151

Re: Rakovina

Zinok a selen su len pomocne latky, skor na posilnenie tela ako naozaj boj proti rakovine.
Odporucam 30 az 50 mg zinku a 200 az 600 mikrogramov. Viac dorazu davam ale na jod, lebo niektori lekari dosiahli vyliecenie rakoviny len samotnym jodom. Lenze to bola rakovina prs a predsa len rakoviny v inych organoch sa trosticku lisia pri lieceni. Ale jod sa podiela na vyrobe nasich enzymov a enzymy cistia telo aj od rakovinnych buniek.
Jod sa samozrejme musi brat spolu so selenom, lebo sa vzajomne doplnaju v ucinku na telo.



152

Re: Rakovina

Dakujem velmi pekne :-)



153

Re: Rakovina

OK



154

Re: Rakovina

Ahoj RNG,

mam otazocku, Pancreatin (Solgar) uzivat nalacno? Alebo s jedlom? Odzneli tu uz obe varianty.
A je vhodne rano najskor vypit ovocnu stavu (cerstvo odstavenu)?

Dakujem.



155

Re: Rakovina

Kedze Solgar je entericky pokryty, nenici sa v zaludku kyselinami ani sa nespotrebujev v zaludku na jedlo.Ale v crevach sa rozpusti a ked je tam jedlo, tak cast z neho sa minie na jedlo a cast absorbuje. Takze teoreticky na prazdnuy zaludok a creva s vodou sa absorbuje do krvi najucinnejsie, lenze neviem, ci to ma az taky vyznam v rozdiele ucinnosti. nakoniec tie tablety maju konsku davku pancreatinu.
Ovocnu stavu mozes pit kedykolvek, samozrejme na prazdny zaludok sa enzymy vstrebavaju do krvi najucinnejsie a teda telo cisti najviac.



156

Re: Rakovina

Opat raz velmi pekne dakujem za odpoved.



157

Re: Rakovina

OK



158

Re: Rakovina

http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prev … -rakoviny/



159

Re: Rakovina

Nuz je to zaujimave , ale napriek tomu to len predlzilo prezitie ale nevyliecilo.Zmensilo nadory, ale neodstranilo.



160

Re: Rakovina

Trochu drahý špás na slovenské pomery tá voda.
http://www.deuterium.sk/megrendeles_maganszemely.php



161

Re: Rakovina

Nuz za tie peniaze by si mohol dostat dokopu hromadu gravioly, betaglukanov enterickych enzymov a mozno i cezium chlorid a oxidanty,  co dokopy je podstatne ucinnejsie ako ta voda.



162

Re: Rakovina

Dobrý deň!
Bohužiaľ vás chcem znova poprosiť o radu... Strýkovi pred časom diagnostikovali rakovinu kože, ale odmietol chemoterapiu/rádioterapiu, a liečil sa len pomocou 6g vilcacory denne. Zrejme to však nestačilo, pretože minulý týždeň mu vyberali hrču spod pazušia, a ukázalo sa, že je to zhubná metastáza.
Strýko teraz chce skúsiť nejaký roztok z vilcacory, ktorý je vraj silnejší, a tiež colostrum direct.
Chcel by som vás poprosiť o radu, či by mu mohla silnejšia vilcacora pomôcť, alebo či máme radšej zháňať samento. Alebo niečo úplne iné?
Ďakujem veľmi pekne...



163

Re: Rakovina

Definitivne pouzivaj nieco ine, ovela silnejsie, ako silne entericky pokryte enzymy, betaglukany, graviolu, chagu, cezium chlorid, rozne oxidanty ako MMS1 a MMS2, co nie su sice doplnky potravin , ale su znacne proti rakovinam ucinne. a ine, viac najdes v roznych  temach okolo rakoviny.
Vilcacora(una de gato, cats claw, uncaria tometosa, )nie je silny protirakovinny prostriedok, len CIASTOCNE  POMOCNY.
Podobne ako selen jod, vacsie davky ustne podavaneho vitaminu C, rozne antioxidanty, arabinogslaktany, modifikovane citrusove pektiny, marhulove jadierka  a podobne.



