51

Re: Prostata?

Ahoj RNG, ktoré saw palmetto momentálne užívaš ?



52

Re: Prostata?

Od DR Best



53

Re: Prostata?

RNG co by si odporucil na samovolny vyron semena? jedna sa o kvapkanie semena pri cikani a potom aj v slipoch.



54

Re: Prostata?

To asi nebude semeno, len vylucok z prostaty. Ako tomu zabranit nemam ani sajnu, to sa totiz deje automaticky, najma pri vzruseni.



55

Re: Prostata?

ako rozoznam ci je to semeno a vylucok z prostaty? je to take huste zlto-biele a lepi sa to aj na wc misu... je mi to blbe ked to mam aj na slipoch...



56

Re: Prostata?

Nuz mozno mas nejaky zapal, to by to nemalo mat farbu, ale neviem



57

Re: Prostata?

bol som uz aj u urologa, ale prakticky jedine co mi zistil ze je mam zvyseny tonus analneho zvieraca a tesosteron pod normou. robil mi laboratorne vysetrnia semena, ziadna infekcia ani zapal. laboratorne vysetrenie mocu bolo absolutne v poriadku. ultrazvuk v poriadku. 

co ja som si to studoval na internete tak je to zrejme oslabeny parasympaticky nerv. skusal som ashwagandhu, nepomohla. bral som shilajit/mumio a nic. aky je pripravok na posilnenie nervov?



58

Re: Prostata?

Na nervy, tj nervove obaly  je potrebny najma DHA, co najdes v rybacom/krill/calamarine oleji.



59

Re: Prostata?

Rng,
mohol by si mi poradiť, čím je možné vyliečiť balanitis xerotica obliterans? Lekár povedal, že v súčasnosti sa ešte nevie z čoho to vzniká a väčšinou sa to rieši nakoniec chirurgicky.
Dakujem.

Naposledy upravil: machulla (2014-02-25 10:20:49)



60

Re: Prostata?

Kedze somk sa s tymto este nikdy nestretol, pozrel som do Google a tam som nasiel toto
http://www.medicalnewstoday.com/articles/184715.php
Ze to lekari v sucasnosti nevedia riesit inac, nez operacne neznamena, ze za tym nie je nieco liecitelne inac, nez maju k dispozicii v predpisovych liekoch.
Zialbohu neviem nic viac o tom, ale osobne by som vyskusat na to nejaku protiplesnovu zmes s DMSO, kedze to casto spajaju s Lichen planus, psoriazou a candidou.
Nasial som tam uvedene aj ze silne atb masti niekedy pomozu, tj je tam mozne prepojenie na bakterie, a medzi antimikrobialnymi je hromada roznych sirokospektralnych antibakterialnych, ktore maju ucinok aj na ine mikroby.

Ako obvykle, aj tu pripomeniem dolezitost podpory probiotickej flory, najma v crevach, ale aj inde na tele. lebo aj to by mohlo pomoct.
O probiotikach sa zialbohu este vie zalostne malo, ale je jasne, ze mozu s roznymi mikrobami konkurovat a zatlacit ich

Naposledy upravil: RNG (2014-02-25 17:13:49)



61

Re: Prostata?

Ďakujem. Len by som Ťa poprosila, keby si mi viac konkretizoval tú protiplesňovú zmes s DMSO. Z čoho by si ju namiešal? A v ako pomere? Aj by som poprosila o link na DMSO.
Ďakujem vopred.



62

Re: Prostata?

Machula, DMSO je silnwe univerzalne polarne rozpustidlo, ktore pomoze roznym latkam preniknut cez kozu alebo na miesta, kam by sa normalne nedostali v dostatocnych mnozstvach. Je to dost tazko dostat,,lebo farmacia a lekari sa to snazia blokovat na volny predaj,ale pouzivaju to sami do liekov, najma transdermalnych naplasti.
Zverolekari to pouzivaju na klby zvierat bezne. Ci to dostanes na Slovensku, alebo si to musis objednat z mala zdrojov na internete, co to drzia, ti nepoviem
Ja momentalne pouzivam DMSO(99.9% ciste) na bolave klby, kde do 30 ml dam 20 kvapiek povodneho ucinneho GSE, a 20 kvapiek z kazdeho, samento, banderol a coumanda.
Opatrne, lebo DMSO rozpusta mnoho platikov aj gumu, rozne synteticke vlakna ,takze len sklenenne flasky a natierat len  100% bavlnenou vatickou alebo cistymi prstami. A po hodine zmyt .
Ale podobne by mohlo byt aj roztok s oreganovym olejom a inymi antimikrobialnymi



63

Re: Prostata?

DMSO som našla na webe na Slovensku. Objednám ho. Všade píšu o ňom len v kombinácii s MMS a kyselinou citrónovou. Tak neviem, čo by som mala namiešať, aby to zabralo. Ja mám doma momentálne 60% citricidal, oregánový olej v entericky pokrytrých kapsuliach od NOW, koloidné striebro. Akú zmes by si si ty namiešal a v akom pomere. Čo treba, objednám.
Moc ďakujem.



64

Re: Prostata?

