151

Re: Rôzne

Mal by som jednu otazku...
Objedaval som si druhy krat od Iherb a poslali mi e-mail na kazdu objednavku, ze potrebuju autorizacny kod, ktory mi poskytne banka, ze nie je na karte,kontaktoval som banku a ta nevie o ziadnom kode. ZUNO banka.
Opisuju tam dve moznosti, tej prvej vobec nerozumiem.
Ak viete, poradte mi, dakujem.
Toto je ten e-mail:


Credit card verification system for iHerb customers

Order Number: 13665279-0

For your protection and ours, it is important to make sure credit cards are being used by their proper owners. For this reason, in some cases, you may need to provide us with additional information to verify that you are the account holder.
Certain credit cards cannot be verified electronically or by telephone. The extra step of gathering verification information is necessary for your protection and ours, to ensure that you are the actual credit card holder.
Option One: (Verification by Small Amount Charge)
After you place your first order, our verification team will request a small, refundable charge of 1-2 US dollars. The system charges the card a random amount between 1-2 US dollars, and then refunds it immediately. We request that you look at your online credit card statement, or contact your bank to find out the exact amount of this charge. The exact amount charged serves as your verification.
Note: If your credit card generally deals with foreign currency, please look for the exact US dollar amount, not the amount in a different currency. The bank can verify the US dollar amount for you.
Credit Card Type:   
     ending 2712
Amount Charged:   
   
Option Two: (Verification by Authorization Code)
Our verification team will request that you provide your credit card’s Authorization Code. This code is available by contacting your bank or Credit Card company and requesting it.
Transaction Amount:     $23.98 on 4/21/2013 10:20:15 AM
Credit Card Type:   
     ending 2712
Authorization Code:



152

Re: Rôzne

Prva moznost je dovolit im vyskusat, ci ti mozu pokusne dat ucet na 1-2 dolare, a ked to prejde, tak prijmu objednavku a tu malu sumu ti daju ako kredit spat.
Druha moznost je zavolat banku aby danu tranzakciu dovolili tym ze ti daju cislo na to(autorizacny kod na tu tranzakciu, tj dokaz, ze ti ju dovolia urobit, resp iherbu , a  ze ta transakcia presla na tvoju ziadost.
Zialbohu, v mnohych bankach zamestnavaju plno ludi, co sa do toho nevyznaju...., tak si musis pytat takeho, co sa do toho vyzna a dozadovat sa, aby banka dovolila tu tranzakciu/prevod.



153

Re: Rôzne

RNG len dobra rada ked budes mat cas a chut, mozes aktualizovat v sekcii tvojho webu vela odkazov a links lebo uz je ich dost nefunkcnych pripadne admin by mohol pomoct smile



154

Re: Rôzne

To je trochu privelka objednavka na mna, to by znamenalo prejst cez tisice odkazov. Samorejme sa rozne stranky menia, ved produkty sa casto menia, preto uvadzam zasadne ucinne latky, takze si kazdy moze najst nahradu za tie, ktore uz prestali vyrabat.



155

Re: Rôzne

Kate napísal(a):

RNG len dobra rada ked budes mat cas a chut, mozes aktualizovat v sekcii tvojho webu vela odkazov a links lebo uz je ich dost nefunkcnych pripadne admin by mohol pomoct smile

Menej pracné je dať si problematiku do vyhľadávača, než nájsť a obnoviť všetky nefunkčné linky.



156

Re: Rôzne

Na vyhladavanie pouzivajte Google.com a dajte do neho klucove slova z nefunkcnych liniek.
Google.sk je na zahranicne informacie velmi slaba.



157

Re: Rôzne

Ako si zmenim kontaktny mail, ktory som uviedla v profile?dakujem



158

Re: Rôzne

V profile máš rubriku Osobné, tak na to klikni a zmeň si ju.



159

Re: Rôzne

Na Slovensku od tohto roka platí nový zákon o povinnom čipovaní všetkých psov a mačiek, aj doma, nielen tých, čo idú vycestovať s majiteľom do zahraničia. Vyzerá, že onedlho budú čipovať aj ľudí.
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv … statu.html



160

Re: Rôzne

Nuz ked im to dovolite urobit, ver mi, ze nezavahaju.



