101

Re: Rakovina

Ahoj malicka, ja som bral toto.

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … les/2?at=0
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Mi … s/127?at=0
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Selen … sules/4554



102

Re: Rakovina

Ahoj maličkaaa!

    http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Se … ules/40658
:
Aj prípadne tento v kapsuliach
   Všetko dobré aj Tebe!!!!!!

Naposledy upravil: Zorana (2012-12-20 12:49:56)



103

Re: Rakovina

http://www.naturalmagic.cz/vnitrni-zdra … replikovat



104

Re: Rakovina

Nic zvlastneho, v medicine uZz od 20 rokov minuleho storocia sa bezne cigani okolo liekov a liecebnych metod. Samozrejme bezni lekari o tom nemaju ani sajnu, nanajvys po dlhej praxi podozrenie. Ale to casto nemozu ani vyslovit nahlas, inac ich medicka masineria zvalcuje.

Naposledy upravil: RNG (2012-12-27 02:59:01)



105

Re: Rakovina

Tu je priklad, ako sa ludia(Amish) konzervativnej viery a sposoba zivota odmietajuceho moderne "vydobytky" liecia z rakoviny alternativnymi sposobmi
http://www.cancerdefeated.com/amish-sec … 121229CVSL



106

Re: Rakovina

Ahojte,

Matus, Zorana dakujem Vam za reakcie,hned to objednavam smile

Prajem Vam vsetkym Stastny Novy rok 2013 a len to najlepsie v nom!!!



107

Re: Rakovina

Prajem šťastný nový rok 2013.
RNG, prečo sa už nedá objednávať z rain-tree.com? Chcel by som ten ich 1 lb. balíček Graviola powder. Nevieš, či sa to dá ešte niekde objednať? Je to účinné na rakovinu?


A v tej súvislosti ešte prosím jedna otázočka. Nejaká pacientka má údajne akési výrastky v hlave. Nič presnejšie neviem. Nevieš, čo by to mohlo byť?



108

Re: Rakovina

Nemam krystalovu gulu. Vyrastky mozu byt celkom nevinne kozne/tags, mozu to byt cystickeho povodu a ine, moze to byt dokonca aj rakovina. Ja by som pre istotu pouzival hromadu enzymov a nieco protirakovinne, ako DIM a rozne antioxidanty.
Graviolu maju dnes rozni doplnkari, predasvaju ju aj napr vo gorme kapsuli vo Swansone
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-60-caps
http://www.swansonvitamins.com/now-food … csp=NWF611
Rain-tree neposiela zialbohu do zahranicia, je to vyrobca a velkodistributor hlavne, hoci v ramci USA sa da od nich objednavat aj v malom.

Naposledy upravil: RNG (2013-01-14 03:10:03)



109

Re: Rakovina

Ja som skôr čítal, že Rain-tree už vôbec od nového roku nepredáva, pretože ich niekto kúpil a už sa venujú len poradenstvu a článkom a preto neviem, kto by tú graviolu v takom veľkom balení v prášku ešte mohol predávať, pretože v kapsuliach je to dosť drahé, ale tamto to bolo veľmi výhodné, nejakých 24 dolárov za 1 lb.



110

Re: Rakovina

Vlastnicka Rain -tree (Ms Leaslie Taylor mala uz dost prenasledovania od FDA, takze vystupila z toho bussinesu kompletne(ci uz kupena, zastrasena alebo nejak prinutena) a udajne bude drzxat aj starsie , FDA zakazane informacie pre vyrobcu, ale nie zakazane na internete.
Takze je to skoda, lebo to bola dobre zabehana firema z plno odbornikmi, a teraz budu muset jednotlivi vyrobcovia kupovat suroviny rovno v Juznej Amerike, co je dost riskantny bussiness, kedze mnohi z jich nemaju  takych odbornikov  na amazonske rastliny.
Nuz co sa da robit.Budeme za to musiet platit ovela viac, a bude to ovela tazsie najst.
Pozri napr na e-bay
http://compare.ebay.com/like/1807116954 … p;var=sbar
A ako vidiet poznat to na vypredanom docasne
http://www.znaturalfoods.com/Graviola-Leaf-Powder-5-lbs
http://www.bloodrootproducts.com/gravio … ola-16.htm
http://www.amazon.com/gp/product/B00642 … ZG8Q3TCDM7

Kedze sa jedna vlastne o susene a mlete listy bezneho ovocneho stromu v Juznej Amerike, tak pokial to oficialne nezakazu, a nemaju na to zatial ziadnu zamienku, tak sa to vzdy bude dat od niekoho kupit

Naposledy upravil: RNG (2013-01-14 23:12:15)



111

Re: Rakovina

Zdravim Vsetkych!

