51

Re: Parazity?

OK. Ja s Damianom casto spolupracujem, posielam mu mnohe nove clanky.



52

Re: Parazity?

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na nižšie uvedené doplnky, či sú dostatočne kvalitné, chcela by som ich užívať podľa protokolu dr. Huldy Clarkovej, viem že jej doplnky sú veľmi kvalitné, ale na iherbe už nie sú k dostaniu, tak som hľadala nejaké náhradné doplnky a našla som tieto:
http://www.iherb.com/Kroeger-Herb-Co-Wo … -Caps/5830
http://www.iherb.com/Kroeger-Herb-Co-Cl … Caps/10612
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Black … sules/1841

A ešte sa chcem spýtať, či tento protokol zničí všetky parazity, ale existuje aj nejaký parazit, na ktorý je tento protokol prikrátky?



53

Re: Parazity?

Na dane sa neviem vyjadrit, lebo nemaju urcene presne zlozenie.
Pozri na zlozenie a davkovanie v protokole dr Huldy Clark napr v tomto produkte
http://www.swansonvitamins.com/new-acti … -kit-1-kit



54

Re: Parazity?

Dobry den RNG,

chcem sa opytat na ochorenie spôsobene chemtrails: morgellons - morgelony -siri sa uz po celom svete - predsa len v Amerike maju uz svoje skusenosti. Jestvuje o tom kopa materialu, aj videodokumentov...
Je to ochorenie ako zo sci-fi hororu - ide o  "parazity" evidentne umelo vytvorene v laboratoriu, ktore napadnu organizmus a spôsobuju rôzne priznaky, napr. kozne ochorenia, vredy z ktorych vyrastaju (a tiez sa rozsiruju) silikonove vlakna...lekari su bezradni a pacientov zvycajne vyhodia z ordinacie. Vedel by si napisat nieco blizsie, pripadne poradit -ako sa chranit - vyliecit. Citala som nieco o ociste od tazkych kovov, EDTA, kyseline jablcnej, Acetyl Carnitíne, N-acetyl-cysteíne a roztoku askorbátu vo veľkých dávkach...
info o tom napr. Alex Jones: www. youtube.com / watch ? v = DNMZmQnkL9E



55

Re: Parazity?

To je tema, ktoru neovladam, chemtrails su zalezitosti, o ktorych je viac spekulacii,,ako pravdy.
Co sa tyka novych geneticky vytvorenych mikrobov, to sa prisne taji, hoci moj osobny nazor je, ze sa z casu na cas vypustia, aby zvysili predaj liekov. Je to velmi skarede obvinenie, ale neviem si inac vysvetlit, preco tolko stoviek laboratorii sa sustreduje na vytvaranie coraz hroznejsich genetivky manipulovanych mikrobov, Vysvetlenie, ze budu niekedy pouzivane na modifikacie nasich chybnych genov akosi mi nestaci. Viem, ze je na svete hromada bohatych a zlych ludi, ktori aj takymto sposobom chcu skodit ludstvu, doslova by som ich mohol nazvat diablovi sluhovia. najma ked maju z toho zisky.



56

Re: Parazity?

Dakujem, ano , suhlasim najmä s poslednou vetou. Zial, pravda je daleko horsia ako si vieme predstavit - uz to nie je ziadne tajomstvo a dôkazov je tiez hromada - predovsetkym od tych, ktori sa obratili a zeraz svedcia, resp. svedcili  o hroznych praktikach a a umysloch (mnohi uz boli zlikvidovani, vedci napr. "radi" spachaju "samovrazdu" ). A to sa tyka kazdej oblasti nasho zivota, a teda aj zdravotnictva...Otazka je - dokedy si nechame robit so sebou cokolvek a este si za to aj zaplatime?

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/685- … osakla-ven



57

Re: Parazity?

Viac od dr Huldy Clark
http://www.frequencyrising.com/parasitecleanse.htm

http://www.onelifeusa.com/doctorparasit … MgodhmoAqA

Inac je tam spomenuta metoda aj na liecenie rakovin, ktora vyuziva vytazok z paliny pravej, artemisinin, ktory sa viaze na zelezo bohate rakovinne bunky(tiez rozne na zelezo bohate paraziticke) a tym ich rapidne znici.
Spominaju tam najprv dietu bohatu na zelezo, aby sa tie neziaduce rakovinne bunky este viac nasytili zelezom a potom prestat brat jedlo so zelezom a zautocit artemisininom. Podla novsich udajov treba 3 x 100 mg plus artemisininu na prazdny zaludok alebo s jedlom neobsahujucim zelezo.