164

Re: Rakovina

Dobry vecer,

prosim Vas vo Vasej opovedi prispevku c. 135 ste mi poradili probiotika http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … caps/19518 uz ich mame doma, prosim Vas ak by ste mohli napisat davkovanie, kolko tbl a kolko krat za den, pripadne kedy je najvhodnejsie ich brat, citala som ze pred spanim?
Mama mala nador na plucach, uz operacne odstraneny a s LU, chemo a radioterapiu odmietla a uz cca mesiac berie
vit. C, D3, graviola, betaglukany, super enzymi Pancreatin Solgar, marhulove jadierka horke, chlorellu, jacmen, selen, dnes dosli tie probiotika, jod aj DIM.

Dakujem.

Naposledy upravil: jahaja (2013-04-22 20:51:14)



165

Re: Rakovina

Probiotika, aj ked tie cisla miliard/bilions ohuruju ako velke sa musia v crevach rozmnozit najmenej 1000 krat, aby obsadili creva aspon na 90% a tym potlacili v crevach ine kultury, neuzitocne alebo dokonca skodlive.
Nuz a to sa da dosiahnut len ked tu nasadu probiotik dobre krmime mikrovlakninami, tj na crevnu flory treba nasada a hromada potravy pre probiotika
Dobre krmene probiotika sa rozmnozia niekolkostokrat uz za tyzden krmenia, takze dalsie branie probiotik le len pre istotu a velmi nezmeni to, co sa v crevach mnohostonasobne rozmnozilo
Takze dolezite pre nu aj kazdeho ineho cloveka je brat zmes roznych probiotik, pri raskovinach specialne arabinogaslaktany a modifikovane citrusove pektiny, ktore su uzitocne aj proti rakovine, nielen na rozmnozovanie probiotik a cistenie tela.
1-2 na noc s jablkom stacia ako nasada.
A treba to zopakovat niekolko dni po hnackach alebo pouziti atb a velkych davok gravioly.
Ostatne doplnky velmi nenicia crevnu floru, dokonca mnohe ju podporuju, ako napr Triphala , berberine a curcuminoidy s bioperinom.
Proti metastazam treba brat co najviac vitaminu C vo forme ester C, a L-lysinu, co podporuje tvorbu kolagenovych struktur, ktore znemoznuju metastazovanie, tj odtrhnutie sa buniek z nadorov a usadenim sa v inych castiach tela, kde postupne rozmnozovanim vytvoria nadory.



166

Re: Rakovina

Dakujem za rychlu odpoved.
Mikrovlakninu nasadime. O Triphala , berberine a curcuminoidy s bioperinom pocujem prvy krat smile

A co cecko vo forme kyseliny askorbovej, neutralizovanej sodou bikarbonou (askorbat sodny)? Takto ho berie doteraz, cca 10g na den, nie vzdy presne. A neutralizuje v pomere 3:1 (cecko:soda) tiez nie presne a nie vzdy ho neutralizuje.

Kupim na iHerb cecko vo forme ester C a L-lysin?



167

Re: Rakovina

Askorbaty , tj soli kyseliny askorbovej su tiez malicke molekuly a preto prepadnu cez sitko ladvin pomerne rychlo. Ester C, tj umelo vytvorena velka molekula z askorbzatov vapenatych sa v tele zdrzi vyse 5 nasobne dlho, tj zvysi hladinu vitaminu C v krvi a tkanivach ovela viac, ako jednoduche askorbaty.Nuz uvedene som tu spomenul mnohokrat. Triphala je trpky vytazok z troch indickych ovoci, pouzivanych na liecenie najma criev  v ayurvede vyse 1000 rokov,
berberine, je novsia  latka, zodpovedna za potlacanie urinarnych a crevnych  nakaz, je to ucinna latka z brusnic/cranberry
Curcumin je vytazok z pakorena turmeric(curcuma longa, pribuzny pakorenu dumbiera, silne protizapalovy a stretla si sa s n im urcite ako zlte farbivo v horcici, alebo kary(curry) koreni, ktore je zlozene najma  z turmericu a cierneho korenia, tj obsahuje aj curcuminoidy aj bioperine z cierneho korenia, co az 6 nasobne zvysi absorbciu protizapalovych curcuminoidov. Zmes mikrovlaknin odporucam kazdemu,cely zivot,  lebo odmoruju telo(absorbcia) a podporuju probiotika.  A podporuju spravny posuv/motilitu stolice, co je tiez velmi dolezite pre zdravie.