Som tu zasa... sad chcela som sa opytat ci mi vie niekto povedat ci existuje nieco na vodu v plucach. Mamka ochorela pocas chemo v nemocnici, (zima +slabe kurenie) mala velmi suchy drazdivy kasel - zevraj s toho sa jej tam ta voda nahormadila.
Stale je chora a ma kasel ale chemo skoncila tak uz je doma. Pije vela caju a poti sa.

Chcela som sa tiez opytat. Teraz berie druhu chemo ale vobec jej vlasy nepadaju, neviem preco, nemam s tym skusenosti...
Preto sa chcem opytat je mozne, ze ta chemo je slaba?? ci su aj take druhy pri ktorych vlasy nepadaju?

Vrucna vdaka za kazdu reakciu



112

Re: Rakovina

Chemo znici imunitu tym ze zamori telo a znici cast nasej obrany, biele krvionky.
Kedze su okolo nas stale mikroby, pri nizkej imunite nas nakazia, lebo sa nevieme branit.
Na pluca odporucam NAC, oreganovy olej, roztok GSE, adaptogen cordyceps  a betaglukany.
Pomahaju aj selen, jod, vitamin D-3 monolaurin, ale co je najdolezitejsie treba si masivnymi davkami enzymov telo precistit a velkymi davkami vitaminu C a L-lysinu upevnit kolagenove struktury proti sireniu sa rakovin uvolnenymi bunkami(metastazy) po celom tele.
Mama je zrejme slabsia, tak sa jej neodvazili dat plnu davku chemoterapie. Ale aj slabsie telo vazne poskodia.
Samorejme , chemo neodporucam, su ovela ucinnejsioe alternativne metody na liecenie rakovin, ako si mozes v tomto fore najst ,  aj pod temou rakovina
http://rng.nazory.eu/rubriky/r/rakovina



113

Re: Rakovina

Netušil som, že to s Rain-tree takto dopadlo. Ale majú tam odkaz, že niektoré z iných firiem by mohli ich produkty predávať. A medzi nimi je aj táto:  http://www.forestrx.com/
Poznáš ich? Majú tam celkom pekné balíčky Gravioly a práškovej. Písal som im len dnes, tak uvidím. A predávajú všeličo a vo väčších objemoch, nie tak moc v kapsuliach, čo sa mi veľmi páči, napríklad aj malinový prášok, Macca v prášku, Spirulinu a mnohé iné. Je to ako kedysi, keď som hľadal Nattokinázu a našiel som takéto veľké práškové balenia až v Japonsku, ale boli strašne drahé. A tiež predávali aj čierne ríbezle v sušenom prášku, ale ceny boli závratné. A teraz pozerám, že tu to majú v takom krásnom nekapsulovom balení, až sa mi veriť nechce, ale netuším, čo je to za firma a či sú spoľahliví. Nemohol by si ich RNG nejako preveriť, prosím? Prv než niečo objednám.

A ešte táto stránka je nádherná, tiež z Rain-tree odkazu:  http://www.nutramedix.com/
Majú tam aj kvapky napríklad Noni, čo je tiež vraj dobré na liečenie Rakoviny. Mnohé sú na detoxikáciu a tiež na mikrobial defense (mikrobiálnu obranu). Páči sa mi to, ale zasa musím povedať, nepoznám ich a nikdy som si od nich ešte neobjednával a ty?  Vďaka vopred.

Naposledy upravil: vlado (2013-01-31 01:17:16)



114

Re: Rakovina

Ani ja som od nich este neobjednaval. Ich ceny su prijatelne, dufam aj kvalita. Nakoniec nehovorime o niecom extra vzacnom, len suchych listoch bezneho ovocneho stromu. Dokonca tam uvadzaju vytazok, ale nespecifikuju, ako to bolo vytazene.

Samento, produkt Nutramedix poznam, kupoval som ho ale lacnejsie z internetu.

Noni sice moze byt pomocne pri lieceni rakovin, lebo je antimikrobialne, ale pokusne 10 gramove davky nic take zatial nepotvrdili.
Len vysoke davky, injekcne,  na mysiach predlzili ich zivot, nic viac.
Takze to povazujem len a jednu z tisicov pomocnych latok, nie nic velmi ucinne, klinicky.



