1

Téma: chlamidie/pankreas

dobry den

chcel by som vyskusat liecbu citricidalom,koloidnym striebrom ...
mam chlamidie ,stafylokoky...
problem je v tom ze mam trvalo poskodeny pankreas cize mam obavy ci takato kombinacia nemoze vyvolat zapal alebo nejake ine komplikacie

dakujem
rudo1



2

Re: chlamidie/pankreas

Ked zacnes postupne, nedostanes moznu uhynovu reakciu(herxheimer/jarish) Inac nevidim ziadny iny mozny problem



3

Re: chlamidie/pankreas

dakujem za odpoved
cize v akych davkach zacat



4

Re: chlamidie/pankreas

Povedal by som zacinaj s  1/3 az 1/2 odporucenych a ak nemas do 2 dni ziadnu reakciu, prejdi na cele davky.



5

Re: chlamidie/pankreas

dik za radu



6

Re: chlamidie/pankreas

OK



7

Re: chlamidie/pankreas

Dobry den RNG, chcel by som Vas poprosit o radu ohladne pripravkov od firmy swanson.cz. Mam 24 r. a dlhodobo pretrvavajuce problemy so  silnym povlakom na jazyku (bielo-zlty), zaludocne problemy a  zapaly dychacich ciest sprevadzane znizenou teplotou + zahlienenie, zistili mi aj hranicnu hodnotu mykopl. a chlamydii.  Na zaklade vasich rad som sa rozhodol objednat oreganovy olej, cats claw, extrakt z olivovych listov, pripadne quercetin. Najdostupnejsie je to prave cez firmu swanson.cz, no vsetky pripravky su v tabletovej podobe a vy zvacsa pisete o tekutych extraktoch  dostupnych v USA. Su tie pripravky od swanson slabsie ako tie ktore odporucate? je tabletova forma horsia? resp. je zdrave uzivat tolko pripravkov v tabletach naraz?
Taktiez by som chcel objednat citricidal - http://www.biozdravie.sk/index1.html , aky je ten pripravok v porovnani s GSE?
Vopred velmi pekne dakujem za akukolvek odpoved



8

Re: chlamidie/pankreas

Pozri do tem travenie, candida, infekcie a podobne.
Swanson v USA(www.Swansonvitamins.com) ma drahsie postovne, ale snad sa to vyplati, ked objednavas viac veci, lebo ma nizsie ceny na mnohe
Swanson.cz nepoznam , neviem co od Swansona dovazaju.Ale podla toho, co radia na rozne problemy sa neda vobec riadit, zialbohu.
Na candidu treba napr GSE, oreganovy olej, kokosovy olej a bezsacharidovu dietu To tam neuvadzaju.
Ale ked to vies dostat miestne za rozumnu cenu tak si to objednaj miestne.



9

Re: chlamidie/pankreas

zdravim
1.dostal som sa na 40 kvapiek gse koncentratu a pocitujem palenie pazeraka pri zvieraci.
moze to byt sposobene tym citricidalom?
da sa to nejako tlmit /okrem kapsul GSE/
2.v clankoch pisete ze ''intenzivne'' to znamena kolko 2,3 mesiace?
3.je vhodny tento NAC odmaskovac?     http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showspc/ … i-spc.html

dakujem



10

Re: chlamidie/pankreas

GSE sa musi riedit, tj 60 kvapiek na liter vody. Takza koncentracia prakticky nikoho nepali a to ani len v nose a ociach, co su ovela citlivejsie, nez pazerak.Je len odporne horka, ale aj na to sa da casom navyknut. Mne to uz vobec nevadi.
Takze ked mas palenie v pazeraku, je to z kvasenia/hnitia v zaludku, tj nedostatku zaludocnych kyselin
Neviem co ti je, ale ked mas chlamidie pneumoniae, liecenie je najmenej rok,olko totiz uvadzxa jedina lekarska metoda*Vanderbilt/Wheldon, ktory pouzivaju troje roznych atb a maju u urciteho percenta pacientov po roku prve uspechy.
Slovo "Intenzivne " tu pouzivam na naznacenie silnej davky, tj nie len udrzobnej.
Hociktore NAC je dobre, hoci prave toto by som si nevybrqal pre to, ze je to produkt farmacie a nie doplnkoveho priemyslu a z toho vyplyva aj zlozenie roznych nepotrebnych e-ciek v nom. A samozrejme aj memierne vysoka cena.
Porovnaj s tymto, napochytro vybrane, lebo na trhu su aj lacnejsie zdroje
http://www.iherb.com/Now-Foods-NAC-Crit … caps/37836



11

Re: chlamidie/pankreas

zdravim
Asi sme sa dobre nerozumeli.Chcel som lem vediet kolko trva ta intenzivna liecba.To som nenasiel =>len udrzobna aj vyse pol roka.Mozno nie som sam koho by to zaujimalo,lebo od toho sa odvija aj nakup porebnych preparatov.
Moja diagnoza pisana pri kazdej kontrole na gastre:
Zapal pazeraka,chronicka povrchova gastritida a blizsie neurcena choroba pankreasu.
Co sa tyka chlamidii tak doktor mi jednoducho povedal aby som na chlamidie zabudol.Na  inom fore ste sa zmienil o extra kyselinach,mozete dat nejaky link.Ciste teoreticky - nemoze to byt aj naopak /zvysena tvorba kyselin/.
dakujem za porozumenie
rudo1



12

Re: chlamidie/pankreas

Nuz ked zabudnes na chlamidie, tak sa potom jedna len o nedostatok kyselin, z toho vyplyvajuce kvasenia, hnitia v zaludku, paly a zapal zaludocnych stien z produktov hnitia.
Zvysena produkcia kyselin je mytus rozsirovany v lekarskej komunite. Poskodenie zaludka znamena znizenu produkciu kyselin, nie zvysenu.To ako keby tvrdili, ze poranena noha z cloveka urobi vykonneho bezca....
Nakoniec zaludok je vyborne izolovany proti kyselinam zaludocnym mazom, ktory znesi bez problemov aj PH 2, co samozrejme neznesie ziadny mikrob, ci uz kvasne, hnilobne alebo choroboplodne. To je bariera, ktoru tvori zdravy zaludok proti prieniku choroboplodnych mikrobov do tela z nesterilizovaneho/suroveho jedla.