168

Re: Rakovina

RNG napísal(a):

Definitivne pouzivaj nieco ine, ovela silnejsie, ako silne entericky pokryte enzymy, betaglukany, graviolu, chagu, cezium chlorid, rozne oxidanty ako MMS1 a MMS2, co nie su sice doplnky potravin , ale su znacne proti rakovinam ucinne. a ine, viac najdes v roznych  temach okolo rakoviny.
Vilcacora(una de gato, cats claw, uncaria tometosa, )nie je silny protirakovinny prostriedok, len CIASTOCNE  POMOCNY.
Podobne ako selen jod, vacsie davky ustne podavaneho vitaminu C, rozne antioxidanty, arabinogslaktany, modifikovane citrusove pektiny, marhulove jadierka  a podobne.

Ďakujem Vám! A tie jednotlivé veci treba dávkovať podľa diagnózy alebo podľa telesných parametrov? On má totiž 63 rokov, 114kg, a 190cm...



169

Re: Rakovina

Davky doplnkov su vzdy s ohladom na vahu, nie na vek ani vysku. Bezne uvadzane davky su na 70 kg osobu, na lahsich ci tazsich bro treba v pomere vah prepocitat.
Rakovina je vzdylen rakovina, hoci ju lekaro rozdelili na stovky roznych podla prejavov a miesta, kde sa nachadzaju.
Ale napr metastazy, tj uvolnenie rakovinnej bunky, ktora sa prenesie na ine miesto a tam zacne "iny" typ nadoru je jasny dokaz, ze podstata rakovin je  vsade v tele rovnaka napriek hromade roznych mien.



170

Re: Rakovina

Ahoj RNG

diagnoza krstnej mami 61 r. : C84.4 periferny t-bunkovy lymfom

1.kuru chemoterapie ma za sebou

je zoslabnuta, nechutenstvo, velmi sucha pokozka ...

zatial ma zabezpecene : aloe vera - forever (neviem presne ktory typ ), cordyceps, deuterium voda

mohla by som poprosit o radu, co by bolo vhodne jej zabezpecit?



171

Re: Rakovina

Nuz to zabezpecene na nestastie je len pomocne, to by som naliecenie neodporucal . V skratke pozri napr hore na prispevok 163 a ine



172

Re: Rakovina

RNG napísal(a):

Askorbaty , tj soli kyseliny askorbovej su tiez malicke molekuly a preto prepadnu cez sitko ladvin pomerne rychlo. Ester C, tj umelo vytvorena velka molekula z askorbzatov vapenatych sa v tele zdrzi vyse 5 nasobne dlho, tj zvysi hladinu vitaminu C v krvi a tkanivach ovela viac, ako jednoduche askorbaty.

Dobry den, prosim Vas este, ten Ester C v praskovej forme sa davkuje rovnako ako klasicka kyselina askorbova, ci askorbat sodny? Teraz mama berie cca 10.000mg kyseliny askorbovej alebo sodneho askorbatu. Cize mnozstvo by malo ostat rovnake, vsak?

Mozem byt napr. tento praskovy?  http://www.iherb.com/American-Health-Es … -4-g/10680

alebo tento http://www.iherb.com/Solgar-HY-C-Vitami … lets/13046

Dakujem.

Naposledy upravil: jahaja (2013-05-09 18:52:43)



173

Re: Rakovina

HyC je kyselina askorbova, ktora z tela vypadne ovela rychlejsie, ako ester C. Ja kupujem 8 ozs  praskove balenie, nie to mensie 4 ozs, co si tu uviedol.



