Dobry den, pan RNG. Tak sa vam chcem pochvalit, uz je pokoj a mier v nasej rodine. Kazdy mame svoj pad. Vysledky su nad nase ocakavana. Vyrobca udava, ze smerodajne vysledky dosiahneme do 180 dni, takze to hlavne zlepsenie este len pride. Zatial toto: funguje na bolesti chrbta, dolneho a horneho, krku, hlavy, artitridu (kolena, koncatiny), presilene ruky, zapestia- hrce zmizli, tenisovy laket, zlepsuje prekrvenie prstov na nohach a rukach u cukrovkarov, predlzuje spanok( moja 78 rocna maminka spi 8-10 hodin, kazde rano si pospevuje!!!, je plna energie, co predtym nikdy nebolo. Takze je aj proti stresovy, mne sa vyrazne zlepsuju achillovky. Spavame pravidelne na nich 4 osoby, dalsie 3 kamosky si chodia polezat. Vyzera to, ze funguje aj na kozne problemy. A aj na svalovicu- kupila som vibration platform, 2xdenne po 5 min. cvicim, nohy na platform nedavam, ale svaly od kolien po hlavu ma bolia. Lahnem na pad, rano som ok., a mozem pokracovat, hihi. Dakujem za vasu pomoc, ak bude nieco nove, dam vediet. Platformu mam sama pre seba, ostatni nenozu kvoli zdr. stavu. A tak len tisko zavidia. Budem jak zo zeleza. Celkom som zabudla, aj nas pes rad spi na magnetoch.
Naposledy upravil: Analyn (2012-01-12 22:28:08)