Naposledy upravil: RNG (2013-04-29 15:14:26)



58

Re: Parazity?

Dobry den, nikdy som si nerobila poriadnu ocistu hrubeho creva a po opakujucich zdravotnych problemoch ako akne, senna nadcha, ekzem, unava, bolest hlavy, podrazdenost, bolest usi mam v plane vyskusat ocistu hrubeho creva spojenu s parazitalnou ocistou (najlepsie 20 days parasite kit podla Dr Huldy Clark) kedze to moje telo este nezazilo tak zvazujem predtym 2 tyzdnovu protikandidovu dietu absolutne bez sacharidov) Myslite si, ze by to mohol byt spravny postup? Este bys om sa chcela spytat na vas nazor na tento produkt: http://www.amazon.com/AIM-Herbal-Fiberb … cr_pr_pb_t

Vopred dakujem za odpoved.



59

Re: Parazity?

Ocista samozrej me pomaha, ale najdolezitejsie je nasadit a rozmnozit probiotika, ktore vytlacia rozne parazitne kultury z criev.
Obvykle sa robi protiparazitalna kura najskor a po nej ocista tela, lebo aj znicene parazity nechavaju za sebou rozne zamorenia
Ten uvedeny produkt nema oznacene mnozstvo mikrovlaknin, a nie je vlaknina ako vlaknina. Aj co sa tyka absorbcnvj schoplosti aj co sa tyka vyzivy probiotik. Ja osobne odporucam zmes psylia, inulinu, pektinov, arabinogalaktanov a glucomannanu, tj pestru stravu na podporu pobiotik, ktyore ked nasadis ako par desiatok miligramov v kapsuli sa musia rozmnozit az na jeden kilogram! aby plne obsadili creva a vytlacili ine, neuzitocne a skodlive mikroby z criev a naviac vyrpbili hromady extra protilatok na obranu tela inde v tele.



60

Re: Parazity?

ahojte, neviete mi niekto poradit nieco prirodne na odcervenie psika, nasla som toto http://www.iherb.com/Flying-Basset-Orga … Caps/30091 nemate skusenosti? dakujem



61

Re: Parazity?

Inac posledne clanky pasomnice sa neustale oddeluju a dostavaju so stolicou von, plne vajiciek, takze clovek na to ani nepotrebuje mikrobiologa, aby to videl. Su to ploche biele tenke supinky velkosti nechta

toto som nasla RNG od teba v starsom prispevku,chcem sa spytat tie supinky su clanky pasomnice ? a je vydiet aj vajicka volnym okom,ako vyzeraju?



62

Re: Parazity?

Vajicka pasomnoce su mikroskopicke, takze vidno len clanky ako male fliacky a v nich su desiatky tisicov(?) vajiciek.



63

Re: Parazity?

tie clanky  su ako osupane kusky koze,ked sa clovek supe po spaleni na slnku?



64

Re: Parazity?

Obycajne su to biele stvorceky celke par milimetrov, ale to zalazi od druhu a velkosti pasomnice.



65

Re: Parazity?

Rad by so vedel, ze ci 20 dnova kura od Huldy Clark, funguje, len na crevne prazity, alebo ma prechod aj do celeho krvneho obehu a CNS a mozgu.  Taky praziquantel ma prestup vsade v tele , len je to chemia a tu chcem brat ako poslednu moznost.



66

Re: Parazity?

Antiparaziticke doplnky z protokolu dr Huldy Clark ucinkuju aj na krvne parazity, svalove a podobne.
Do mozgu neviem naisto, lebo tam je mozgova krvna bariera.Ale asi ano, kedze velke davky artemisininu v alkoholickom napoji absynthe po case degenerovali mozog , tj iste sa tam museli dostat. O klicekovom oleji nepochybujem, to je aromaticky vsade prenikajuci v tele, ale neviem nic o vytazku z oresaku. Viem, ,ze sa dostava do krvneho obehu a do svalstva.



67

Re: Parazity?

RNG prosím Vás, na zničenie giardie v črevách postačuje tento výrobok, čo je vlastne ten protokol dr. Huldy Clark ak som to správne pochopila? http://www.swansonvitamins.com/new-acti … -kit-1-kit

Alebo čo ešte odporúčate užívať spolu s týmto, aby som si bola istá že liečba bude úspešná? Mne na to doktor predpísal len silné antibiotiká, ale neuveriteľne mi to zničilo imunitu a ako liečba to vôbec nestačilo. Ďakujem.