174

Re: Rakovina

Vdaka :-)



175

Re: Rakovina

OK



176

Re: Rakovina

Dakujeme za info, zajtra beru krstnej kostnu dren sad len nech je v poriadku ! lebo moj ocko zial nemal sad



177

Re: Rakovina

Neviem čo si o tom mám myslieť.  Asi by som musel mať takýto problém aby som sa rozhodol čo s tým.

http://revue.idnes.cz/angelina-jolio-si … idicky_jpl



178

Re: Rakovina

Uplna absurdnost!!!.
To je vsetko vinou tej skorumpovanej medicinym, ktora v honbe za ziskami strasi ludi a vytvara novych zakaznikov.
Prevencia rakoviny neznamena amputacia prs, ale mnozstvo protirakovinnych doplnkov, Zialbohu organizovana konvencna medicina nepredpisuje doplnky na predidenie roznych zdravotnych problemov, , ale vyckava, kym sa choroby vyvinu, a potom sa to znazi adresovat patentovanymi chemikaliami.
Na porovnanie, rakovina prs bola presd 100 rokmi este prakticky velmi zriedkava, dnes napr v Anglicku ju dostane za zivota 1 z osmych zien.
Rakoviny su dosledky zamoreni, kde v zamorenom tele sa vytvara viac chybnych buniek, ako telo staci odstranit. Tj odstranenim zamorenia sa nevytvori viac chybnych buniek , nez je telo schopne odstranit, takze to je spravna metoda na predchadzanie rakovinam, nie amputacie alebo zamorujuca chemia.



179

Re: Rakovina

Dobry vecer RNG,
poradte prosim co je dobre na podporu bielych krviniek, 
mama berie denne 3x2 Now Foods, Beta-Glucans, with ImmunEnhancer, Xtra Strength, 250 mg co este by mala nasadit?

Okrem toho berie graviola (6g denne), probiotika (1tbl healthy origins), pancreatin (3x2tbl solgar), lysine (2000mg denne), jod (2kv denne), cecko (cca 10g denne), decko (cca 5000iu), DIM (2tbl denne), selen (500mg denne), zinok (45mg denne), B17

dakujem.

PS: suhlasim s nazorom na vyssie uvedeny link

Naposledy upravil: jahaja (2013-05-16 20:19:42)



180

Re: Rakovina

Nuz podla toho, co pises berie vsetko co treba proti rakovine, ale nevidim tam [podporu pre probiotika, tj mikrovlakniny. Graviola v tych davkach dlhsie brana  totiz uz poskodzuje aj probiotika, takze ich  treba extra podporovat.Dobre su najma arabinogalaktany a modifikovane citrusove pektiny, ktore maju aj protirakovinne ucinky.
Jedine co by som ti mohol este poradit su adaptogeny ako astragalus a najma cordyceps, ktory je silne regeneracny prave na pluca.Davka 2 gramy. Pripadne nieco protiplesnove, najma kokosovy olej a oreganovy olej a enzym  Candex, lebo niekedy prave plesne sposobuju poskodenie kostnej drene, kde sa vytvaraju cervene a  biele krvinky aj krvne platnicky.



181

Re: Rakovina

RNG napísal(a):

Nuz podla toho, co pises berie vsetko co treba proti rakovine, ale nevidim tam [podporu pre probiotika, tj mikrovlakniny. Graviola v tych davkach dlhsie brana  totiz uz poskodzuje aj probiotika, takze ich  treba extra podporovat.Dobre su najma arabinogalaktany a modifikovane citrusove pektiny, ktore maju aj protirakovinne ucinky.
Jedine co by som ti mohol este poradit su adaptogeny ako astragalus a najma cordyceps, ktory je silne regeneracny prave na pluca.Davka 2 gramy. Pripadne nieco protiplesnove, najma kokosovy olej a oreganovy olej a enzym  Candex, lebo niekedy prave plesne sposobuju poskodenie kostnej drene, kde sa vytvaraju cervene a  biele krvinky aj krvne platnicky.

dakujem velmi pekne

arabinogalaktany a modifikovane citrusove pektiny sme este neobjednali, najblizsie ich objedname, stale na ne zabudam

graviolu netreba znizit davku? berie uz od konca marca (cize cca 2 mesiace) davka je 3x2g a neskor by sa mala znizit na 3x1 gram, ale neviem kedy, alebo nechat tak este ako berie doteraz a  len pridat tu mikrovlakninu?

