201

Re: Borelióza

Ďakujem ;-)



202

Re: Borelióza

.



203

Re: Borelióza

dobry den,
mame 2 rocneho synceka, ktoremu sme nasli 4.juna kliesta s boreliou, ricketsiou a babesiou (rozbor kliesta od SAV) 12. juna dostal vysoke teploty a zacal uzivat ATB Klacid. Predvcerom sa potvrdila borelioza v krvi, tak sme vcera od odbornej lekarky dostali Sumamed namiesto Klacidu, lebo ten by mal zaberat aj na Ricketsie. liecba ATB po dobrati Sumamedu bude 16 dni ATB + dalsie 4 dni hladina.
29.6 nas caka kontrolny odber.
Este chcem podotknut ze maly nemal ziadne flaky a teploty dostal spolu s kaslom (od svojho starsieho brata, ktory uzival ATB Klacid ako prvy. Medzi prisatim kliesta (1. alebo 2.juna) azacatim podavania ATB 12.juna) preslo teda 10 dni.
Ktore zo suplementov su vhodne pre takto male dieta s tym, ze v ATB liecbe chceme pokracovat podla potreby. (Kedze neboli pozorovane klinicke prejavy podla lekarky su velmi dobre prognozy na vyliecenie.) ale ako citam toto forum chcel by som aby sa syn uzdravil podla moznosti uplne t.j. bez strachu z opatovnej aktivacie choroby v krvi resp. v inych organoch.
dakujem.
PS: je nejaky suplemnet specialne vhodny aj na Babesiu, kedze na to sme nedostali potvrdenie ci je Sumamed ucinny.



204

Re: Borelióza

Babesia je parazit, protozoalny a nan nemaju velky ucinok ziadne antibiotika.
Skus skor antiparazitika, a na to mas napr protiokol dr Huldy Clark,co najdes aj na Slovensku od firmy JUKL. samozrejme musis davky preratat v pomere vah dietata a dospeleho.
Na boreliozu pozri na predosle prispevky najma pouzitie extraktu z olivovych listov a kvapiek samento, coumanda a banderol. Pomaha brat aj serrapaptazu na odmaskovanie tycto parazitov. To iste sa tyka aj rikitsie, co je tiez vnutrobunecny parazit, co sa maskuje
https://en.wikipedia.org/wiki/Babesia
https://en.wikipedia.org/?title=Rickettsia



205

Re: Borelióza

Jedna pacientka brala Prima Uňa de Gato na Boreliózu. A má po dlhšom čase zvýšené protilátky po infektologickom vyšetrení. Vraj ju zasa dva krát tento rok poštípal kliešť. Boreliózu mala už pred pár rokmi a braním Prima sa to zlepšilo.
Ide o to, že je tehotná a na prípravku sa udáva, že je nevhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Poraďte, môže to škodiť plodu keby to opäť začala brať?



206

Re: Borelióza

Napis "nevhodne pre deti a tehotne zeny" je na vystrasenie ludi.
Prima una de gato alebo samento su bezpecne pre kazdeho.
Osobne mam ale dobre skusenosti s pouzivanim extraktu z olivovych listov , davka musi obsahovat 3 x 300 mg oleuropeinu.
Tiez , ako aj na mnohe ine vnutrobunecne parazity(L-formy, chlamidie , mykoplazmy) ucinne su aj samento(prima una de gato), ciumanda a banderol, davka 2 x 15 kvapiek z kazdeho.
Samozrejme treba na to pouzivat aj odmaskovace, ako NAC a serrapaptazu, inac sa tieto maskovane formy nedaju dobre dosiahnut.
Boreliozu a ine spomenute treba vyliecit, tj uplne potlacit, nie len do nekonecna ciastocne potlacat.