68

Re: Parazity?

ATB nemaju prakticky ziadny ucinok na Giardiu,
Protokol dr Huldy Clark je na nu velmi ucinny.
Inac zda sa, ze v Cechach predavaju nieco podobne, pozri na
http://www.jukl.cz/protiparazitalni-balicek/d-70716/



69

Re: Parazity?

Ďakujem RNG, hneď som aj objednala :-)



70

Re: Parazity?

OK



71

Re: Parazity?

koho to zaujima tak tu je celkom poucna prednaska o parazitoch:
https://www.vedatechnika.sk/SK/VedaASpo … tkova.aspx



72

Re: Parazity?

Obsahuje to plno dobrych informacii.



73

Re: Parazity?

dam sem este par viet z istej bakalarskej prace ohladom vedlajsich ucinkov antihelmintik (takze tie informacie o toxicite pre pecen a vazne vedlajsie ucinky budu zrejme zavadzajuce):
PRAZIQUANTEL je  v současné  době  nejužívanější  antihelmintikum  na léčbu  motolic.  Dále je účinným  lékem  proti  různým  druhům  tasemnic,  nemá  však  žádný  účinek  proti nematodům  (oblí  červi). Mezi  jeho  hlavní  klady  patří  nedostatek  vážných krátkodobých i dlouhodobých vedlejších příznaků. Pokud zvážíme všechny okolnosti, PZQ je velmi dobře tolerovaný lék, který potřebuje minimální lékařský dohled,  proto  je vhodný  pro  hromadné  léčebné  programy.  Testy  na zvířatech ukázaly, že toxicita PZQ je velmi nízká, a to jak v akutních, tak i v dlouhodobých experimentech.  V mutagenních  studiích  na bakteriálních,  kvasinkových  a savčích systémech  se neprokázalo žádné  riziko  genotoxicity.
ALBENDAZOL je obvykle  dobře  snášen  a nežádoucí  účinky nejsou  vážné.
IVERMECTIN váže  se na  neuronální  membrány  parazita, snižuje  se přenos  nervových  vzruchů  a výsledkem  je paralýza  larválních  stádií i dospělých forem. Vedlejší  účinky  byly  velmi  vzácné.

PS pre RNG: wikipediu neber ako pravdivy zdroj informacii



74

Re: Parazity?

Kedze moje skutocne zdroje informacii su lekarske periodika, alternativnych lekarov a na ne su autorske prava(copyright), tak tu mozem uvadzat len tie spravy, ktore su na internete, tj aj Wikipediu a to zialbohu nikdy nie je spolahlive.
Ale davam pozor na to, aby sa to v podstate krylo s mojimi informaciami z periodik.



75

Re: Parazity?

a tvoje informacie z periodik hovoria o vaznych nasledkoch uzivania albendazolu?



76

Re: Parazity?

Moje periodika sa sustredia najma na alternativne prostriedky, nie na skodlive nasledky liekov. Na to mas upozornenia rovno na pribalovych listinach alebo inde v literature, cast coho je aj na internete. Vyrobcovia nemaju ziadny zaujem svoje vyrobky ociernovat, prave naopak, prikraslovat. Takze si mozes byt isty, ze to co uvedu je to minimum a ze situacia je obvykle ovela horsia.
Tu napr na lekarmi kontrolovanom portali hovoria o zltnuti(poskodenie pecene) a tmavom moci(poskodenie ladvin) co su obe velmi vazne veci
http://www.webmd.com/drugs/drug-6261-al … +oral.aspx
Tu mas uvedene aj pravdepodobnosti, ktore su ale vyvodene z kratkodobeho pouzivania, na to neslobodno zabudnut. Samozrejme dlhodobe pouzivanie vedie k ovela vyssej pravdepodobnosti poskodenia
http://www.rxlist.com/albenza-side-effe … center.htm

Naposledy upravil: RNG (2013-11-13 03:07:17)



77

Re: Parazity?

Dam sem link na jedno zaujimave video ohladne nicenia parazitov od Hany Blahovej http://www.youtube.com/watch?v=OS4nIOVwH3I oplati sa to video prehrat.



78

Re: Parazity?