DMSO sa na transdermalne aplikacie neriedi nicim. Je to samotne riedidlo/rozpustidlo a samo prenika cez kozu a prenasa tam rozne latky v nom rozpustene.
Tak mozes dostat do tela cez kpozu alebo v ramci tela aj na miesta, kde sa poriadne nedpostane krv rozne latky.
Odporucam napr 2% oregano protim plesniam. Ja som take pouzival v kokosovom oleji, ale DMSO je ovela viac a rychlejsie prenikajuce.
Len pozor na to, ziadny kontakt  s mnohymi plastickymi latkami, vcitane roznych textilii !!!



65

Re: Prostata?

Mám doma len oregánový olej v kapsuliach od NOW. Keby som objednala tento, ako spraviť 2% roztok s DMSO?

http://www.iherb.com/Natural-Factors-Oi … l&ic=6

Alebo ktorý olej by si mi odporučil? Nechcem spraviť chybu, aby som nejakou silnou koncentráciou neublížila. A aplikuje sa to priamo na postihnuté miesto alebo hocikde na tele, len aby sa to dostalo do tela.
Ďakujem za odpoveď.



66

Re: Prostata?

2% znamena 1/50tina. A uvedeny olej ma na 4 kvapky 30 mg oregana(dobre riedeny olivovym olejom...) Tj na 4 kvapky=30 mg potrebujes 50x 30 mg= 1500 mg=1.5 gramu DMSO
Neviem, do akej velkej flasticky sklenenej si to chces rozrobit, ale bezne male flasticky, ako ta z oregana maju 1 ozs=zhruba 30 ml, na co potrebujes 20x4 = 80 kvapiek  tohoto oreganoveho oleja a doplnit do plna DMSO.
Ciste DMSO nanesene na jemnu kozu(napr na tvari) jemne pali, ale,to je len docasny pocit
Samozrejme na plesne na nechtoch a okolitu kozu na nohach necitis nic a mozes ten roztok urobit aj silnejsi, az 5%



67

Re: Prostata?

Ahoj RNG,

potreboval by som vedieť, za ako dlho by kombinácia 2x1 g mega strength beta sitosterol + 2x640 mg saw palmetto mala zabrať? Mám BHP + chronickú prostatitídu (po akútnej prostatitíde) takmer rok, vyššie uvedené beriem viac ako 2 týždne + I3C 3x denne, na záchod stále ale ešte chodím aspoň raz v noci, cez deň aj 10 krát, pijem min. 2 litre tekutín denne, mám bolesti v hrádzi a uzimené spodné končatiny. Najnovšie PSA mám 1,57 (od júla, kedy mi zistili PSA 4,48 mi po braní I3C klesol). Mm 45 rokov.



68

Re: Prostata?

Zapal prostaty je sposobeny mikrobami a tie treba vyhubit. Skus oreganovy olej, serrapeptazu, roztok citriocidalu a samozrejme si zvys viralnu imunitu.

"Chronicke" zapaly su nasledok len nepotlacenych roznych  mikrobov.

Uvedene doplnky na zvacsenu prostatu(BHP) ti nepomozu s infekciou.



69

Re: Prostata?

Prosím o pomoc



70

Re: Prostata?

Dobrý den pane RNG. Jsem Petr Vyhnánek 38 let, z České republiky. -  Prosím o pomoc. - Už více než 2 roky se beznadějně trápím s CHRONICKÝM BAKTERIÁLNÍM ZÁNĚTEM PROSTATY A CELÝCH MOČOVÝCH CEST. Dal mě na Vás odkaz jeden mladý muž ze Slovenska, který se taky trápil s touto chorobou! A díky Vašemu fóru jste mu pomohl. - - - Prosím píšu Vám obsáhlejší mail na vašem hlavním mailu rngspring86@comcest.net .  - - Nevím zdali jste ho už ode mne četl? Píšu tam všechno podrobněji! Je to z mé emailové adresy petr.vyh@centrum.cz - prosím moc o odpověď? Díky Petr



71

Re: Prostata?

Kedze neviem o ake bakterie sa jedna,vymenujem ti vsetky , co by na to nohli pomoct a kedze sa jedna o neskodne doplnky, mozes ich hoci aj vsetky skombinovat a tak znici siroke spektrum mikrobov, a nielen bakterii, kedze diagnoza, ze sa jedna o bakteriu je zrejme vycucana z prsta.
Oreganovy olej, 3 x 2 kapsule
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … l&ic=1
citricidal, pravy z Hoogle, nie ziadne ine GSE alebo ine, 35 kvapiek do litra vody, pit po malych glgoch cely den
serrapeptazu  na odmaskovanie(asi je to zamaskovana infekcia co treba odmaskovat, inac sa neda znicit)
Berberine 2 x 1 gram
Monolaurin 2 x 5 gramov



72

Re: Prostata?