115

Re: Rakovina

Ahoj RNG, pre nedavnom som zacal odberat videa od dr. Mercolu a videl som uz hodiny jeho interview s roznymi zaujimavymi hostami. Zaujima ma ci si zaregistroval Dr. Burzynskeho ktory so synom vedie kliniku na liecbu rakoviny v Texase. Ich liecba je zamerana na individualnej liecbe jednotlivca. Je to dost komplikovane, ale v jednoduchosti sa snazia prebudit genomi ktore potlacia tumor. Specializuju sa hlavne na nadory v mozgu a maju s nim obrovske uspechy.  V 90 rokoch bojoval na sudoch s Texaskymi zakonodarcami, FDA a farmafirmou. Ten boj trval 14 rokov a nakoniec ho vyhral. (je o tom aj dokument Burzynski movie na YT). V rozhovore s Mercolou povedal, ze tym prisiel asi o 3mil dolarov, co vsak bolo zaujimave, ze opacna strana utratila na spor 60 mil $. Nasledne ta farmafirma skrachovala. K liecbe vraj pouzivaju aj spravnu kombinaciu doplnkov. S tymi vraj treba opatrne lebo niektore mozu nador aj podporit. Co bolo pre mna celkom zaujimave, tak takmer pri kazdom pacientovi pouzivaju D3 a Curcumin a z opacnej strany hovorili, ze ludia s nadorom by sa mali velmi vystrihat glutaminu lebo ten spolu s glukozou podporuju rast nadorov.



116

Re: Rakovina

Dr Burzynski zacal s anti neoplastonmi(dipeptidy, ktorycy zistil vseobecne u rakovinnych pacientov neumerne malo.) uz vyse pred 30 rokmi. Ked vyliecil 3 z 5 pacientov z neoperovatelmou na 99.9% smrtelnou rakovinou mozgu, ktorych dostal ako "beznadejny pripad", predniesol to na onkologickom kongrese, kde ho za to vypiskali a vyhodili. Ale nevzdal sa, postupne liecil hromady pacientov, aj ked ho neustale sudili az po dlhych rokoch, ked sa to uz nedalo zamlcat mu dala FDA povolenie pouzivat, samozrejme len experimentalne jeho metodu s dipeptidmi na pacientoch.
Upozornil ma na neho dr Whittaker, a to uz je ale zo 15 rokov.Anti-neoplastony su ale poriadne drahe, nakoniec z niecoho musel tie exprimenty a najma sudy financovat. a najst si spolahlive laboratoria na materialy. Aj to je velmi tazke, kedze farmacia ma dlhe prsty vsade.

Farmafirmy maju obrat v miliardach, to zrejme urobili len pobocku, celkom malu, specialne aby Burzynskeho umlcali a tu nechali skrachovat, najma aby nemuseli platit odskodne Burzynskemu. To je bezny spinavy sudny tah.

Burzynski posobi v USA takze sa neodvazi pouzivat ine alternativne metody spolu so svojou, lebo ho aj tak este stale prenasleduju a kazdy jeho vyrok a cin je "pod mikroskopom", kde hladaju, na co by ho "utopili"



117

Re: Rakovina

Graviolu tam ale majú aj z listov a aj z ovocia. Tá z listov je o niečo lacnejšia než tá z ovocia. Neviem, ktorá je účinnejšia.
A Graviola má podľa teba účinok na rakovinu?



118

Re: Rakovina

Ovocie gravioly, (, guanaba, guanabana) nie je prakticky vobec liecive.
Ucinne latky su v listoch a je ich kopa, mnohe su az 10 000 krat cytotoxicke(tj niciace rakovinne  bunky) pricom vobec neskodia zdravym bunkam, ako to robi chemoterapia.
Celad anonacae obsahuje hromadu protirakovinnych latok, ktore nie su podla mna, ale podla vyskumnikov co s tym robili a robia a lekarov co to pouzivaju vyborny a silny liek na rakoviny.
A nielen na rakoviny, aj na rozne mikroby tak isto.