Vdaka za to , ja som sice cital o parazitoch uz dlhe roky, ale napr vlasovcom sa tam nevenovalo privela pozornosti a zrejme si zasluzia podstatne viac.
Pani Blahova sice tvrdi, ze nic prirodne nie je ucinne proti parazitom, len patentovane chemikalie, ale tieto chemikalie neexistovali miliony rokov a predsa nas a zvierata parazity neznicili, tj v prirode je hodne protiparazitickych latok, ktore su ich schopne vyhubit alebo aspon potlacit v spravnych=dostatocnych davkach
Nehatene parazity by sa totiz premnozili v nasich telach natolko, ze by nas nakoniec  zabili

Naposledy upravil: RNG (2013-11-28 00:59:04)



79

Re: Parazity?

Poradíte mi niekto ako užívať protokol dr.clark na odčervenie?Neviem to totiž nikde nájsť,že koľko z čoho konkrétne.Mám tie tri zložky z iherb Best Artemisinin 100mg,Black walnut hulls 500mg a cloves 450mg.Koľko krát denne a s jedlom alebo bez ? Ďakujem.



80

Re: Parazity?

tu mas zmes pritiparazitalnych s presnym rozvrhom brania
http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/



81

Re: Parazity?

a co deti?co mozu brat deti na odstranenie parazitov?
vdaka za odpovede.



82

Re: Parazity?

To iste , co dospeli, len v primerane mensej davke, tj prepocitane na ich vahu. Totiz parazity u deti su tie iste, ako u dospelych tj potrrebujes na ich odstranenie tie iste prostriedky a taku istu koncentraciu vybudovanu v tele.



83

Re: Parazity?

vdaka za odpoved..mam klincek v kapsuliach a aj tinkturu z orecha len tu palinu sa bojim dat malemu 5 rocnemu dietatu..este cakam na vysledky z labaku ci vobec su pozitivne na parazity ale mam obavy ze sa mi deti nakazili od steniatka pravdepodobne malo skrkavku..



84

Re: Parazity?

Nuz uvidis. Decka lahko chytia rozne parazity, lebo nedodrziavaju taku hygienu, ako dospeli.Ale pokilal su to len bezne crevne parazity, tychsa da pomerne lahko zbavit.
Palina nie je az na tolko skodliva, takze nemusis mat strach z nej, najma nie v tak malych davkach a kratkodobo.
Skrkacky lahko poznas, tie vychadzaju von a kladu vajicka v okoli konecnika, kde sa potom deti skrabu a tak sa znova a znova nakazia. Vidno je ich aj v stolici sa hybast ako male "cvernicky".
Ak prerusis ten cyklus prenosu, po case vsetky vykapu aj sami.



85

Re: Parazity?

praveze nemaju vobec ziadne problemy len pre istotu som ich dala otestovat..kedze psika mame doma ale bol uz odcerveny..len v tom case sa s nim hrali ked mal cervika..tu som vycitala co treba uzivat na parazity tak im to chcem dat..mozno ani niesu nakazene..ani sa neskriabu ani v stolici nic nemaju..len dufam ze im tymi doplnkami neuskodim..samozrejme ze im to dam v mensej davke a urcite aj ja s manzelom to vyuzivame..pre istotu..hladala som aj lieky z lekarne ale su len na recept a doktorka mi nepredpise ak budu vysledky negativne..
este raz vdaka za rady..



86

Re: Parazity?

Nuz doplnky proti parazitom su potravinove doplnky, tj lekarmi uznane za neskodne. Ine lieky na parazity su skodlive chemikalie, takze samozrejme nie su volnopredajne.
Osobne by som nikdy nevolil ako prve skodlivy liek, ked som nevyskusal neskodne potravinove doplnky na to. A mnohe maju ucinnost porovnatelnu dokonca niektore aj vyssiu, takze bu bolo hlupre odomna volit chemicky liek pred potravinovym doplnkom. Lenze zialbohu lekari su skoleni len na pouzitie schvalenycy patentovanych chemickych liekov, takze ti ti potravinove doplnky ako liecivo poradit nemozu, prave naopak, su skoleni na to, aby ta od toho odhovorili.
Cest vzacnym vynimkam, od ktorych informacie aj ja cerpam.



87

Re: Parazity?

