Téma: prosim o radu
Dobry den, uz dlhsie sledujem vase forum a rozne rady,ktorymi pomahate chorym a myslim,ze mate rozhlad nad roznymi zdravotnymi problemami. Preto by som Vas chcela poprosit aj ja o radu. Asi 2 mesiace mam iste zdravotne problemy a doposial neviem prist na to,co mi vlastne je(ani lekar). Taky najvaznejsi problem,ktory mam je,ze mam tazkosti pri pehltani-nic ma neboli len mi to ide akosi tazsie,akoby mi nieco branilo pri prehltani,par krat sa mi to zhorsilo,ked som zjedla bud mandarinku,plesnovy syr,tiez ked vypijem ovocne dzusi a stavy,mam strasne vela hlienov a to hlavne rano-take biele,huste(robili mi vytery a tie boli v poriadku),mavam taktiez nepravidelne busenie srdca a to hlavne vecer ked si lahnem,dalej zle spavam,som stale unavena,nic sa mi nechce,tazko sa koncentrujem...stolicu mam teraz velmi sporadicky,velmi casto sa mi grga hlavne po jedle a dost to aj zapacha,predtym som mala aj plyny,teraz uz malo...lekar mi predpisal liek nolpaza-inibitor protonovej pumpy-nie som si ista,ci to mam uzivat lebo sa mi nezda,ze mi pomaha...robili mi rozne vysetrenia a vsetko bolo negativne az na to,ze mi lekar povedal,ze to vyzera ako keby som bola po prekonani mononukleozy a boreliozy(ako sa da prekonat borelioza?!) o com som ani len netusila....taktiez som bola na sone stitnej zlazy a aj krv.vysetrenie na stitnu zlazu bolo OK...robili mi aj GFS a tiez nic nezistili....neviem,co mam robit,uz som zufala...
vopred dakujem za vasu odpoved