161

Re: Rôzne

Sedm triků, jimiž výrobci léků matou lékaře i pacienty: http://tech.ihned.cz/hnfuture/c1-599159 … i-pacienty



162

Re: Rôzne

A je to tu - čierne na bielom - psychiater vymyslel fiktívnu chorobu pacientke, nasadil fiktívnu liečbu, ťahal peniaze z poisťovní, a potom sa vyhováral. Poisťovne mu to "žrali", ale už sa spamätali, že niečo nie je v poriadku - preveria ho, ale všetko ostane tajné. Je to veľmi "pekné" - tlačiť do zdravého pacienta drogy bez príčiny kvôli peniazom.
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv … tovne.html



163

Re: Rôzne

Co si ocakaval, ze ho odsudia a zbavia lekarskeho diplomu?
To by uropbili len keby tlacil ine , nez patentovane lieky.
Takto dostane uderene po ruke, lebo presiahol stupen, kde by sa ludia zacali uz burit proti celemu monopolnemu systemu mediciny.
Inac poistovner su velka cast monopolnej mediciny a "zozeru " az 60% penazi, co poistenci platia a vyplatia len 40%. Tj ti maju z drahych medicin a chorych ludi najviac.
Takze ked si niekto mysli, ze sa snazia znizit celkove vydavky, nechape, ze tu sa jedna najma o snahu zvysovat obrat.



164

Re: Rôzne

Budú nás sledovať pilulkami, všetko začne v USA:
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2184 … cipem-rfid



165

Re: Rôzne

Nuz mocnym sveta by bolo velmi vyhodne, keby nas takto mohli sledovat a dokonca ovplyvnovat A budu sa o to snazit pod roznymi zamienkami

Naposledy upravil: RNG (2013-05-29 14:05:47)



166

Re: Rôzne

Dobrý den ....IVAN ty jsi jako světlo ve tmě.Kéž by takových chlapů bylo víc.Kdo nás před úmyslný vyhlazováním ochrání jak né muži.Je mi velmi líto,že to RNG nechápe.A bojím se že ani nechce.Tady dávám odkaz k zamyšlení,kdo tedy o to vůbec stojí,je to dlouhé ale stojí to za přečtení,jednoduše proto že to tak je. http://www.kubata.nazory.cz/clanky/kap12.html  Některé  Vašich příspěvků už jsou vymazané z youtube,ale i jinde.Začnu né moc daleko do historie.Nelson Mandela a s ním spuštěná vlna odporu afroameričanů,proti nadvládě bílých.Když už se nevědělo co s černochy,tak se mezi ně záměrně rozdávali drogy.Ale ejhle ona každá strana mince má svůj rub i líc.tak se naše globální elity poučila.Na světě se objevil HIV vir.Ten už byl mířený přesněji,ale stále to nemá takové výsledky, jaké by se očekávali.Tak co s tím-potraviny.NINA 26 je mi líto,že jsem to nemohla shlédnout,už je to smazané.Trefa do černého.Vyhlazují nás velmi dobře,je to ďábelské dílo.100 milionů lidí,kterým se nechce žít,který nevidí smysl života.Ženy které nemohou otěhotnět,ženy s potlačeným pudem mateřství,muži kteří tak z 50% nejsou spokojeni se svým sexuálním výkonem.Že jsou za tím farmaceutika,léky a business? Ale jistě že ano, vždyť jde o 3,4 bilionů dolarů ročně.Kdo by je nechtěl?A už tady máme řešení,doplňková strava a kdo nám zaručí,že tam nebude to samé co v potravinách?Ty jsou ještě dražší a ani se nenamáhají s přesným dávkováním tolik potřebného vitamínu či minerálu a jiných skupin doplňků k léčbě nějaké nemoci.Nikdo vám neřekne jako u lékaře,když máte to či ono kolik je čeho a jakého množství užívat.To je totiž rozhodující. http://www.vitalia.cz/clanky/koenzym-q1 … avi-srdce/  a kdepak máme pravdu,kde se nám ztratila?
Co se týká psychických onemocnění a poruch věřím jen jednomu člověku.Mudr.Josef Jonáš.Bydlel v našem městě a prezentoval svoje učení po obecních domech ještě hluboko za komunistů,ale tenkrát mu ani málokdo rozuměl.
Videl som dokument, kde sa chlapi násilím domáhajú sexu so ženou - kdo to už konečně pochopí ? Sterilizace mužů-jednoznačně,dá se to v rozvojových zemích dělat i okatě.Je to velmi jednoduchý zákrok,který se dá udělat v jakémkoli staně a za odměnu pár dolarů.Už to tady bylo,za kazetové rádio.Aby zbytečně a za strašného utrpení netrpěli ty nejnevinnější.Nejneuvěřitelnější na tom je fakt a to je jádro pudla. Z mě neznámého důvodu všechny současné i bývalé elitářské společnosti mají neskutečný strach z žen.Za každou cenu ! http://leva-net.webnode.cz/products/pre … u-bergset/  http://www.badatel.sk/kpm/sokujuca-prav … hove-deti/   veselé čtení.