Zdravim, RNG ja by som sa vas chcel spytat mne nasli v tele candidu ale aj schitosomy toxoplazmu, askaris, pseudomonas,boreliu ,pappallomavirus, bacterium laactis...najhorsie mam na tom creva kde je mam premorenu candidu a ine parazity...jaky postup by som mal zvolit? Toto mi zistila jedna biologičky a ta mi dala albendazol, prasiquantal a hetrazan a potom pelynka a ze mam pit caje salviovy s matou medovkou a potom praslicku spolu stavikrvom, zihlavou a lubovnik a ked tak pakosta smradlaveho...a nemam jest hlavne cukry povedala...co mi poradite k tomu?ci sa mam zamerat hlavne na tu candidu a kupit si oreganovy olej kokosovy olej, gse a probiotika? ďakujem vopred za pomoc



88

Re: Parazity?

Ja by som bral protiparazitny balicek od JUKL a zaroven hromadu mikrovlaknin a priticandidovu zostavu aspon tych 20 dni.
Chemicke lieky by som bral az ked mi prirodne nezaberu dostatocne a ked mam naozaj potvrdene tie parazity, nie len nejakymi pochybnymi metodami.

Neviem, ci ta diagnoza na tie vsetky "najdene" je spravna, ale parazity su dnes bezne aj candida. Takze ked ma clovek zdravotne problemy a nevie ich pripisat konkretne nicomu, je dobre absolvovat protiparazitnu a proticandidovu kuru



89

Re: Parazity?

No analyza bola robena pristrojom diacom.A mam to uz dost v zlom stave hlavne zaludok a creva vlastne cely zazivaci trakt.Dokonca mam skrkavky aj v mozgu.A odporucila mi nejest maso lebo vyzaduje vela energie na travenie.A tiez ze mam pit zeleninovu stavu od Breussova ale tam je mrkva a cvikla to som niekde cital ze to neodporucaju lebo je tam vela cukru.A tiez mi odporucila tvaroh s lanovymi semenami a olivovym olejom a ten tvaroh tiez neviem lebo aj tu sa pise ze ziadne mliecne produkty.A ani biely jogurt s probiotickou kulturou a ani kefir?A este ked tak ake ryby su najvhodnejsie.Som vdacny za kazdu radu.Dakujem



90

Re: Parazity?

A este ktore porbioatika odporucate?Cital som ze dobre su tie od healthy origins?a okrem psylia gse kokosoveho oleja a oreganovych kapsul co odporucate?ake enzymy a ked tak co este?



91

Re: Parazity?

V USA su pristroje typu Diacom zakazane na diagnozy, lebo ich vysledky od roznych zdrojov na tom istom pacientovi boli rozne a mnohe sa nepotvrdili inymi metodami.
Takze tie "nalezy" beriem s dost velkou davkou skepticizmu.
Pri proticandidovej diete sa musis vyhybat na cas vsetkym, sacharidom, lebo to je potrava pre candidu a plesne, a ked ich chces vyhubit, tak ich musis vyhladovat a napadnut. Nieco jest ale musis, tj zeleniny masa, hydina, ryby, vajcia, orechy a olejnate semena, pripadne aj huby a mliecne skvasene nesladene vyrobky s mierou. A trosticku nesladkeho ovocia, povedzme hrst cucoriedok, malin, cernic, brusnic a podobne, ale nie viac denne.
A samozrejme plno mikrovlaknin a probiotika Inac tie kvasne a plesno ve kultury v crevach nevyhubis a nenahradis probiotikami.
Z enzymov odporucam najma candex, na prazdny zaludok 1.5 hodiny pred jedlom dobre zapit, lebo tento enzym rozklada steny candidy, ktore su z celupozy a hemicelulozy. Podobne aj bunkove steny roznych plesni.



92

Re: Parazity?

Aha.Tak to som o tom diacome ani nevedel.Ale mam stale podrazdenu pokozku,svrbi ma cele telo a brucho mam jak tehotny.A to ja mam 193 cm a 61 kg.To som za posledne 3 tyzdne schudol este 4 kila.Cize ja si urcite nemozem dovolit uz dalej asi schudnut.A cim sa daju zistit presne tie vysledky?A z orechov vsetky?Lebo vcera napriklad som si daval para a vlasske a strasne mi chutili a zjedol by som toho tony a to ze vraj ked strasne cloveku nieco chuti tak to krmi toho parazita.A mikrovlakniny ktore mam zatial iba psyllium a probiotika slovenske ze su dost slabe cize je lepsie si objednat zo zahranicia?



93

Re: Parazity?