Můj problém: CHRONICKÝ  " více než dvouročný" BAKTERIÁLNÍ ZÁNĚT PROSTATY A MOČOVÝCH CEST - - - . Zdravím Vás RNG, no teď před ani ne 14 dny mě zjistil jak urolog, tak i imunolog z ejakulátu a z moče tyto bakterie: ENTEROCOCCUS FAECALIS +  PROTEUS MIRABILIS + PSEUDOMONAS AUREGINOSA + CITROBACTER FREUNDI ( všechny masivně ) + UREOPLAZMU + ještě nějaké kvasinky ( jestli Candidu, nebo Aspergilus nevím). To mě doktoři  neřekli.  - - - A tyhle infekce mě trápí už dobré 2 roky, a smutné je na tom to, že si s tím lékaři nevědí rady! Alespoň v mém případě. Já jsem za ty 2 roky využíval snad všechny druhy Antibiotik, které existují a úplně bez efektu! Naopak místo aby hubily bakterie, tak naopak se stává REZISTENCE pomnožení a mě je čím dál tím hůř a hůř. Dokonce ani nitrožilní a ani injekční ATB nepomáhá a taky se to zhorší i po nich. Byl jsem i jeden krát v nemocnici na GENTAMICINU po druhé jsem po čase měl GENTAMICIN ambulantně aplikovaný injekčně. Vůbec žádný efekt. Minulý týden mě imunolog dával ambulantně jsem tam jezdil infuzí kapačkou LEVOFLOXACIN 500 mg, který dokonce píšou, že je na chronický zánět prostaty, taky bez efektu a zas se to zhoršilo. Prostě jsem zjistil, že za ty 2 roky to moje tělo reaguje na léčbu Antibiotiky přesně obráceně. Místo, aby se infekce hubily, tak se u mě stává pravý opak (REZISTENCE). Dostal jsem i antimykotikum PROKANAZOL na bázi FLUKONAZOLU a to samý - účinek jako Antibiotika zhoršení i po tom Prokanazolu. Jak je to se mnou tohle možné? - Víte já před 3 lety v Júli 2012 prodělal rakovinu levého varlete, ze kterého jsem se hned za půl roku na to v Oktobri 2012 úspěšně vyléčil. A jsem z onkologické stránky zdravý zaplať panboh do dneška. CT i markery mám v pořádku. Měl jsem jen 4 cykly chemoterapií. Asi se mě nějak rozházela imunita a celé tělo těmi 4 cykly chemoterapií, které jsem prodělal. A právě hned na to v tom Oktobri 2012 kdy jsem "porazil" rakovinu jsem hned ( asi vinou té imunity) přešel od Silvestra 2012 k tomu zánětu prostaty a moč. cest, který nebyl ještě chronický. Už od začátku mě žádná ATB nepomohla. ((((( Ale prosím lepší bude, když si přečtete můj email, kde Vám to píšu všechno do podrobna napsal jsem Vám to na ten váš rngspring86@comcest.net )))))). Nevím, jestli vám ten mail přišel a četl jste ho? Pokud ne, tak na jaký jiný mail Vám to mám poslat? Říkám píšu Vám to MÉ TRÁPENÍ tam podrobněji. - - - - Ale jak říkám selhává mě úplně všechno jak chemické léky Antibiotika, Antimykotika, I RŮZNÉ PODPÚRNÉ léky na zklidnění jako ALGIFEN, IBUPROFEN, IBALGIN, ani to nezabírá! Nepomáhaj ani bylinné čaje na moč cesty a prostatu a co jich já vypil. Ani čaj z čerstvě natrhané žihlavy na jaře ( a ten mě jako jediný pomohl ještě před těmi 2 lety na jaře, když to nebylo chronický eště). Pak jsem to "podělal" tou chemií Antibiotiky, taky Autovakcínami atd. Zkoušel jsem i Prostamol Uno, čaj z Vrbovky malokvěté, Koloidní stříbro. vše bez efektu. Dokonce i reklamou vychvalovaný WOBENZYM - 4 balení za sebou úplně na nic! Dokonce jedno balení Wobenzymu jsem zkombinoval i s Antibiotikem. Ani tak žádná odezva naopak jak píšu po ATB stále cesta do "hrobu". I bylinné tinktury jsem zkoušel, ani to nezabralo. Zábal z cibule na prostatu, taky nic.  - - - Prostě za 1. jsem nějaký špatný po té rakovině a za 2. Jak už to mám takhle chronický, tak mě neučinkuje vůbec nic jak píšu , ba naopak zhoršení a zhoršení hlavně po Antibiotikách. Jsem už z toho na dně, což asi pochopíte?  - - - - Popíšu Vám ty pocity: Strašně ošklivá palčivá bolest ( ne pravá bolest jak kdyby jste se uhodil to ne) ale pálivá palčivá bolest v té PROSTATĚ a vůbec takový pocit v celém konečníku jako by Vám tam někdo zapálil oheň, nebo narval žhavou rouru. Toto pálení a řezání a svrbení a dráždění cítím nejen v té samotné PROSTATĚ , ale i v močové trubici, genitál mám totálně nedokrvený ochablý zcvrklý úplně se mě penis čím dál víc zmenšuje, jak se to tam víc a víc ucpává a pálí víc a víc. Tím samozřejmě ( a to mě jako 38 letého chlapa trápí nejvíc) tímto zkurveným ZÁNĚTEM mám i intimní poruchu, poruchu potence - ( poruchy erekce, slabé erekce, někdy i žádné erekce + slabý výron ejakulátu + slabý prožitek orgasmu ). Podotýkám, že partnerku nemám a ani jsem jí neměl v dobách té rakoviny. Takže ten zánět jsem dostal jak " slepý k houslím" z té zničené imunity po té rakovině.  