Čo je to ten pythias? Čítal som že to môže byť aj kožné ochorenia (na tvojej stránke) - demodex foliculorum, na to vraj pomáha čaj z paliny... - Ten čaj to aj vylieči úplne, alebo ho treba piť dlhodobo/stále?

Samozrejme o všetkom viem....Len som nechcel na prvý krát toho písať strašne veľa... Ale toto vypadávanie u mňa začalo rýchlo - náhle - takpovediadz zo dňa na deň....takže to asi hormónmi nebude (Alebo môže to byť aj DHT? - keď to začalo tak náhle..)
Takže:
-Jódu mám dosť: Denne beriem prírodný Kelp (200-500 mcg/deň)
-To trávenie - to môže byť.
Ako to riešiť?
   - beriem aj probiotiká - na noc 3x20 miliárd baktérii..., zrejme treba posilniť imunitu však?
- tie obličky - už som si pozeral na nete predtým, viem že to môže byť aj to (je na to dobrý prasličkový čaj, mám ho aj doma, odporúčate mi ho? - ale trvalo asi nevylieči obličky..), aké testy/vyšetrenia treba podstúpiť, aby sme zistili či ide o nejakú chorobu?
- Malokrvnosť- to je myslené ako chudokrvnosť? Chcem si dať urobiť krvný rozbor, môžem mať anémiu, viem...(Nejem mäso, liečim cukrovku alternatívne)
- B5 ? je to možné
  B12 - beriem Bcomplex, v ktorom je B12, to sú vlastne tie pivovarské kvasnice?
Beriem aj zinok, aj prírodný multivitamín...
Takže čo z tohto TO mohlo spôsobiť - NÁHLE, ZO DŇA NA DEŇ..?

Ahoj RNG...
Ani neviem kde začať.. Mám 17 rokov. Dosť sa zaoberám alt. medicínou, som v kontakte s nejakými ľudmi ktorí sa zaoberajú viacerými smermi alt. med., čítam tvoje fórum, stránku veľmi často...
Mám viacero otázok:
- Môžem mať candidu, aj keď testy zo stolice dopadli negatívne? Mám veľmi veľa príznakov candidy..
- Pred 3 a pol mesiacmi som už candidu asi mal (bez testov)... Mal som mykózu (suchú kožu) na mieškoch, pityriasis versicolor,...Mám akné (v poslednej dobe ustúpilo celkom).
Jeden z problémov, ohľadom ktorého sa chcem poradiť, je vypadávanie vlasov
Opíšem ti všetky problémy, čo mám, chcel by som vedieť, čo by mohlo to vypadávanie spôsobiť..
Mám asi tú candidu, mal som HB (možno mám), cukrovka typ 1 (teda slabá imunita a pod.), stravujem sa veľmi zdravo.. mal som mrlu ľudskú, viacero žalúdočných problémov - nepravidelná stolica (aj 4 krát denne), veľká stolica, zápach z úst (zrejme spôsobené žalúdkom - HB, alebo candidou - neviem), mastná pleť, občas veľmi suchá, štípanie očí, veľmi suché pery (natieram si kokosovým olejom, no sú aj tak suché, čo je zaujímavé je, že keď si ho nenatriem, nevysušujú sa až tak veľmi), rezanie pri močení, bolesti brucha, únava, smäd (cukor nie je zvýšený - dobre kompenzovaný), mal som aj hnačky, stolicu rôznych farieb (bledo hnedá, zelená...  niekedy pri jednom "stolení" big_smile bola stolica napr. z polovice - hnedá a z druhej zelená), nestrávené zvyšky potravín.. , biely jazyk ...chudnutie (ale to diétou, a pod..) Momentálne som aj trochu chorý (týždeň)...
Vypadávajú mi aj mihálnice a obočie, keď si ich jemne potiahnem.. (Čo to môže znamenať)

Z tohto komentu môjho možno badať, že sa veľa problémom nerozumiem, neboj RNG, veľmi dobre sa rozumiem aj alt. medicíne všeobecne a aj tomu, čo tieto symptómy naznačujú (akú choroby), len by som chcel vedieť, čo môžu znamenať spolu, zrejme candidu..
Tie vlasy vypadajú húfne, veľmi veľa, aj vyše 200 - 300 denne, len pri očesaní ich padá neuveriteľne veľa..
Trvá to už asi 3 týždne..
Moje "teórie", čo to môže spôsobovať:
- candida
- stres (aj keď žiadny nemám, možno nejaký vnútorný silno potlačený, ale nič sa neudialo, žiadna zmena v mojom živote, ktorá by spôsobila ten stres, teda chcem povedať, že všetko pozorovateľné navonok, je v tom istom stave, ako pred tým vypadávaním)
- anémia - málo železa
- jarné oteplenie (nikdy by ale predtým nevypadávali vlasy pri otepleniach, ani vôbec mi nevypadávali vlastne..)
- nejaký výkyv hormónov spôsobený "sám od seba"

Takže čo tieto príznaky čo som vymenoval akú chorobu môžu signalizovať? 
Aké ďalšie choroby môžu spôsobovať také hromadné vypadávanie vlasov ??