167

Re: Rôzne

Paralen Grip chrípka a bolesť - nedôveryhodný liek - šarže (liek s týmito šaržami sa stiahne) s exspiráciou august 2014, konkrétne 2040912, 2120912, 2110912, 2050912, 2060912, 2080912 a 2090912. Účinná látka sa vraj neuvoľňuje, ale liek nevykazuje známky nebezpečnosti.
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv … lieku.html

Naposledy upravil: graupel (2013-09-21 17:39:04)



168

Re: Rôzne

Nic zvlastne, plno liekov sa stahuje po case,. ked "sidlo vyleze z vreca"



169

Re: Rôzne

RNG chcem sa informovat, ako momentalne funguje zivot v New Yorku,ci su otvorene restauracie, obchodne centra atd...Pytam sa preto, lebo dcera letí v piatok do New Yorku a nasledne autobusom do Washingtonu..U nas media informuju, ze nefunguju statne institucie,zatvorene su muzea a pamiatky. vdaka....



170

Re: Rôzne

Len niektore statne a statom kontrolovane miesta su zavrete, bezny zivot ,obchody,  restauracie ci dopravu to nijak neovplyvni.



171

Re: Rôzne

Aký povolený doping si dávajú pretekári na Tour de France? http://sportky.topky.sk/c/127415/doping … po-etapach



172

Re: Rôzne

Chcela by som sa opýtať, ako je to teraz v USA s tým obmedzovaním neutrality internetu, hlavne či to môže mať vplyv na dostupnosť informácíí na internete, dakujem.



173

Re: Rôzne

Uz davnio to mam vplyv na dostupnost roznych informacii, zatial sa ale manipuluju a vymazavaju len zriedkavo, taktiky vlady a roznych silovych skupin, tj aj organizovanej monopolnej mediciny su zatial dost obmedzene, aby sa ludia nevzburili.
Vies, ze napr vo vyhladavaxcoch ako gpoogle sa da zaplatit , aby niektore reklamy boli posunute doploredu, o com sa ale nehovori, ze mnohe informacie mozu posunut hodne do zadu, aby boli pre bezneho cloveka viacmenej nedostupne.
Napr ked niektoru temu posuny o 1000 miest dozadu, tak malokto ma trpezlivost sa tam prebojovat
Inac google urcuje poradie podla toho, o co sa ludia viac zaujimaju to automaticky ide v zozname dopredu.



174

Re: Rôzne

Co si myslite o tychto nazoroch?:
http://video.aktualne.cz/dvtv/rakovina- … 590604f2e/



175

Re: Rôzne

Je to zmes pravd, ako ze rakovina je vysledok zamoreni, ci uz vzduchu vody, potravin alebo zamorenie psychologickeho razu , co telo oslabuje.
Ale pan doktor sa napriek vsetkemu neodvazi povedat, ze ozarovanie a chemoterapia nie su spravne nastroje, lebo sami su zamorujuce, oslabujuce telo a naviac rakovinotvorne.
Takze je na polceste medzi dnesnou medicinou, co sa snazi adresovat len symptomy a to len chemickymi patentovanymi liekmi a celostnou medicinou, co pouzva najma zmeny potravin a potravinove doplnky, zmenu zivotneho prostredia celkove a upravu psychologie, tj najma potlacanie stresov na lieceni.
Ale aj polcesta je lepsia, ako nic, lebo to vedie lekarov k vyberu, nie len mechanickemu aplikovaniou toho, co sa naucili v skolach kontrolovanych kompletne monopolom mediciny a farmacie nad informaciami.



176

Re: Rôzne

Uvediem sem aj nazor sucasneho papeza na dianie co svete, co sa tyka ekonomiky, politiky, moralky a podobne v plnom zneni, lebo na internete to iste rychle vymazu.
Veľmi vážne a dôležité vyjadrenie pápeža Františka!!!

"Čítajte a šírte všetkými možnými spôsobmi pomedzi svojich známych a priateľov!!!
Dôležité vyjadrenie pápeža.