Jinak ta ztráta toho levého varlete, kde byl včas chycený nádůrek 3 mm kdy to odoperovali, tak to zbylé pravé varle ( kdyby se mě nestal ten zkurvený zánět prostaty) tak by to 1 varle nemělo zaplať bůh žádný vliv na funkci, to jsem i zjistil. To že " mě to nejde" je vliv toho chronického zánětu, jak je to tam ucpaný. - Právě jak mě sám píšete, že ty bakterie jsou tam zamaskovaný ( ENTEROCOCCUS FAECALIS, PROTEUS MIRABILIS, PSEUDOMONAS AUREGINOSA, CITROBACTER FREUNDI + UREOPLAZMA a pár kvasinek). ale já si myslím, že těch kvasinek tam bude taky dost! Protože ještě se vrátím k těm pocitům. Zapoměl jsem říct, že už ten zánět je rozlezlý i v tlustém střevě asi. Protože tuto palčivou bolest cítím i v břiše v tom tlustém střevě, takový pocit jako kdybych měl střevní virózu, ale nemám protože stolici mám v pořádku.  Jo a taky jak to mám takhle chronický, tak na mě strašně působí i ZMĚNY POČASÍ. Stačí když se má ochladit, nebo oteplit, nebo má pršet, nebo naopak vysvitnout slunko, tak to se to tak strašně rozdráždí jako po těch Antibiotikách. To pak tak strašně palčivě bolí ( PROSTATA, MOČ. TRUBICE, TLUSTÉ STŘEVO), zkrátka celý spodek. - - řeknu Vám jsem z toho úplně na dně! Jo a taky jak je to i v tom střevě, tak mám velkou PLYNATOST. Často i močím a po vymočení a i po stolici se to taky rozdráždí.  Prostě jak říkáte je to tam ucpaný zamaskovaný ( lekári říkají odborně, že je ta prostata PROSÁKLÁ, ROZMĚKLÁ,  PASTÓZNÍ, stařecky zvětšenou jí prý nemám jelikož jsem mladý 38 let). Prý měří 18 gramů. Prostě tam mam ten chronický zánět, taky říkají ZAPOUZDŘENÝ ZÁNĚT PROSTATY. A mám  to jak říkám rozlezlý i v genitálu v moč. trubici a i v tlustém střevě. A hrozně to palčivě a dráždivě bolí. takový lidově řečeno "žravý pocit", jako by mě ty bakterie chtěli tam všechno sežrat. Já se úplně bojím o ten genitál, jak ho mám zničený těmi bakteriemi. Snad je to doufám tím, že je to tou ucpanou prostatou těmi bakteriemi. Trápí mě ta intimní stránka jak říkám ( slabý orgasmus, slabé erekce, nedokrvený penis, takový zúžený, slabý výron ejakulace ejakulátu ).  Prostě když Vám to řeknu takto, čím víc navštívím doktora, tak tím víc se to zhoršuje asi po té chemii Antibiotika a tak dále. To už jsem sám na sobě poznal. Nechápu proč se mě po ATB stále stává pomnožení rezistence? Místo aby to hubilo? Dokonce mě nepomohly ani MASÁŽE PROSTATY a ani magnetoterapie na bázi elektromagnetických impulzů. A jak říkám ani podpůrné přírodní preparáty ( PROSTAMOL UNO, KOLOIDNÍ STŘÍBRO, BYLINNÉ ČAJE, BYLINNÉ TINKTURY, ZÁBAL Z CIBULE, IPERTROFAN, WOBENZYM, a tak dále, ale aspoň se to nezhoršilo jako po těch "tuny" ATB). Podotýkám spolykal jsem strašně nepřeberné množství Antibiotik za ty 2 roky, asi 20 druhů + i ty silné nitrožilní a injekční. Vůbec to neučinkuje, naopak rezistence zhoršení. - - - - Takže to dokončím ať Vás nezahlcuju: MÁM TO CHRONICKÝ ZAMASKOVANÝ ZAPOUZDŘENÝ  v té PROSTATĚ jak prase, a mám to i v celých moč. cestách v trubici, přes hráz až do té prostaty a ještě i do střeva. Pocity jsem Vám sdělil. Ještě jednou připomínám ty mé zjištěné bakterie - Enterococcus faecalis, Proteus Mirabilis, Pseudomonas Aureginosa, Citrobacter Freundi + Ureoplazma a kvasinky ( vŠE zjištěno v moči a hlavně v ejakulátu ). A to jsem ještě neřekl , že za ty 2 roky mě žádný z 11 renomovaných doktorů urologů nedokázal pomoci, ani ten 1 imunolog u kterého jsem byl teď a dal mě ten LEVOFLOXACIN  nitrožilní po kterým se to taky zhoršilo. - - - - A já se Vás chci pane RNG zeptat, píšete mě, že mě doporučujete tyto preparáty OREGANOVÝ OLEJ 3 X 2 KAPSULE, CITRICIDAL 35 KAPEK DO LITRA VODY, SERRAPEPTÁZU, MONOLAURIN 2 X 5 GRAMŮ a BERBERINE 2 x 1 gram. - - - - Neuděláte mě nějakou změnu přeci jen? Když jsem Vám vyjmenoval ty bakterie, které v sobě mám? A za 2. Ten Citricidal si objednám u HOOGLE to jsem pochopil, a kde seženu to ostatní? Dají se tyto produkty objednat na SLOVENSKU? Abych tolik pěněz neplatil?  Napište mě co na to všechno říkáte, když jsem se takhle rozepsal? Díky zdraví vás Petr sad