119

Re: Rakovina

Ahoj RNG,
mojmu priatelovi sa vratila rakovina mozgu... som rada, ze radioterapiu uz opatovne absolvovat nechce, ani chemoterapiu. Snazim sa mu momentalne zostavit denny plan brania doplnkov, ktoreho by sa mohol drzat, vychadzala som najma z toho, co som si precitala tu na fore. Doplnky ktore uvadzam su tie, ktore zatial mame alebo sme objednali, casom zrejme budeme doplnat dalsie.
Chcela by som Ta poprosit, ci by si sa mohol na to pozriet a napisat mi, ak tam uvidis nejaku zasadnu chybu.
Samozrejme, bude dodrziavat aj potravinovu dietu, maso, syry a vobec vsetky vyrobky z kravskeho mlieka vylucil uz davnejsie. Cukor konzumoval hnedy, teraz vylucime aj ten. Na dosladzovanie mame steviu, a pokial viem, dr. Budwig nevylucuje zo stravy onkopacientov ani med (co si Ty myslis o tom mede - je ok?). Najvacsi problem vidim momentalne v tom, ze je velmi unaveny, skoro cely den prespi a nechce sa mu (resp. nevladze sa) vobec hybat ci ist von (hadam s oteplenim to bude lepsie).
Pokusny denny rezim:
- skoro rano nalacno Kalinat rozpusteny vo vode + enzymy (2 kps superenzymes)
+ 15 min. - cytotoxicke (grape seed extrakt/sangre de grado/graviola caj/lapacho caj)
+ 1 hod. 45 min. - Breuss stava + krill olej 2 kps
+ 30 min. ranajky: obilniny s Budwig zmesou + betaglukan (k tomuto mam otazku: niekde si spominal, ze Budwig zmes posobi oxidacne... mal by sa teda dodrziavat radsej odstup od brania antioxidantov?)
- po ranajkach vit. D-3, C, Zinok, Selen
+ 30 min. psyllium
(priebezne popijanie caju z gravioly alebo lapacha)
- min. 1 hod. pred obedom 2 kps superenzymes
+ 15 min. cytotoxicke
- k obedu betaglukan
/Budwig zmes k obedu alebo veceri/
- min 1 hod. pred vecerou opat enzymy
+ 15 min. cytotoxicke
- k veceri betaglukan, po veceri vit. D-3, C, Zinok, Selen

- 2 x tyzdenne lecitin, 1-2 x tyzdenne jod transdermalne, 2-3 x tyzdenne pred spanim silne probiotika s kuskom jablka



120

Re: Rakovina

Superenzymy nie su vhodne na branie na lacno, lebo obsahuju kyselinu, tj beru sa s jedlom. Na odmorenie tela odporucam silnejsie entericky pokryte enzymy, napr
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016
davka 3 x 2, kedykolvek ale najlepsie medzi jedlami.
Ked je oslabeny s jedlom by mal brat tie super enzymy na zlepsenie travenia a absorbcie jedal, , ale aj tie entericky pokryte, lebo tie sa nespotrebuju na jedlo a uvolnia sa az v vdvanastorniku alebo v tenkom creve, kde sa absorbuju do krvi a cistia.

Okrem toho su betaglukany a graviola najdolesitejsie, ostatne su len pomocne. Na energiu by mal brat kokosovy olej, ten nahradi cukry pri vyrobe energie a rakovinne bunky ho nevedia spotrebovat, kdezto ine bunky ano.
A D-3 odporucam az 10 000 IU. A samotne probiotika nestacia, bolo by dobre si zohnat mikrovlakniny, pri rakovinach je to hlavne pomocny  arabinogalaktan a modified citrus pectine ma ich napr swanson
https://www.swansonvitamins.com/swanson … -8-oz-pwdr
https://www.swansonvitamins.com/swanson … grams-pwdr



121

Re: Rakovina

Srdecna vdaka za Tvoje rady, RNG!
V iherbe mam nieco na wishliste, tak ked to bude na sklade doobjednam este Pancreatin. D-3 zvysim davkovanie, pridam kokosovy olej. Na objednavku zo swansonu sa asi pokusim k niekomu pripojit, kvoli tomu postovnemu...



122

Re: Rakovina

OK



123

Re: Rakovina

RNG prosím Ťa o radu pre kamarátku, dva dni dozadu jej vyoperovali nádor na mozgu, vraj sa im to dobre podarilo, pred operáciou brala betaglukany, C ester , omega 3, selén, teraz má 2 dni po operácii zobrala C ester 2ks a pýta sa, či môže tieto všetky doplnky po operácii už hneď brať, prípadne čo by bolo ešte pre ňu po operácii vhodné. Ďakujem za Tvoj názor.



124

Re: Rakovina

Nuz samozrejme ze moze menovane doplnky brat.Na hojenie nervov je dobre brat EPA a DHA oleje, pozri napr krill olej a najma calamarine. To su tie potrebne omega 3 oleje.
Ak bol nador rakovinny , bral by som aj velke davky Panreatinu, entericky pokryteho, ako napr tento
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016
2 x 2 tabletky , medzi jedlami a tiez Graviolu, 6 gramov denne na zaciatku, neskor 3 gramy  dlhodobo.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Graviola … sules/5018

A samozrejme ostatne doplnky ako selen, jod, zinok vitaminy C,E a D-3,
mikrovlakniny, probiotika
a lecitin aspon raz do tyzdna polievkovu lyzicu.