Pápež František sa vo svojom najnovšom interview pustil do veľkej kritiky súčasného globálneho ekonomického systému! Podľa jeho slov sa súčasný globálny ekonomický systém blíži ku kolapsu! Ekonomika postavená na uctievaní peňazí, na vojnách, nerovnostiach a nezamestnanosti mládeže nemôže prežiť! Ako sám povedal: "My udržujeme po celé generácie systém, ktorý nie je dobrý!"

Ďalej kritizoval veľkú nezamestnanosť, najmä mladých ľudí. Pápež povedal: "Miera nezamestnanosti je pre mňa veľmi znepokojujúca, v niektorých krajinách dosahuje viac ako 50 percent. Niekto mi hovoril, že 75 miliónov mladých Európanov vo veku do 25 rokov sú nezamestnaní. To je zverstvo!" Svätý otec taktiež veľmi ostro skritizoval vplyv vojen a armád na globálnu ekonomiku. Doslova povedal: " My ničíme celé generácie, aby sme udržali ekonomický systém, ktorý aby prežil, musí viesť vojny a je tomu tak odjakživa. A vzhľadom k tomu, že sa nám nedarí rozpútať tretiu svetovú vojnu, tak vedieme regionálne vojny. Predávame a vyrábame zbrane a podporujeme tým modlársku ekonomiku - ekonomiku, ktorá obetuje svojich mužov a kŕmi t& ;yac ute;m ideály peňazí!"

Pápež má jednu obrovskú pravdu a nebál sa ju otvorene povedať aj do sveta! Celý tento zločinecký systém založený na nekonečnej spotrebe, vojnách, biznise, zisku a zvrátenostiach je chorý! Kde sú nejaké zábrany? A existujú ešte vôbec nejaké tie zábrany? Celý súčasný systém je založený na permanentnom zadlžovaní a nekonečnom ekonomickom raste, čo ale nie je absolútne reálne! Ako môže existovať nekonečný rast? Veď v zdravej ekonomike by sa predsa mali striedať jednotlivé fázy ekonomického cyklu (expanzia, vrchol, recesia, dno). Ako môže niekto očakávať, že bude mať nekonečný rast? Áno "nekonečný" rast je "reálny", ale jedine vtedy, ak je umelo udržovaný akýmkoľvek sp ôsobom (samozrejme, že aj vtedy je len kvázi nekonečný)! Dá sa to zabezpečiť jedine na úkor iných! A presne to je to, čo dnes robia západné štáty a hlavne USA! Neustále vedú vojny a napádajú druhé krajiny a tak si umelo udržujú rast HDP v kladných číslach. Aj keď im ekonomika začne upadať, vždy si ju takýmto spôsobom naštartujú. No posledný rok sa karta akosi obrátila a Spojeným štátom sa už dlhšiu dobu nedarí začať žiadny vojenský konflikt. Najskôr stroskotali v Sýrii, teraz na Ukrajine! Keď sa im nepodarilo vyvolať nový konflikt, vrátili sa späť k myšlienke vojnového konfliktu v Sýrii a aj naďalej sa ho uprene nepriamo snažia udržiavať pri živote. Aj preto USA neustále v yzbrojujú teroristov v Sýrii. "Zlé jazyky" hovoria, že aj za súčasnou inváziou teroristickej organizácie ISIL v Iraku stojí USA spolu s Katarom a Saudskou Arábiou. Veď kto posiela zbrane a finančnú "pomoc" sýrskym "povstalcom" a teroristom z ISIL? Nie sú to práve USA s NATO a spolu s ich zločineckými spojencami Katarom, Saudskou Arábiou a Tureckom? No ako vidno ani toto vyzbrojovanie teroristov nepomohlo ekonomike Spojených štátov, pretože tá sa v prvom kvartáli tohto roku prepadla o 1% HDP, niektorí dokonca tvrdia, že to sú až -2% HDP! Pokiaľ nepríde veľká vojna, ekonomika USA neporastie! O zadlžení Spojených štátov nehovoriac. Ich celkový dlh činí 59,4 bilióna dolárov! Sú uprostred najväčšej dlhovej bubliny v& amp;sc aron;etkých čias! O tom, či je to vôbec splatiteľné, netreba ani diskutovať. Tento dlh nebude nikdy nikým splatený a už vonkoncom nie, keď bude Americká ekonomika v recesii!