Jedz vsetky jedla zasadne s mierou..
Candida zije najma z volnych cukrov  tj orechy ju nenakrmia.Mozno este kesu, kedze tento orech obsahuje aj trochu cukrov.
Velke brucho znamena hromada jedla v crevach preto treba brat enzymy a mikrovlakniny aby sa zlepsila celkova motilita. Telo drzi potravu v zaludku a crevach dlhsie, lebo nie je dotravena.



94

Re: Parazity?

No jasne nic neprehanat.Iba zeleninu hlavne zelenu mozem hocikolko.No tie enzymy neberem lebo cakam kym mi dojde ten candex co ste mi radili.A staci iba ten jeden brat nemusim dalsie ine?A ake este tie mikrovlakniny okrem psylliuma odporucate ci iba tie stacia?A taktiez probiotika ci stacia jedny a ked ktore?Je asi dolezita kvalita.Uz mam kupeny ten kokosovy olej a aj oreganove tobolky a gse.Tak uz len na to chcem poradit.Ci ked este nieco pomoze?



95

Re: Parazity?

Candex rozklada len celulozu a hemicelulozu, nic viac. Ale z roho sa skladaju bunkove steny candid a plesni, nase bunkove steny su najma bielkovinne.
Mikrovlaknin je plno a probiotika potrebuju tiez pestru stravu, nie len jednotvarne psylium. Mas ine ako inulin, pektiny, arabinogalactany, glucomannan a rozne stromove stavy suhrnne pod menom 'Gums" Su aj mikrovlakniny z morskych rastlin, ale tie su pomerne drahe.
Candex neber s mikrovlakninami, kedze tieto su povacsine zlozene z celuloz. Candex ber na prazdny zaludok s hodne vody.



96

Re: Parazity?

Cize okrem candexu este aj iny enzym?A ten candex sa bere iba rano na prazdny zaludok a potom vecer uz nie?No a tie mikrovlakniny som pozeral na tom iherb.com a je lepsie kupovat v kapsuliach alebo lepsie  v tej rozmletej forme?Aj tie gums som pozeral ale neviem ktore su dobre a ci je to vlastne ono.Je tam toho vela.A je dolezity aj nejaky postup  v uzivani toho vsetkeho aj tych olejov aj toho gse a probiotik?Ze kedy co ako a po com? Lebo nechcem aby sa mi stav este zhorsil.



97

Re: Parazity?

Zasadne beries to, co potrebujes. Na candidu Candex, na travenie ine enzymy, podla potreby.
Mikrovlakniny su najlacnejsie samozrejme ciste prasky. Firma Vemica na Slovensku ma psylium, inulin aj ovsennu vlakninu. Ine ja kupujem zo swansonvitamins.com

Naposledy upravil: RNG (2014-05-06 23:54:18)



98

Re: Parazity?

Nepoznam tie produkty, ale ta clarkia sa zda, ze ma aspon spravne zlozky, podla dr Huldy Clark, ale neviem, cio v dostatocnim mnozstve. Osobne by som bral skor povodny protokol dr Clark, co predava firma Jukl.
Clean inside  moze byt pomocny, ale co sa tyka toho, ja odporucam nie obcas si cistit creva drahymi prostriedkami ale brat zmes mikrovlaknin, 15 gramov,  cely zivot



99

Re: Parazity?

Mikrovlakniny bezane na trhu su psylium, inulin, abrabinogalactany, modified citrusd pectinwe a blucomannan. Su aj ine s vysokym obsahom mikrovlaknin, ako rastlinne stavy pod menom roznych "gums"
Pokial neviem, ake nakazy mas v tele, tj trochu presnejsia diagnoza by sa zisla, neviem tio odporucat ucinne antimikrobialne prostriedky na to.
Naviac nedostatok energie moze byt aj zo zleho travenia,nizkej cinnosti stitnej zlazy, nadoblickovej zlazy, zlej cirkulacie krvi alebo lymfy, zleho prenosu kyslika a podobne.
A to su  zas ine kategorie.

Naposledy upravil: RNG (2014-06-09 05:01:28)



100

Re: Parazity?

Ahoj rng chcem sa ta spytat na nazor hlavne Oberon a Salvia na tieto diagnosticke pristroje aky mas nato nazor je to podvod alebo nie? fakt dokazu tieto pristoje rozpoznat na cloveku vazne choroby dost sa to rozmohlo hlavne v cechach preto sa pytam na tvoj nazor alebo popripadne ktory pristoje je podla teba fakt najlepsi na urcenie diganoz ak vobec taky existuje???