125

Re: Rakovina

Ahoj RNG, obraciam sa na Teba opat s prosbou o radu. Priatelovi za posledne mesiace mierne narastol nador na mozgu a to sposobilo hromadenie likvoru a zacal sa rozvijat hydrocefalus (zrejme uz davnejsie ale teraz to zistili na mri). Zajtra ide do nemocnice a pravdepodobne mu budu robit tzv. premostenie (shunt). Prosim Ta, vedel by si mi poradit nejake doplnky, ktore by znizili pravdepodobnost pooperacnej infekcie?



126

Re: Rakovina

Collostrum , enzymy, betaglukany (aspon 3 tyzdne pred operaciou, aby sa stacili vybudovat extra biele krvinky(najma NK typ) , .extrakt z olivovych listov, , to je prve, co ma napada.
Ale je toho hodne viac.



127

Re: Rakovina

Pre mňa to je novinka. Je na tom niečo pravdy? Malé pravidelné dávky by asi krvácanie do žalúdka nemali vyvolať.
http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prev … -rakovinu/



128

Re: Rakovina

Operovany bude hned dnes, zistili sme to v piatok... aspon betaglukan berie uz dlhsiu dobu kvoli nadoru, enzymy mame teraz len Superenzymes na travenie, Pancreatine (ktory si mi odporucil tiez kvoli nadoru) je iba na ceste... collostrum skusim kupit nejake domace. Len by som sa Ta chcela pre istotu spytat, ci je vhodne brat tieto veci aj po operacii, teda podporovat imunitu - nevyznam sa v tom, len mi tak napada, ci to nahodou nemoze zvysit pravdepodobnost, ze telo odmietne zavedenu hadicku, teda zacne sa voci nej branit, spusti imunitnu reakciu.
Myslis, ze nejaku ulohu by mohol zohrat aj grape seed extrakt?
Dakujem



129

Re: Rakovina

Imunit je kopa, nie jedna jedina. Lebo sa na nich podielaju rozne protilatky a rozne biele krvinky. Takze niektore z nich  mozes podporit bez "spustenia imunnej reakcie".
Pri nabehu a pooperacne zapaly odporucam protizapalove, ako curcuminoidy s bioperinom, a serrapeptazu, pripadne aj nattokinazu, aby sa mu nedajboze nevytvorili v mozgu zrazeniny krvi. Nattokinaza a serrapeptaza oboje rozpustaju bezpecne krvne zrazeniny, na rozdiel od riedicov krvi, ako coumadin/warfarin alebo injekcne a tabletove  derivaty heparinu.

Kedze okolo GSE je momentalne rozpor, lebo ho vyrobca NutriBiotic zmenil na zrejme skoro neucinny a ine znacky zatial nemam overene, tak som ho tu pre istotu ani nespomenul. Ucinna latka v niom bol povodne AKTIVOVANY(patent) vytazok z grapefruitovych semien, citricidal TM, ktoreho ucinnost bola radove aktivaciou zvysena.



130

Re: Rakovina

Ok, vdaka za objasnenie. Skusim zohnat tu serrapeptazu, pripadne aj nattokinazu.
Nemyslela som GSE, ale extrakt z hroznovych semienok... ked ho uz mam doma a v popise je, ze podporuje rovnovahu imunitneho systemu, tak ma zaujimalo, ci by to mohlo byt teraz uzitocne.
Kazdopadne, Tvoja info o GSE je pre mna tiez velmi uzitocna (chystala som sa objednat, uz cca 3 tyzdne cakam, kedy bude v iherbe na sklade), no dost ma to mrzi, pretoze sa mi prednedavnom minulo a malo u mna skutocne siroke vyzitie.
Dakujem!



131

Re: Rakovina

Extrak z hroznovych semienok(grape seed extrakt) je silnu antioxidant, proantokyanid, dobre na pruznost ciev, oci a cirkulaciu.
S imunitou priamo nema nic spolocne, nepriamo zlepsenie cirkulacie krvi postupne  zlepsi aj imunitu a regeneraciu
Branie mnozstva antioxidantov pomaha ako prevencia proti rakovinam.