a Candex enzym moze nalacno spolu s Pancreatin enzymom? (pancreatin berie 3x2 Solgar) ci netreba upravit davkovanie pancreatinu?
http://www.iherb.com/Pure-Essence-Cande … -Caps/3218 tento je 2x2 tbl denne
bude stacit kura na 10 dni? alebo rovno brat ten velky? http://www.iherb.com/Pure-Essence-Cande … -Caps/3218

este je dost vela cesnaku suroveho
aj tie huby a byliny idem na iHerb pohladat

Naposledy upravil: jahaja (2013-05-17 07:57:47)



182

Re: Rakovina

Len pridaj mikrovlakniny zatial. To urychli cistenie tela(absorbcia) a pomoze kultivovat=obsadit creva probiotikami. To je velmi dolezite, lebo probiotika nam nielen pomahaju travit, ale vytvaraju rozne ziviny a najma obranne latky, co je velmi dolezite pre oslabene telo.
Enzymy sa mozu brat dokopy, to zlepsuje cistenie tela vseobecne. Ako dlho sa ma telo cistit neviem, ale pre istotu by som pokracoval najmenej mesiac dva intenzivne. Nezabudaj na tie adaptogeny, najma cordyceps.



183

Re: Rakovina

Alexa123: "Neviem čo si o tom mám myslieť.  Asi by som musel mať takýto problém aby som sa rozhodol čo s tým.
http://revue.idnes.cz/angelina-jolio-si … idicky_jpl"

žeby seriál na pokračovanie?
http://aktualne.atlas.sk/odbornicka-ang … z/svetove/



184

Re: Rakovina

Je to cele cirkus Humberto.
Ale v jednou s pani dr nesuhlasim, ze treba nalezy len sledovat.
Ja si myslim, ze sa clovek musi aktivne branit najma v pripade ze je nieco dedicne v rodine, tj cistit telo enzymami, udrzovat nizsie estrogen(DIM, I3C) a brat rozne protirakovinne, ako silne antioxidanty(selen, vitamin C, elagitaniny, anto a proanto kyanidiny, polyfenoly...), pripadne aj betaglukany.
Kedze su tieto ucinne na rakoviny s nadorami  uz v postupe, tak pomozu znicit aj nove vznikajuce rakovinne bunky, aby tieto nemohli vytvorit nadory.
Pozorovanie a vyckavanie je pre to zla rada, "lebo kto caka sa docka" ako hovori Slovenske porekadlo.

Inac to "sledovanie" znamena dnes mamogramy a tie viac ako zdvojnasobuju pravdepodobnost rakovin a metastazovania (ziarenie, tlak)

Naposledy upravil: RNG (2013-05-19 16:36:04)



185

Re: Rakovina

http://ona.idnes.cz/nadory-uspesna-lecb … zdravi_pet



186

Re: Rakovina

Stale pisu reklamy na drahe a casto este stale velmi skodlive liecby, aj ked menej ako chemo.
Lacne a ucinne liecby ako enzymaticke cistenie tela, IV vysoke davky vitaminu C, alkalizacia cezium chloridom,DMSO, B-17,oxidacne metody,  graviola, betaglukany, lanovy olej s tvarohom(metoda dr Budwig,z 50tych rokov minuleho storocia) a rozne ine, najma kombinacia tychto pre zvysenie ucinnosti sa nikde v beznej literature nespomina. Dokonca aj hypertermia prevadzana najma v Nemecku sa robi len potichu.Tak isto je potichu , hoci uz konecne dovolena metoda dr Burzynskeho so specialnymi peptidmi-antineoplastonmi samozrejme vsade ich popisuju ako oficialne nedokazane, len uz v roku 1970 nimi vyliwecil 3 z 5 pacientov s neoperovatelnym 99.9% smrtelnym nadorom na mozgu, za co ho na onkologickom kongrese vypiskali. Viac napr na tomto
http://www.tropicaltraditions.com/burzy … MgodJ34AVA
MGN-3 dr Ghoneuma  je tiez viacmenej potlacene v USA, ale je mozne dostat z Japonska, tak isto ako D-frakcia z maitake hub.