73

Re: Prostata?

Uporimne povedane, si poriadne dobabrany!!!
Nuz tvoji lekari robili kultury len na bakterie, roznych mikrobov ale je ovela viac, tj a mykoplazmy, aj virusy, aj L-formy, plesne a kvasne kultury a to samozrejme pri znizenej imunite a poriadne poskodenej peceni   (JATRA) chemoterapiou a znicenej crevnej probiotickej flory antibiotikam i nie je div, ze sa z toho nevies dostat.
Nevidim, co by som z menovaneho vynechal, skor by som tam este pridal , najma protokol dr Berksona na ocistenie a regeneraciu pecene(jatra),silne entrericky pokryte enzymy na precistenie tela, hodne mikrovlaknin a kvalitne probiotika na osadenie criev. Mozno aj paraziticky protokol dr Huldy Clark, co mozes dostat v Cechach od firmy JUKL. Mnohokrat totiz parazity maju v svojom traviacom systeme rozne mikroby, ktore sa tam skoro nedaju znicit, tj treba vyhubit parazity , aby sa infekcie v ich telach zaroven takto znicili.
Probiotika vyrobia v tele az 70% vsetkych protilatok proti roznym nakazaqm, tj ked ich znicis atb, prijdes o 70% imunity tela.

Najlacnejsie je kupovat z dovozu priamo, nie od distributorov.



74

Re: Prostata?

CHRONICKÝ BAKTERIÁLNÍ ZÁNĚT PROSTATY A MOČOVÝCH CEST + STŘEVO////////Zdravím Vás RNG. Díky za vzkaz - - takže když to shrneme, tak mě doporučujete tyto přípravky: CITRICIDAL pravý z HOOGLU, 35 kapek do litru vody pít po malých glgoch celý den ( a prosím napište mě co obsahuje Citricidal a k čemu slouží a co léčí?) - dále OREGÁNOVÝ OLEJ 3 x denně 2 kapsle ( ten léčí co,  a slouží k čemu?)  - dále SERRAPEPTÁZU na odmaskování bakterií ( ale prosím jestli mě napíšete u té Serrapeptázy dávkování, to jste mě zapoměl napsat prosím) - dále BERBERINE 2 x denně 1 gram (  a u toho Berberinu bych prosil napsat k čemu slouží tento lék?) - a poslední MONOLAURIN 2 x denně 5 gramů ( a u toho Monolaurinu bych taky prosil napsat k čemu je tento lék? ).  - - - - - - takže tyto léky brát,  ano? Žádné už jiné od Vás? - - - - - A teď bych potřeboval ještě od Vás poradit, jestli mě pomůžete, JAKÝM ZPŮSOBEM MÁM TYTO VAŠE DOPORUČENÉ LÉKY SI OBJEDNAT? Ten Citricidal jste mě poradil si objednat z toho HOOGLU a to ostatní? Budou mít na Hooglu i ty další vaše doporučené přípravky? A kolik by to prosím stálo na české koruny asi zhruba tak? Děkuji PETR



75

Re: Prostata?

Citricidal  pravy obsahuje  quaternialne zluceniny, viac na
http://rng.nazory.eu/rubriky/c/citricidal
Oreganovy olej je najma proti plesniam a kvasnym kulturam a zaroven odhlienuje/odmaskuje, ucinna latka v nom je carvacrol
serrapaptaza ma davkovanie 3 x 120 000 IU
Berberin nie je liek ale vytazok z korenov, nachadza sa aj ciastocne v trpkych stravach ako napr brusnice a potlaca rozne skodlive mikroby v crevach a urinarnom systeme
Monolaurin je vyrobeny z kokosoveho oleja a glycerinu, inac nachadza sa v malych mnozstvach aj v tele, najma ked jes kokosovy olej, je znacne antimikrobialny najma antiviralny.

Ja neodporucam ziadne oficialne schvalene lieky, len bezpecne potravinove doplnky, ktore ich nahradzaju a niekedy su aj ucinnejsie, ako farmaceuticke chemikalie.

Na rozne doplnky odporucam najma iherb.com, swansonvitamins.com pripadne ich hladaj cez www.google.com



76

Re: Prostata?

Zdravím Vás RNG.  A jaký prostředek by hubil tyhle bakterie ENTEROCOCCUS FAECALIS, PROTEUS MIRABILIS, PSEUDOMONAS AUREGINOSA, CITROBACTER FREUNDI + UREOPLAZMA a kvasinky a plísně ( všechno dohromady)? Tyto infekce co píšu ty dokáže hubit i ten Citricidal i ten Oregan. olej a ty další produkty, které mě doporučujete?  Potřebuju se zbavit těchto všech jmenovaných bakterií + uvolnit ten celý UCPANÝ chronický zánět v té PROSTATĚ, MOČ. TRUBICI A VE STŘEVĚ. Je to v celém močovém systému a v břiše ucpané ( jak říkáte zamaskované ). Palčivo to bolí a dráždí. Ale jak píšu hubit zničit tyto jmenované bakterie, když to nedokážou ATB ba naopak to podělaly.:(



77

Re: Prostata?

Ako som povedal, je hlavne si napravit travenie a crevnu floru tj brat kyseliny, enzymy, mikrovlakniny a kvalitne probiotika Probiotika su tie, co vytlacia tie skodlive kultury nv crevach a mozes im dopomoct branim citricidalu, berberinu, oreganoveho oleja a serrapeptazy na odmaskovanie/rozbitie maskovanych kolonii tychto skodlivych mikrobov.
Moze pomoct aj monolaurin, extrakt z olivovych listov na mykoplazmy,lapacho, graviola a podobne.