Naposledy upravil: RNG (2013-03-04 20:22:14)



132

Re: Rakovina

Ahoj RNG, dostala som odporucanie obratit sa na teba s prosbou o pomoc vo vyzive, liecbe a roznych pripravkoch. Cim viac o tom citam, mam pocit ze tym viac sa v tom stracam :-(

Mame bola pri bronchoskopii odobrana vzorka (nie som si ista ci z pluc ci priedusiek) z nalezu ktory ukazalo CT, vysledkom je nador (zhubny), zatial presnejsie nevieme o co ide, mama v tom soku sa ani nepytala. Vie len ze je ma obal (alebo nieco take) takze nebude (nemal by) byt problem ho cely odstranit. Co bude dalej to sa uvidi po operacii. Mam pocit, ze je zvykom, ze aj napriek odstraneniu nadora lekari nasadzuju preventivnu liecbu (chemoterapiu) comu by sa najradsej vyhla, ak by to bolo mozne a zacala co najskor s alternativnou liecbou.
Zacalo sa to cele chorobou kaslom asi pred mesiacom, pred tym uz aj dlhsou unavou, nevladala robit v praci, nezvladala dlhsie prechadzky, malo zeleza, zly krvny obraz. Doma nastupilo nocne potenie a nechut do jedla, aj chudnutie. Momentalne je po bronchosk. a bud. tyzden ju caka ta operacia. Vcera jej robili transfuziu krvi kvoli nizkemu zelezu.

Na http://rakovina.nazory.eu/ sa spomina mnoho pripravkov ktore je vhodne zaradit do jedalneho listka a comu sa vyhybat. Netusim co vybrat, co ano, co nie, ci treba vsetko... bola by som vdacna ak by si nam poradil v tomto.
Akonahle bude doma, pusti sa do toho.

Berie chlorellu mesiac (v davkach 5-4-4) a mlady jacmen (prasok) 1x denne.

Planujem kupit a rozmyslam nad:
Source Naturals, Selenium, 200 mcg, 120 Tablets http://www.iherb.com/Source-Naturals-Se … blets/1395
Graviola, 100 Capsules http://www.iherb.com/Now-Foods-Graviola … sules/5018
DIM http://www.iherb.com/Source-Naturals-DI … blets/1460
Pancreatin http://www.iherb.com/Now-Foods-Pancreat … psules/716
B3 http://www.iherb.com/Source-Naturals-Ni … blets/1350
Beta-Glukans http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … caps/35770
Gr8-Dophilus http://www.iherb.com/Now-Foods-Gr8-Doph … -Vcaps/635

k tomu este doplnim
organic marhulove jadra (davku zvysovat? na kolko max.?)
organic reishi prasok
aloe vera bio dzus organic (99,77% Aloe vera*Aloe barbadensis Miller džús a dužina, regulátor kyslosti: kyselina citrónová (0,2%), antioxidanty: kyselina askorbová (vitamín C) a D-alfa-tokoferol (vitamín E)
+ cerstva zelenina, ovocie, cestve stavy, strukoviny, orechy, goji

Citala som, ze sa odporuca aj tvarh s lanovym olejom a na  nechutenstvo colostrum. V pripade ak by pretrvavalo, bolo by vhodne ho nasadit? A spolu s diary enzymes? http://www.swansonvitamins.com/swanson- … 0-veg-caps ale bez?
alebo skor vsetky mliecne vyrobky vyradit s jedalnicka (vratane masa a vlastne komplet zivocisnu stravu)?

* doplnam, este som sa docitala o Lactoferrin

Prosim porad co ano a co nie, pripadne co vymenit za iny produkt a ako davkovat, nech sa nieco nezanedba, aj ked mudrejsi budeme po operacii, aj tak budem velmi vdacna.

Vrela vdaka vopred.

Naposledy upravil: jahaja (2013-03-08 13:28:23)



133

Re: Rakovina

To je vsetko pekne, ale ako som povedal ja osobne odporucam velmi silne enzymy v enterickych kapsuliach, inac sa v tele zamorenom vytvoria znova dalsie rakoviny, ako sa vytvorila aj povodna.
Takze pozri napr
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016   davka  3 x 2
betaglukany na zvysenie ucinnosti a poctu NK krviniek, ktore nicia rakovinne bunky
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … caps/35770  davka 3 x 2
  a citotoxiny obsahujucu graviolu  3 x 2 gramy
Ostatne  sice je tiez ciastocne ucinne, ale nie az natolko.

