1

Téma: Stafylok aureus

Dobry den, poprosila by som Vás o názor, pomoc, ak je to mozne :-) Moja dcerka ma 3 roky a uz viac nez dva roky bojujeme so zlatým stafylokom. Tento mesiac jej odstránili nosnú mandľu, nakoľko mala opakovane /5x/ pozitívnu kultiváciu na staf.aureus, naposledy mala výter pozitívny na MRSA. naposledy dostala len lokálne ATB do nosa, lebo máva zelené soplíky a opakované infekty horných dých.ciest. pri operácii nosnej mandle jej vložili do uší drenážne trubičky, nakoľko mala mukoidný zápal stred.ucha, zle počula. Ide o to, že liecba ATB zvacsa zaberie len na chvilu, po nejakej dobe jej bacil opatovne sposobuje problemy, dost nam to komplikuje zivot. Nechcem aj naďalej riešiť jej zdrav.stav cez ATB, ktoré aj tak zaberú len krátkodobo a nevyriešime tým primárny problém, ale naši lekári, kt. sme doposiaľ navštívili, mi nedali inú radu. Je možné aj nejakou alternatívnou formou vyhnať tohto bacila z jej tela?  Dakujem.



2

Re: Stafylok aureus

Miesto atb kvapiek pouzi kvapky roztoku citricidalu/GSE   Ten je na rozdiel od atb ucinny aj na MRSA. A moze sa aj ten roztok pit, nech sa dostane do celeho tela. Dospela davka je 60 kvapiejk GSE do litra vody, ta ista koncentracia sa pouzuvaj aj ako kvapky do nosa oci, usi a ja na rozne vyplachy.
Rozrok(horkac) treba pit ppo m alickych glgoch cely den, nikdy nie vela naraz!

Ked sa to nastahovalo aj do vnutorneho ucha, pouzivaj carvacrol, ktory sa nachadza v oreganovom oleji, davka pre dospeleho je 3 x 200 mg carvacrolu, na dieta prepocitaj podla vahy.
Najviac odporucam tento silny prostriedok, kde je v malickych kapsulkach 100 mg carvacrolu a kapsulky sa rozpustia az v crevach, tj nepalia v hrdle ani v zaludku.
Samozrejme nemozes do nich hryznut!!!
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … s/731?at=0



3

Re: Stafylok aureus

Dobrý deň,

chcem sa poradiť 2 ročná dcéra má v hrdle zisteného zlatého stafylokoka. Neustále nás tápia sople, ktorých sa nevieme zbaviť aj dva týždne, neviem či to zapríčiňuje práve stafylokok. Chcem sa poradiť ohľadne GSE, citricidalu , ktorý je údajne na zlatého stafylokoka účinný. Po dlhšom pátraní som tu však zistila že momentálne je problem kúpiť účinný GSE? Viete mi poradiť, ktorý by mohol byť účinný? Alebo ako inak sa ho zbaviť a ako sa zbaviť nestálych soplov?

Ď.



4

Re: Stafylok aureus

Znacne ucinny citricidal je dnes len citricidal, profesional od firmy BioChem Research, tj povodnej firmy, ktora ho kedysi patentovala. Tema na to tu je uz dost dlho.