Naposledy upravil: RNG (2015-02-16 22:55:06)



78

Re: Prostata?

Zdravím Vás, - - takže hlavně teda ty PROBIOTIKA ? - - - - A které nejkvalitnější PROBIOTIKA mi k těm dalším produktům ( Oreganový olej, Citricidal, Serrapeptáza, Berberine, Monolaurin ) , které ty probiotika mě ještě doporučíte? Abych to pak objednal všechno při jednom. Díky



79

Re: Prostata?

Ja pouzivam napr tieto, co su teplovzdorne a kyselinovo odolne
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … l&ic=3



80

Re: Prostata?

...,.díky milý RNG - - - A ještě se zeptám: - Pročítal jsem si ty příspěvky a všem hlavně doporučujete posilovat virálnu imunitu. - - - Takže se Vás eště zeptám - K tomu CITRICIDALU, OREGAN OLEJE, SERRAPEPTÁZY, MONOLAURINU, BERBERINU a PROBIOTIKŮM HEALTHY ORIGINS PROBIOTIC 30 BILLIONS CFU´s 60 Vcaps mě určitě taky doporučíte posilovat tu imunitu a taky těmito přípravky, které jsem četl, že radíte i jiným? Těmito: VITAMIN E, C , JÓD, SELEN ZINEK. Mám si pořídit i toto?



81

Re: Prostata?

Jod selen zinok, vitaminy C E D-3 a K-2 odporucam kazdemu a cely zivot. Podobne aj mikrovlakniny a probiotika a obcasne cistenie(raz do tyzdna polievkova lyzica prasku alebo granulatu)lecitinom



82

Re: Prostata?

....díky moc pane RNG, obstarám si i ten JÓD, SELEN, ZINEK, VITAMÍNY C E D-3 a K-2. - - - - A prosím chtěl bych se ještě zeptat. - - Ty produkty, které mě doporučujete na ten chronický zánět prostaty a moč. cest ( Citricidal, Oregan Olej, Serrapeptázu, Berberine, Monolaurin, probiotika  Healthy Origins Probiotic 30 Billion cfu´s a Lecitin ) , tak se chci zeptat, jestli nevadí, že jsem toto všechno objednal u slovenské firmy HOOGLE? Je to taky dobrá firma? ten Citricidal jste mě sám doporučil z Hoogle? Tak snad nevadí i to ostatní, že je z této firmy? - - - A za 2. se chci ještě zeptat, jestli mám držet nějakou ZÁSADOTVORNOU DIETU? - Už rok se snažím omezovat CUKRY, KOŘENĚNÁ JÍDLA, UZENINY a BÍLOU MOUKU. Díky za odpověď



83

Re: Prostata?

Nuz ked si neimportujes vyrobky sam, tak zaplatis dealerovi extra za to.
Kvalita vyrobkov nezavisi od dealera, ale od vyrobcov.
Koreniny a udeniny nemusis obmedzivat, to nema nic spolocne so zaso\atvornou dietou. Na to treba jest najma viac zelenin, ktore obsahuju zasady.
Cukry a biela muka podporuju candidu v crevach co nam skodi, a po case mozu viest k vycerpaniu pankreasu, tj tvorby inzulinu, co vedie k cukrovke DM-2.
Ale najvacsi prispevok k cukrovke DM-2 su znicene  polynenasytene rastlinne oleje, tj vsetky, co nie su oznacene ako panenske.



84

Re: Prostata?

.... a ještě bych se Vás chtěl zeptat, jaký máte názor na ANTIMYKOTIKA?  ne Antibiotika, to vím že to je chemikálie a že jste odpúrcem a ani se Vám nedivím, vždyť jsem to poznal sám na sobě vinou "blbých" doktorů. - - - - Ale myslím jaký máte názor na ANTIMYKOTIKA? Jako Flukonazol, nebo Nystatin atd.  Díky



85

Re: Prostata?

Dnes su prakticky vsetky farmnaceuticke lieky patentovane chemikalie, tj latky, co predtym nikdy nikde neexistovali, tj predsatvuju zamorenie a samozreume pre to maju skodlive postranne ucionky.
Antimykotika poskodzuju najma pecen (jatra), pozri
http://www.drugs.com/sfx/fluconazole-side-effects.html
Nystatin je bezpecnejsi ale ani ten by som nebral dlhodobo
http://www.everydayhealth.com/drugs/nystatin

Doktori nie su blbi povacsine, len su systemom skoleni v zmysle adresovania symptomov a casto nie pricin a liecenie vylucne schvalenymi farmaceutikami, co su dnes v drvivej vacsine patentovane chemikalie, lebo to nesie farmaceutickemy priemyslu najvacsie zisky.
Od akychkolvek inych prostiedkov su odradzani aktivne zahrazanim sa, ze ich oznacia za sarlatanov a budu za to trestat, bez ohladu, ci maju s tym uspech alebo nie.
Takze za dnesnu situaciu v medicine obvinuj svet beziaci na peniaze a medicky monopol/system, nie jednotlivych lekarov co su v tom skorumpovanom systeme, ci sa im to paci alebo nie.