V USA dnes zaplati pacient a jeho poistovne v priemere 350 000 dolarov na liecenie rakoviny a aj to s ubohymi vysledkami. Ale su to hrozne peniaze a veru toho sa organizovana onkologia nechce bavit pouzivanim inych, lacnejsich prostridkov, aj ked su ucinnejsie. Takze znacna cast pacientov musi postupne a hrozne zomierat, aby sa medicky priemysel obohatil. Preto nazov onkomafia je velmi dobre tuto zvratenu situaciu popisujuci.

Znova tu uvediem porovnanie prezitia v USA onkologickych klinikach a jednej z Mexickych klinik, co pouziva alternativne liecebne metody, pricom aj tam sa usiluju zarobit, tj nesnazia sa pacienta co najskor a najlacnejsie vyliecit. A predsa to robia za zlomok penazi a vysledky maju ovela lepsie, pozri na grafy
http://www.oasisofhope.com/patient-surv … istics.php

Naposledy upravil: RNG (2013-05-25 11:44:37)



187

Re: Rakovina

neviem, či som v správnej téme, ale chcela by som sa spytať na neurofibromatózu, viem, že je to neliečiteľné a nádory odstraňujú len z vážnych dôvodov, ale ako je t z cystami,ktoré môžu byťsprievodným  javom? dá sa potravinovými doplnkami zabrániť ich bujneniu resp. pribrzdiť ich ras?



188

Re: Rakovina

Nuz svojim sposobom tpo patri do temy rakovin,, lebo tumory rastuce na nervoch sa mozu niekedy premenit na rakovinne nadory.
Dnes, ked uz spojili niektore rakoviny s virusami a virusy sposobuju zapaly nervov, ja tam osobne vidim moznost spojenia.
Na vsetky neziaduce utvary v tele su ucinne enzymi, co, ich verdia rozkladat.
A rozne protirakovinne potraviny a potravinove doplnky a zvysovanie  viralnej imunity odporucam zasadne kazdemu.

To co lekari dnes este nevedia liecit neznamena ze je neliecitelne. Len oni na to nepoznaju ziadne nastroje medzi schvalenymi liekmi.



189

Re: Rakovina

a mohla by som vás poprosiť o názov nejakých enzýmov, potravinových doplnkov resp. potravín pretože jediné čo doma mám je GSE citricidal
ďakujem



190

Re: Rakovina

V tejto teme najdes viacero enzymov spomenutych, posobne odporucam silny entericky pancreatin z firmy Solgar, kde dostanes vysoku davku za relativne najmenej penazi a to enericky pokryte, tj navtrhnute na cistenie tela.
Na viralne pozri temu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes



191

Re: Rakovina

dokaz ze laetrile funguje smile

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23137229



192

Re: Rakovina

Nuz v Mexiku, kde to pouzivaju na mnohych klinikach to maju az vyse 20 rokov dokazane, tj nepotrebujem ziadne ine dokazy, nez dennu prax na tych nemocniciach. Ze sa to snazi onkomafia potlacit, to je samozrejme. Ale to sa neda robit do vecnosti, raz musi pravda vijst na javo, a to aj napriek zakonom, kde v USA zakazuju pouzitie cohokolvek ineho na rakoviny , ako pouziva sucasna onkologia.



193

Re: Rakovina

Dobrý den,prosím vás viete mi poradiť?Mamine (61r.) zistili rakovinu prsníka,po rôznych vyšetreniach sa ukazalo že to metastazuje na pluca tam to ma okolo 6mm,doktori jej povedali že na prsniku to ma už tak velke že sa to operovať neda,tak teraz neviem či sa to Už neda alebo jej to vyoperuju až po chemoterapii ktora ju čaka a ožarovaní ktore ju čaká o par dní tiež.. Moja porsba je,aké alternatívne lieky jej mám objednať,už pár dní to prezerám po nete je toho tak strašne vela že neviem čo skôr...Zatial som si viac menej istá že jej objednam DIM a neviem či aj biobran?čo by ste mi ešte poradili? Viem že vela robí zdrava strava a psychika,podporujem ju ako viem,ale z chemoterapie a ožarovania nemám dobry pocit :-( Myslela som si že jej to proste vyoperuju a nie že na všetky možné vysledky bude čakať vyše mesiaca kým jej s tým začnu niečo robiť,nakoniec aj tak žiadna operacia...Pochudla,je stále unavená,ja od nej bývam 70km,takže je to pre mna trocha ťažšie,no snažím sa s nou byť často,naposledy 10dní,teraz sa s dvojročnou dcerkou k nej chystam znova... Na prsníku ma už ranu ktora je velka a otvorena,chodí na prevazy a čaká a čaká :-(