Okrem vojen, na ktoré Svätý Otec František poukazoval, priniesol so sebou a rozvinul u ľudí súčasný systém chamtivosť, nevraživosť, nenávisť a vidinu zisku nadovšetko! Skoro nikto už dnes neberie ohľad na obyčajných ľudí, na ich potreby, dôstojnosť života. Z medziľudských vzťahov sa vytratila ľudskosť, láska, etika a morálka. Tie boli nahradené chamtivosťou, nevraživosťou, nenávisťou a zvrátenosťami. Všetko toto ale niekomu vyhovuje. Aj preto sa "ten niekto" snaží všemožne udržať súčasný zločinný systém nad vodou. Všetko to má slúžiť len jedinému cieľu - totálnej kontrole pár zločincov nad ľuďmi! Veď sa len zamyslime, čo je hlavným cieľom súčasného systému? Neustále zaťažovať ľud& iacu te; prácou a starosťami, manipulovať, ovládať a permanentne zabávať spoločnosť, degenerovať jej etiku a morálku, rozoštvávať ľudí proti sebe a tak pomaly rozkladať spoločnosť ako takú. Treba ľudí natoľko zaťažiť, znechutiť a zdegenerovať, aby nemali čas a chuť sa zapodievať dôležitými otázkami týkajúcimi sa ich života, aby nemali čas venovať sa verejnému životu, dohliadať na chod štátu, Únie alebo nebodaj odhaľovať špinavosti a podvody súčasných politických zločincov! Pretože biznis je nadovšetko, základné ľudské hodnoty ako život, zdravie a láska tu pomaly prestávajú hrať rolu.

Pravda je bohužiaľ taká, ako ju popísal aj sám pápež František. Súčasný západný svet sa pomaly nielen ekonomicky, ale aj morálne rozpadá a je pár pomätencami ťahaný do úplného bahna. Toto všetko sa ale dá ešte stále zastaviť. Ešte je čas sa vzoprieť, pochopiť, čo si na nás obyčajných ľudí nachystali západné "elity" a konečne sa postaviť týmto zločincom! Len my to môžeme dokázať, len masa ľudí dokáže aj z nemožného urobiť možné! Preto nenechajme sa už viac manipulovať, ovládať, okrádať, zbedačovať a zotročovať! Dajme tým zločincom konečne to, čo im zaslúžene patrí!"

Takze nie som sam, co mam dnes presvecenie, ze sme manipulovani malou skupinou konspirantov, co vlastne pomozou svojich ludi(sluhovia, velmi dobre plateni) politikov a bankarov manipuluju cely svet



177

Re: Rôzne

shirley88 napísal(a):

Chcela by som sa opýtať, ako je to teraz v USA s tým obmedzovaním neutrality internetu, hlavne či to môže mať vplyv na dostupnosť informácíí na internete, dakujem.


Dobry den,

chcem sa opytat, ci môzem ponuknut odskusane a ucinne GSE/citricidal  z CR (pôvod USA), ktory mam k dispozicii. Nechcem sa rozsirovat- len strucne: chcela som zaregistrovat, dovazat a predavat u nas, kedze nie je dostupny a mnohym by pomohol. Dovozca mi vsak nevedel poskytnut potrebne dokumenty...takze preto ta otazka...

Dakujem  pekne za odpoved. napiste mi prosim na mail, kde Vam pripadne môzem poskytnut podrobnosti.
calendula111@gmail.com



178

Re: Rôzne

Momentalne ziadny GSE neexistuje s ucinnymi quaternialnymi latkami a Hoogle uz predava citricidal, profesional, co tieto latky obsahuje.



179

Re: Rôzne

RNG tento Citricidal je v poriadku a účinný?
http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-bio-che … l-d539.htm



180

Re: Rôzne

Ano. Len odporucam 35 kvapiek do litra vody, a pit to postupne pocas dna po malych glgoch. Ta ista koncentracia je dobra aj na vyplachy, kvapky do oci aj nosa atd.



181

Re: Rôzne

RNG big_smile
http://eu.iherb.com/Now-Foods-Solutions … 07-ml/1110
dal som si cajovu lyzicku tohoto produktu sad myslel som ze je to ako ostatne masla na jedenie sad
je to len gastanove maslo vsak nic sami nemoze stat ?



182

Re: Rôzne

Samozrejme ze ne. Maslo karite/shea butter pouzivaju v Afrike aj na nedenie. Probem je, ci je toto na jedenie, alebo len na kozmeticke ucely
https://en.wikipedia.org/wiki/Shea_butter