A samozrejme ako vsetkym odoporucam jod, selen zinok vitaminy C E D-3, mikrovlakniny(najma arabinogalaktany a modifikovane citrusove pektiny, pozri
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … -8-oz-pwdr
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … grams-pwdr
https://www.swansonvitamins.com/swanson … 76-oz-pwdr
https://www.swansonvitamins.com/swanson … mg-90-caps
https://www.swansonvitamins.com/symbiot … 21-oz-pwdr

Colostrum je super vyziva a ochrana pri kritickych stavoch, ked napr pooperacne treba ludi "nastartovat", davka 2 x 2 lyzice



134

Re: Rakovina

Ahoj, vdaka velmi pekne, cize vymenim kosik,

doplnim enzymovy pripravok za ten silnejsi Pancreatin, dakujem
plus doplnim tie od Swansons
betaglukan ostava
a kde najdem graviolu obsahujucu citoxiny (3x2g)? tu graviolu co som dala teda nie?

a ostatne co som uviedla moze ostat? DIM, B2, Gr8-Dophilus (tento uz nemusi ked je betaglukan?)
jod v akom pripravku a akom mnozstve?
D3 v akom mnozstve priblizne?

nechceme nieco zanedbat

ku colostrum nebreba doplnat diary enzymes? mliecne vyrobky jej nerobili problem predtym

dakujem pekne

Naposledy upravil: jahaja (2013-03-10 12:14:32)



135

Re: Rakovina

Graviolu dnes asi tazko najdes praskovu, ale z tej uvedenej 3 x 4 kapsule ti daju tych 6 gramov denne potrebnych na ucinok. Graviola obsahuje az 72 roznych citotoxickych latok. Su to susene listy z tropickeho ovocneho stromu annona muricata  http://en.wikipedia.org/wiki/Soursop
DIM by som zachoval. Na jod je jodova tinktura, ked najdes lekaren, co ti ju namiesa. Inac  mas napr doplnok , co sa da brat ustne, 3 kvapky tohoto denne
http://www.iherb.com/TPCS-Iosol-Formula … 30-ml/4785
D-3 odporucam 10 000 IU denne
Collostrum odporucam v kritickych dnoch(pooperacne, v tazkej chorobe) a velke davky 2 x 15 gramov na nastartovanie tela a telesnej obrany. Mozes k tomu brat aj dairy enzymes, ale ked nemala problemy s mliekom pred tym, tak nemyslim ze by jej colostrum, co nie je mlieko ale mledzivo robilo problem.
GR=Dophilus su probiotika, zialbohu nie su tepelne a kyselinovo odolne, takze ktovie, co sa z nich dostane zive do criev.
Osobne odporucam napr  kyselinovo a tepelne odolne
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … caps/19518



136

Re: Rakovina

Vdaka ti za cenne rady, idem to vsetko postupne pozhanat. Ak budem mat otazky a budem potrebovat pomoc, tak sa na teba obratim.
Pekny den prajem.



137

Re: Rakovina

OK. Sustred sa najma na graviolu , entericke enzymy a betaglukany, ako som to uz viackrat povedal.



138

Re: Rakovina

Aj tu je dokaz zlyhania klasickej medicíny http://najmama.aktuality.sk/clanok/2319 … z-neverim/



139

Re: Rakovina

Nielen to, ale aj moc lekarskej mafie nad nasim zivotom, lebo "vlastnia" nielen nas, ale cele sudnictvo.Easte raz sem uvediem statistiku z jednej z mexickych nemocnic, kde je porovnanie medzi klasickym pristupom k lieceniu rakovin, ktory na nas znasilnuje onkologia a alternativnym, kde aspon v tejto nemocnici dosahuju vysledky statisticky az 3 x take dobre ako klasicka onkologia.
http://www.oasisofhope.com/patient-surv … istics.php
A napriklad v USA, kde je ina medicina ako klasicka onkologia(chemo, radiacia a operacie) zakazana akonom, predsa ju vedia napr clenovia viery Amish obist
http://www.cancerdefeated.com/amish-sec … 121229CVSL



140

Re: Rakovina

Ahoj, na nete citam rozporuplne debaty o stravovani onkologickych pacientov.

Niektori pisu len raw food, dalsi len zelenina, iny len ovocie, ako teda zacat a ako zmenit jedalnicek? Okrem tych doplnkov co sme rozoberali. Je dobre na zaciatok zacat s raw food - takymito ocistnymi kurami (stavy + cerstva zel. a ovocie) a potom pridat uz aj tepelnej upravovanu vegansku stravu? Uplne vylucit maso, mlieco, vsetky zivocisne potraviny?
Mama by mala mozno bud. tyzden uz prist domov z nemocnice (po operacii), tak zhanam info ako zacat... ako pomoct, ako neublizit.
Aky mas ty nazor?