86

Re: Prostata?

.... a ještě se zeptám: Kdybych chtěl tedy objednávat u té IHERB www.iherb.com. , tak poradíte mě přesně jak na to? Bod po bodu? - - - Já totiž za 1. neumím vůbec anglicky a za 2. Jakým způsobem to PŘESNĚ udělat? Já to tedy objednal u toho slovenského HOOGLE ( ale mají tam jen na skladě Citricidal, Oregan Olej a Serrapeptázu) , Berberine a Monolaurin zatím nemaj. - - Tak abych to měl všechno co mě doporučujete i s těmi probiotiky healthy origins probiotic 30 billion. - - Tak kdyby sem potřeboval náhodou ten IHERB tak jak na to? Díky smile



87

Re: Prostata?

Najdisi nejakeho kamosa, co vie dost anglicky na to objednanie, iste mas takych plno.Ale musis mat z banky kredit/debit kartu, co je platna na zahranicne objednavky.
Monolaurin asi nenajdes inac ako na nete, mozno by si mal hladat cez www.google.com  pod nazvom Lauricidin,  nie len monolaurin.
Ja kupujem tento,
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt … &itg=1
ale zialbohu ho do zahranicia ta firma zatial neposiela, takze by sio musel pouzit konsolidatora, tj firmu v USA na ktoruu by si to objednal a ta by ti to poslala do Ciech. Pozri napr na firmu DOMA
http://www.domashipping.com/



88

Re: Prostata?

Ještě se chci zeptat: Na ten můj CHRONICKÝ ZÁNĚT PROSTATY ohledně těch produktů, které mě doporučujete ( tak Oreganový olej a Citricidal mi je jasný ohledně užívání , to jste mě i napsal, že Oregan. olej 3 x denně 2 kapsle, ale s jídlem, nebo před jídlem, nebo po jídle? a Citricidal roztok 35 kapek do litra vody a pít během dne po glgoch ) . Ale chci se ještě zeptat ohledně těch 3 zbývajících produktů . Tu Serrapeptázu i ten Berberine a i ten Monolaurin, to si mám objednat v jaké formě? V tabletách, nebo v tekutý formě nebo jak? Myslím tyhle 3 ? Poradte? A ještě to dávkování? Napište mě prosím "jak pro blbce", když to takhle řeknu o sobě , co znamená to dávkování u Serrapeptázy 3 x 120 000 IU , jak tomu mám česky rozumět prosím? A u toho Berberinu 2 x 1 gram, a u Monolaurinu 2 x 5 gramů? A co se týká jídla, tak jak užívat? S jídlem, před jídlem, nebo po jídle?Já vážím 87 kg. Prosím o podrobné vysvětlení Děkuji



89

Re: Prostata?

Nuz napr na iherb mozes kupit serrapeptazu firmy Dr Best, kde mas v kazdej kapsuli 120 000 IU
Berberine tiez dochadza v kapsukliach z roznycy firiem a tak si mozes vypocitat, kolko kapsul braqt, aby si dostal tych odporucenych 2 x 1 gram.
Monolaurin, co pouzivasm dochadza s odmerkou a navodom brat 2 odmerky 2 krat denne, zapit kedykolvek, podobne ako aj serrapatazu a Berberine.
Oreganovy olej co odporucam je v enterickych kapsuliach a ak mas dost kyselin v zaludku, tak sa tam entericke kapsule nerozpustia ale az v crevach, tj v alkalickom prostredi.



90

Re: Prostata?

....pane RNG, ještě jsem se chtěl zeptat, ohledně toho mého CHRONICKÉHO ZÁNĚTU PROSTATY A TLUSTÉHO STŘEVA. K těm produktům, které mě doporučujete ( Citricidal, Oregan olej, Serrapeptaza, Berberine, Monolaurin ) toto mě je jasné ohledně léčby. Ale chci se zeptat ještě skrze PROBIOTIKA, četl jsem si příspěvky, kde každému doporučujete brát k PROBIOTIKŮM ( aby měli co největší sílu účinků), tak brát MIKROVLÁKNINY - jako Inulin, Psylium, Modifikované citrusové pectiny, ovesné vlákniny. - Prosím co je tím myšleno? Tyto jmenované mikrovlákniny nám všem doporučujete v jaké podobě? V podobě tablet? Nebo v podobě potravin? Díky



91

Re: Prostata?

Mikrovlakniny odporucam v prasdkoch. Ja osobne si ich miesam do mojej vody na pitie, ale da sa to dat ako zlozka do varenia, pecenia a podobne.
Kedze dnesna strava co jeme ich ma nedostatok, ciastocne pre civilizovany jedalny listok, ciastocne pre to, ze sme ich neuvazene za tisicrocia odslachtili z povodne divokych produktov, najma korienkov, co boli pred tym cast stravy a dnesne vyslachtene zeleniny ich obsahuju primalo a tak  si necistime creva dostatocne a nezivime dostatocne probiotika  a potom sa divime, ze mame zlu crevnu floru??? Aj ked zoberies povedzme "velmi silne probiotikum" beries len menej nez 100 mg a dobre osadena crevna flora ich mam mat aj vyse 1 kg. To ti da asi predstavu, ze sa musia z tej kapsulky aspon 10 000 krat rozmnozit, tj musis ich systematicky krmit. Najlepsie cely zivot, lebo tak isto cely zivot prijmame rozne mikroby na surovych jedlach, co nam mozu probioticku floru v crevach narusit, najma ked mas nedostatok kyselin a enzymov a nenasadzas si pravidelne probiotika a nepodporujes ich mikrovlakninami.
Z vyskumov paleobiologov z praveku vyplyva, ze niekedy pred par tisic rokmi vlakniny tvorili 50 az 100 gramov dennej stravy a dnes je to pod 10 gramov a to zrejme nestaci udrzat dobru crevnu floru.



