1

Téma: oeracia chrbtice

Priatelkin syn mal po havarii operaciu na chrbtici v oblasti krizov.Bola mu voperovana titanova platnicka so styrmi srobami.Od tej doby ma velke bolesti a lekari ,ked sa dokaze zohnut tak tvrdia ze je to vporiadku.Moze mu nieco pomoct ?Dakujem pekne...

2

Re: oeracia chrbtice

Ja som len "doplnkar".
Bolesti su zo zapalov, moze to byt vec nervov alebo zapal s odmietania titanu.
Na nervy je dobre brat najma krill olej, 2 gramy, na zapaly je curcumin 3 x 1500 mg, na cistenie tela od kovov je chelacia, v tomto pripade asi EDTA, aspon 600 mg denne, najlepsie rano a na vecer dobra mineralova zmes na kosti, ako napr
http://www.swansonvitamins.com/SWC037/ItemDetail?n=0,
co by mal brat po havarii aj tak, aby sa mu zlomeniny rychlejsie vyhojili.

Dobry den,

kolegyna je v nemocnici, ma  pruh na chrbtici a vyskocenu platnicku, nemozu ju vsak operovat lebo ma zapalene nervy. Prosim poradte nieco na odstranenie zapalu.
Dakujem

S pozdravom

4

Zapal nervov moze byt z roznych dovodov, od mechanickeho poskodenia, zamorenia az po mikrobialne dovody
Najcastejsie je to asi utok virusov, preto si treba posilnit viralnu imunitu.Pozri na temu herpes
Protizapalove su napr curcuminpoidy s bioperinom, Boswelin, serrapeptaza.
A na regeneraciu poskodenych nervovych obalo odporucam brat najmenej 1 gram DHA denne, ci uz co velmi ucinnej forme oleja z krilu alebo calamarinu, ktore uprednostnujem pred rybacimi olejami