1

Téma: ticha ischemia

Roman svagrina bola dnes u lekarky, lebo sa jej v poslednej dobe spatne dycha, minule dostala spray na astmu, no vcera vecer sa nemohla nadychnut, mala akoby tazobu na hrudi, ouchnute ruky, najviac prsty a tiez nafuknute brucho, akoby mala v nom vodu. Dnes jej vraj zistili tichu anemiu, ale lekarka ju pochvalila,ked povedala, ze svagor jej dal natokinazu na riedenie krvi, tiez mala slabu porazku pred 3 rokmi,ked mala 30 r.Bere aj Hawthorn 2 g denne na tlak.  Vraj keby tu nattokinazu nebrala,uz mohla dostat aj porazku...Ale pisem kvoli tomu, ze jej povedala ta lekarka, ze musi do konca zivota brat hromadu chemie aby mohla normalne fungovat..Prosim Ta, ake adekvatne doplnky by na tento problem mala brat podla Teba?
Vopred vdaka za odpoved..



2

Re: ticha ischemia

Cievy si treba cistit lecitinom, nattokinaza nielen riedi krv a tym zlepsuje cirkulaciu, ale zaroven odstranuje /rpzpusta krvne zrazeniny a fibriny, ktore pokryvaju steny ciev a znemoznuju priestup kyslika.
Slaba krvna cirkulacie vedie k edemom(opuchnutia), nedostatocne pitie zhromazduje v tele extra vodu, lebo telo je presolene, znecistene, a soli zadrziavaju vodu.
Treba to dobre premyt, alkalizovat a precistit enzymami a absorbcnymi mikrovlakninami.
Opuchliny a zapaly v tele su casto aj ako dosledok nahromadenej kyseliny mocovej(dna/gout), co sa da odstranit premyvanim tela, jedenim napr ceresni a vyhybanim sa jedlam s vysokym obsahom purinov. Alkalizacia KHCO3(, na Slovensku predavane ako vinarsky odkyslovac, pod napr znackou Kalinat) vytvara v tele mocovan draselny, ktory je vyse 100 krat tak dobre rozpustny vo vode, ako kyselina mocova. Takze alkalizacia takto precisti telo aj od kyseliny mocovej(odkysli) a zabrani zapalom a opuchom, a zhromazdovaniu vody v tele
Astmy su z mnohorocnych  alergii alebo infekcii v prinosnych dutinach, odkial sa z hlienami dostavaju do priedusiek a pluc znova a znoiva a za roky poskodia pluca.
Na regeneraciu pluc odporucam brat najma adaptogen cordyceps, aspon 2-3 gramy denne.