92

Re: Prostata?

......takže, když doporučujete MIKROVLÁKNINY v podobě prášku, tak můžete mě napsat přesně jaké? A dají se sehnat taky v lékárnách, nebo na iherb, nebo Hoogle, nebo Swanson atd? Díky



93

Re: Prostata?

Lekarne su na lieky a lekarnici zriedka poznaju doplnky celkove. takze ked tam najdes doplnky, vyber je slabu a cena privysoka.
Swanson ma dobre ceny na arabinogaclaktans, modified citrus pectines, pripadne na praskovy Glucomannan. Inulin a psylium najdes aj doma, napr z firmy Vemica, co ma prijatelne ceny aj na lecitin.
Ja si robim z nich zmes a pridam do nej aj vitamin C a praskove aloe vera, tiez najdes vo Swansonvitamins.com
Tuto zmes si davam do mojej vody na pitie , co nosim stale zo sebou a tak sa poistim, ze dostavam dost mimrovlaknin, vitaminu C a hojive aloe vera viackrat denne.



94

Re: Prostata?

...zdravím..... Pane RNG, já mám docela



95

Re: Prostata?

...zdravím..... Pane RNG, já mám docela "hrůzu" z toho užívání OREGANOVEHO OLEJE. - - - Jak tak pročítám ty příspěvky na vašem fóru, tak se tam dočítám, že po tom oregan oleji měli ty lidi HNAČKY, nebo BLBĚ OD ŽALUDKU a tak dále ....... Já bych ho rád bral ( + i s těmi dalšími produkty , které mě doporučujete ). Ale nerad bych měl tu "sračku" hnačky po tom. - - - Ono takhle já trpím palčivými bolestmi v té prostatě a tlustém střevě a v močových cestách , tak bych  velice nerad si eště to rodráždil Hnačkou. - - - - Oregan Olej mi je jasný, že musím brát, abych hubil kvasinkové infekce a tak dále, ale jak to udělat, abych se vyhnul co nejvíc hnačce? - - Doporučujete mi jíst 3 x denně 2 tablety toho oregana. Díky:(



96

Re: Prostata?

V prvom rade entericke kapsue sa rozpustia az v neutralnom alebo alkalickom prostredi, tj ked mas normalne kysly zaludok a beries ich s jedlom(nie privelajedla a pitia), tak by ti nemali ziadny problem sposobit, okrem mozno Herxheimerovej=uhynovej reakcie mikrobov. A tomu sa zialbohu neda vyhnut, len zmiernit zacatim s  mensimi davkami, co aj tak na vsetko nezname, jedla, doplnky lieky atd  konzervativne odporucam



97

Re: Prostata?

zdravím vás RNG ....takže abych se pokud možno vyhnul těm HNAČKÁM ( PRŮJMU) po tom užití OREGANOVÉHO OLEJE, tak mám snížit ty dávky nebo ne? - Původně mě doporučujete 3 x denně 2 kapsule, tak mám to snížit nebo ne, ohledně toho CHRONIC. ZÁNĚTU PROSTATY A ZÁNĚTU STŘEVA? - - - - PS: Zatím jsem ještě nezačal užívat žádný z vaších doporučených produktů, ani ten oregan olej, jelikož čekám z HOOGLU až mě to pošlou, mám to už objednaný a už jsou na cestě. - - - - Takže už co nevidět budu užívat vaše preparáty- - - - - Ale ptám se pro jistotu na ten OREGAN OLEJ, protože si píšu s jedním mladým chalanem ze Slovenska, který taky se léčí se zánětem prostaty a taky se obrátil na vaše fórum a také jste mu doporučil skoro totožné PRODUKTY jako mě. Má doporučený od vás právě i ten OREGAN OLEJ a on  mě psal, že se mu po něm trochu "prohnalo". Čímš že já se tomu chci co nejvíc vyhnout té "hnačce". - - - Takže se ptám, mám brát Oregan olej v plné dávce jak mě doporučujete 3 x denně 2 kapsule, nebo to raději ohledně té případné hnačky snížit? Díky



98

Re: Prostata?

Vsetky nezname latky, tj jedla, doplnky , lieky atd, treba pre istotu zacat pouzivat v mensich davkach a ked telo nema reakciu tak ich zvysit postupne na odporucene, niekedy aj viac.



99

Re: Prostata?

.......takže mám ten Oregan Olej brát tedy v té dávce "jak mě doporučujete 3 x denně 2 kapsle" , nebo mám ze začátku brát  radši nižší dávku? - A pokud mě radíte tu nižší dávku, tak poradíte kolik těch tablet denně? ( ohledně té případné hnačky)  Díky



100

Re: Prostata?

Skus 3 x 1 s jedlom a ked nepozorujes ziadny problem do 24 hodin, mozes to s kludom zvysit na 3 x 2 az 3 x 3 , s jedlom