1

Téma: ph reakcia

Pekny den, pan RNG.
mam problem.priatelovi zistili na transfuzke mesiac po odbere krvi,ze ma problem s ph reakciou na syfilis.Je pravidelny darca a po tomto telefonate z transfuzky tam musel ihned letiet. Doktorka mu povedala,ze udajne to malo tento tyzden 5 ludi a moze to byt zo stresu. Je na rok vyradeny z darovania krvi a utekal na kozne vysetrenie. Tak som Vas chcela poprosit,ci mi neviete o tomto nieco zistit o co by sa mohlo jednat..predpokladam,ze teraz mu nasadia kvantum antibiotik a budu ho liecit hlava-nehlava..
pekny den a dakujem



2

Re: ph reakcia

Ja neviem nakolko su tie testy presne, ani co v tom pripade lekari predpisuju. Podozrive mi je hned to, ze malo tu reakciu udajne 5 ludi, tj velmi pravdepodobne sa jedna o chybny vysledok, (dnes je toho syphylisu dost malo na Slovensku,)
alebo  s chybnou testovaciou chemikaliou. Radim zopakovat niekde inde, pripadne podstupit iny, nereaktivny test (TPI) na potvrdenie ci vylucenie diagnozy, pozri na
http://docs.google.com/viewer?a=v&q … qW-zTehFsw
kde uvadzaju falosne pozitiva az u 70% pacientov, a to je uz dost stare data, to sa mohlo zmenit este k horsiemu, kedze vyrabaju casom coraz silnejsie/citlivejsie testy  so zvysenou pravdepodobnostou falosneho pozitiva .



3

Re: ph reakcia

Zaujimalo by ma ci na pohlavnu chorobu ako je Syfilis mozu mat ucinok prirodne doplnky..hmmm..dakujem



4

Re: ph reakcia

Niet takerho mikrobu na svete proti ktoremu neexistuje v prirode hromadu protilatok ci inych konkurujucich mikrobov.
Syphilis ma formu korkovrtu, podobne ako bakterialna forma Borelie, tj sa da odstranit pomerne lahko, kdeze nema vnutrobunecnu tazko znicitelnu formu ani spor ako Borelia.
Ja by som na to bral citricidal, extrakt z olivovych listov  a serrapaptazu na odmaskovanie
Ale bezny penicilin je na to tiez dostatocne ucinny ,a nie prilis skodlivy pre drvivu vacsinu ludi,  takze dnes sa toho nikto nemusi extra obavat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Syphilis