Dakujem.
Jana

Naposledy upravil: jahaja (2013-03-18 13:45:54)



141

Re: Rakovina

Raw food ,bez masa a mlieka dava telu maximum enzymov z potravy na cistenie tela.
Ale dnes su velmi silne enzymaticke zmesy, tj mozes dostat ovela viac z nich nez zo zelenin a ovoci.
Takze osobne uz natolko netrvam na tych surovych jedlach alebo absolutnej diete bez masa a mlieka. Ale skor treba brat masivne davky roznych enzymov a absorbentov, aby sa telo vedelo intenzivne precistit od zamoreni a roznych neziaducich utvarov.



142

Re: Rakovina

Ahoj

skôr ako začnem by som sa chcela poďakovať moje trávenie je úplne v pohode ešte raz ďakujem za tvoje vynikajúce rady.
Ale chcela by som sa spýtať ohľadom môjho švagra ktorého mám veľmi rada .Zistili mu rakovinu hrtana chodí na chemo a ožarovanie nemá žiadne vedľajšie účinky čo sa týka vypadávania vlasov alebo zvracania ale má všade v ústach hnisavé vyrážky ktoré ho veľmi bolia a preto nemôže nič jesť on ani čaj nemôže piť lebo ho to v ústach páli . Lekári hovoria že je to dobrá reakcia / mne to pripadá nenormálne / . Potreboval by niečo na vyplachovanie úst alebo ja neviem čo aby sa mu nerobili
tie afty alebo neviem ako to pomenovať.



143

Re: Rakovina

Koloidne striebro moze pomoct na to, tak isto roztok citricidalu TM.

Telo sa tak  cisti od jedov, najma chemoterapeutickych alebo je napadnute pre nedostatok bielych krviniek, nasej obrannej armady nejakymi infekciami.
Chemo a radiacia nicia biele krvinky.
\Betaglukany stimuluju ich aktivitu a tvorenie.
Telo pri rakovine treba nie zamorovat, ale naopak odmorovat silnymi enzymami, najlepsie entericky ochranenymi.
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … caps/35770



144

Re: Rakovina

Sestra mu dáva BioBran ja neviem čo to je dáva sa to pacientom pri chemo. Ona je už bezradná a nevie čo by mu mohla dávať tak sa chytá slamky.To koloidné striebro by mohlo pomôcť skúsim



145

Re: Rakovina

BioBran je pokracovanie povodneho MGN-3, ktory uviedol v USA indicky lekar posobiaci mv Japonsku, dr Ghoneum..Ma podobne ucinky, ako beta1,3 na 1,6 glukany.
Neviem kolko toho berie, ale povodne MGN-3 sa davkovalo podobne ako betaglukany, tj 3 x 500 mg denne    Z USA sa ho podarilo vystvat.
http://www.nutritiongeeks.com/details2. … Mgod4g0AIA

Ked pozeram ale tu Slovensku astronomicku cenu, az mi z toho prijde zle. Aj japonska je nemozna, nieto ta Slovenska.
http://www.pilulka24.sk/biobran-1000-30 … MgodH2wA6A

Naposledy upravil: RNG (2013-03-19 21:51:55)



146

Re: Rakovina

Presne z tejto adresy Pilulka 24 to objednala berie to 2 x denne 1 sáčok = 1000mg
a stojí to na mesiac a pol 355 euro.To je nenormálna položka ale keby mu to pomohlo je to jedno

Naposledy upravil: rena (2013-03-20 18:51:29)



147

Re: Rakovina

Nuz kombinacia silnych enzymov,  betaglukany, graviola, mikrovlakniny, najma arabinogalaktany a modifikovane citrusove pektiny,   ta vijde podstatne menej a je podstatne ucinnejsia.
Na to hojenie a boj proti nakazam mu pomoze asi najviac pit roztok citricidalu.



148

Re: Rakovina

ďakujem pekne



149

Re: Rakovina

OK



150

Re: Rakovina

Ahoj, objednavku sme uspesne 19.marca (min. utorok, obj. v hodnote 31e tak som zvedava kolko to bude trvat) graviolu , entericke enzymy a betaglukany a D3, doobjednam zvysok po obdrzani.

Chcela som sa este opytat, ten selen a zinok, v akom mnozstve na den davkovat?
Vsade sa uvadza inak, zalezi to od presneho typu rakoviny? alebo je aj nejake orientacne davkovanie?

Dakujem.