na cistenie tela(pozri na Digest Platinum alebo entericky chraneny pancreatine), vcitane enzymu ktory rozklada bunkove steny plesni a candid, hlavne na prazdny zaludok moze pomoct. Pozri sa na produkt Candex.
Z vitaminov C najlepsia forma je ester C, ten sa v tele drzi az 5 krat tak dlho, ako kyselina askorbova.
Ono je tazko radit pre starych ludi, ktori maju uz slabu obranu a mizernu regeneraciu, ale nadej zomiera posledna.

Inac na zdroj zeleza odporucam formu glycinatu, spolu s vitaminmi B-6 B-9(kyselina listova) a B-12, najlepsie ako sublingualna forma. A nezabudat na probiotika a hromadu mikrovlaknin, lebo spravne rozmnozene a nakrmene probiotika produkuju az 70% obrannych latok ktorymi telo disponuje, tj viac, ako samotne telo. A kdeze mala zapal pluc a iste dostala antibiotika, tak ma znicenu probioticku floru a plesne dostali v tele zelenu, kedze ich probiotika nepotlacali.
Odporucam aspon 20 gramov mikrovlaknin a liter vody pocas dna s tym, aby to nezapieklo.Dobre formy su psylium, pektiny, najma modifikovane pektiny, vyborne rozpustne arabinogalaktany, inulin , glucomannan(conjac manan) a ine.

Naposledy upravil: RNG (2012-02-08 01:01:40)