1

Téma: B-komplex a zeleny moc

Ahoj RNG,

kupila som si b-komplex B-RIGHT
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-B- … s/110?at=0

Co ma znepokojuje, je, ze par hodin po uziti (uzivam to rano po ranajkach), mam zeleny moc. Jasna zltozelena farba.

Ako si to mam vysvetlit ? Je to prejav ze mam slabsie oblicky, alebo je to prejav ze oblicky vela filtruju alebo preco to tak je ?

Stale ked pijem kavu, tak o dve hodiny na to, mam iny moc, specificky zapach ako po kave. Je to tak bezne ?

Dakujem za odpoed.

2

Re: B-komplex a zeleny moc

Bezne.
Telo casto spotrebuje z liekov a doplnkov casto velmi malo, ale aj tak treba brat dost vysoke davky, aby sa v krvi udrzala vysoka hladina, napriek tomu, ze to po case skonci v moci.
Predstav si napr vodu, kazdy den jej pijeme hromadu, cast sa odpari, zvysok skonci v moci a len nepatrne mnozstvo sa v tele naozaj spotrebuje. Napriek tomu musime plno vody pit a ked prestaneme pit dost, su z toho rozne zdravotne problemy.

3

Dakujem. Uz teraz tomu rozumiem.

4

OK

5

a čo tá reakcia začervenanie pleti čo si mala , je to už OK ? keď toto znova používaš tak asi áno... či??
Mám tiež otázku na Pána RNG- ako zistíme že kupovaný B komplex je pokazený ... že sme ho taký kúpili... ako vtedy poslal obrázok ten muž, že otvoril a bol sčernený.... je možné reklamovať? či? 13 eur nie je malý peniaz za škatuľu vyhodených béčiek ...nemám pravdu?

6

Nuz pokazene moze byt cokolvek, ked je to zle skladovane alebo navlhne. A samozrejme by som sa na take nieco stazoval, keby mi take poslali. Mne sa to este za 20 rokov nestalo a pouzivam hromady doplnkov. Mne samotnemu sa tiez pokazil Stress B, ale to pre to, ze som ho nemal vzdy dobre uzavrety a miesto spotrebovania v zarucnej lehote mi trcal na polici vyse 4 rokov. A pri tunajsej vlhkej klime(illinois) sa nedivim, ze to navlhlo a zacalo sa kazit.