194

Re: Rakovina

Dobrý den,tak zatial to vyzerá že objednam toto:DIM,Graviola,vitamín B 17,vitamín C, cordyceps, L-lysine,chlorela,zinok,selen,jod,ešte niečo mi poradíte?Chcela by som to už dnes objednať,nech to príde čím skôr...



195

Re: Rakovina

Biobran je tiez  dobry ale podstatne drahsi ako betaglukany.
Na najdolezitejsie, tj odmorovanie tela enzymami si ale zabudla. Rakoviny su najma zo zamorenia tela a aj ked jednotlive nadory znicis, vypalis alebo vyoperujes, v zamorenom tele sa nove vytvoria znova. Takze masivne davky entericky pokryteho  pancreatinu(ekvivalent 2 x 6 gramov, tj 2 x 2 tabletky tohoto
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016
su tu na mieste v prvom rade.
A nezabudaj na mikrovlakniny, najma modifikovany citrusovy pektin a arabinogalaktany, ktore sami su aj ciastocne aktivne pri rakovinach, tj nielen absorbernty a podpora imunity podporovanim probiotickej flory. Tie najdes najlepsie na Swansonvitamins.com



196

Re: Rakovina

Dobrý večer,ten pancreatin mám už pripísany k objednavke,objednam ho z tej istej stránky ako DIM,takže pancreatin brať 2x denne po 2 tabletky,správne som rozumela?napr.ráno a večer?je jedno či na lačno alebo po jedle? Druhu stranku pozriem o chvilu.Chcela by som sa spýtať,čo si myslíte o tom že by som chcela aby mamina skusila ukazať vysledky aj dalším doktorom? V Trenčíne na onkologii jej povedali že sa to operovať neda-ten nador na prsniku,metastazuje na pluca-6mm...len mne sa to nezda a mam z toho zly pocit,ved ked jej ho nevyoperuju,bude sa to šíriť po tele a liečiť to chemoterapiami a ožarovaním sa mi nezda spravna cesta,proste akoby to u nej vzdali a len čakali ako jej telo zareaguje na chemo a ožiare :-( Chcela by som skusiť lekarov v Trnave a v Bratislave,či to vidia tak ako tí v Trenčíne,ved na to právo má,nie? Snád jej tí v Trenčíne nebudu robiť problemy s tým,že by jej nechceli dať tie vysledky,aby ich mohli pozrieť aj iní lekári....



197

Re: Rakovina

Tak som si prezrela tu stranku,uff a nevedeli by ste mi poradiť nejaký nazov tých liekov zo stránky swanson?je tam toho vela :-( V predošlom príspevku som sa vám zabudla podakovať za toto všetko,za cenne rady...Dakujem



198

Re: Rakovina

https://www.swansonvitamins.com/swanson … grams-pwdr
https://www.swansonvitamins.com/swanson … -8-oz-pwdr
https://www.swansonvitamins.com/now-foo … g-60-vcaps
Nejedna sa o lieky, ale o liecive potravinove doplnky.

Poradil by som ti aj chlorid cezia,  2 x 1.5 gramu, ale ten asi nedostanes na Slovensku, v USA tiez sa farmacia postarala, aby sme ho bezne nemohli kupit, spinavci, a aj ja som ho musel kupovat z Kanady a to poriadne predrazeny voci Cine, ktora ho vo velkom produkuje.
Chlorid cezia je totiz velmi silny alkalizator rakovinnych buniek a tieto v alkalickom stave uhynaju masove. Pre ine bunky tento chlorid(sol) je neskodny.



199

Re: Rakovina

http://www.auria.sk/blog/wp-content/upl … koviny.pdf



200

Re: Rakovina

Zialbohu nic noveho, len dokaz, ze pravda sa neda do nekonecna potlacat.