101

Re: zasa ucho...

OK



102

Re: zasa ucho...

Co by mohlo z doplnkov vyrazne znizit opuch eustachovej trubice?Davam momentalne c- vit,bromelain a quercetin...malo by to postacit?



103

Re: zasa ucho...

Opuch je povacsine z cinnosti mikrobov. Mozu to byt napr hlienom nosene, ako aspergillus pneumoniae a ine, alebo virusy. Celkove proti nim by som radil brat dobry silny oreganovy olej, ako napr Oregano oil firmy NOW, v enztericxkych kapsuliach , z ktorych 2 ti daju 200 mg carvacrolu, 3 x denne. Na virusy pozri temu Herpes
http://rng.nazory.eu/herpes   kam pridavam este monolaurin, citral a Sangre de Grado.

Ked chces adresovat len opuchy, najsilnejsi na ne je curcumin, davka 3 x 1500 mg curcuminoidov, tak ako to ma napr tento silny vyrobok
http://www.swansonvitamins.com/SWH084/ItemDetail?n=0
Ale aj ine ciastocne zaberajuvit C, bromelain, quercitin, boswelin dumbier , serrapeptaza atd.
Ako perlicka, sangre de grado (zivica stromu croton lechleri) je aj proti opuchom, odporucam silnu davku 2 x 20 kvapiek.



104

Re: zasa ucho...

Ten Sangre de grado som nasla na iherbe dva ,ktory by mohol byt lepsi?Ci je to uplne jedno?

Rain Tree Nutrition, Sangre de Grado, 2 fl oz (60 ml)
a
Amazon Therapeutics, Sangre de Grado, 1 oz (30 ml)



105

Re: zasa ucho...

Ja neviem, ktory je lepsi, ale ja osobne pouzivam Rain-tree produkty, lebo to je spolocnost s asi najviac odbornikmi na tropicke rastliny.



106

Re: zasa ucho...

RNG napísal(a):

Ja neviem, ktory je lepsi, ale ja osobne pouzivam Rain-tree produkty, lebo to je spolocnost s asi najviac odbornikmi na tropicke rastliny.


ahoj, mozes mi prosim poradit v spravnej teme:)
mam 11 mesacnu dcerku, a vyteka nam usko. v januari mala zapal stredneho ucha a teda s vysokymi teplotami , uska vytiekli obe a nakoniec sme brali atb ,dala som aj vyter a povedali,ze atb su ok na bacila streptococcus beta haemol sk.a  ale neboli, cize po dobrati tyzden na to mala zvysenu teplotu a na druhy den uz puklo usinko, ani sopliky ani zvysene crp, ani kasel ,len to usko ,to som liecila oreganovym 1tobolka denne a kokos s gse do uska , plus preplachy nosteka,ale akosi to neustupovalo a kedze je mala mala a nepovie nic,tak som skoncila opat na usnom,kde ma prehovarali,ze nemam sancu znicit streptokoka a ze jedine atb a ze to ,ze jej nic nie je a nema ani crp zvysene neznamena,ze ich nepotrebuje, liecila som este par dni sama,ale vytekalo a tak v panike som nasadila dalsie atb akoze cielene na tohto bacila:(, aleeeee dobrali sme teraz v nedelu a v pondelok zvysena teplota a utorok opat tecie to iste usko, tentokrat to musime zvladnut bez atb.

nasadila som  11mesacnemu dietatku cca 9kg od utorka

oreganovy now 2x denne http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … ftgels/731 len neviem  ci to nie je vela , dnes uz bolo citit v stolici

3xdenne kvap do nosteka koloidne po preplachnuti nosa tym slabym gse

vitamin c odhad mozno 2g praskoveho, dost mi strajkuje mala davam dmkovy

vitamin d bohuzial vigantol 10kvapiek rozdelenych na 2x , to uz druhy  den, vraj staci  tri dni zvysena davka a potom uz iba po dve

vyrieram propolisom troska, teraz uz kokosovym s trolinkou oreganoveho z tej tobolky, neviem co to gse,ale bojim sa pridat,ze to bude neucinne, rano som striekackou dala kokosak a pekne povytierala co sa da

nahrievam biopronom 4minuty 1x denn mozno to by som mohla aj 3x

probiotika davam polovicu tobolky,ale asi naj bude celu z iherbu nejake http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … caps/19518

kokosovy jej davam jest jednu lyzicku,ale citala som prave ze 2-3, takze to zvysim, nahradi mi selen? vraj ma zvyseny obsah


napadlo ma este tekvicovy olej koli zinku

vsetky vitaminy su od 3 rokov:( a teda netusim co jej mozem dat aj bkomplex by sa zisiel:(

dakujem smile

Naposledy upravil: lenkaple (2013-02-22 17:22:15)



107

Re: zasa ucho...

Nuz nevidim tu probiotika ani mikrovlakniny na ich rozmnozvanie, a prave atb ich znici a tym zaroven az 790% imunity je fuc.
Tiez nevidim NAC/ACC, odmaskovac /odhlienovac, lebo prave strep beta hemolitycky A tvori biofilmy a teda sa maskuje presd prienikom atb a inych antimikrobialnych larok, co produkuje nase telo, nase probiotika a rozne antimikrobialne doplnky.
Jediny naozajstny  dovod, pre co pisu mna doplnky vhodnost len pre starsie deti je ich forma, ktora sa neda detom davat, alebo davka pre dospelych , co sa ale da rozdelit a dokonca napchat do ovela mensich kapsuli.
Vacsinu sa ale jedna len o natlak FDA, ktora takto podporuje farmaceuticky priemysel.
Skus si zohnat aspon ten cesky citricidal, mozno je este stale povodny
http://www.regeneracetabor.cz/obchod/ci … -461.html. Opatrne s nim lebo je 60% nie 33% ako bolo stare GSE.



108

Re: zasa ucho...

dakujeeemmmm za odpoved, cize mi odporucas doplnit nac - ten som neobjednala:(, ako potom s davkovanim 11mesacnemu.
nasla som odkazy  na davkovanie citricidal, len mi ich nevie otvorit, cize do uska nakombinovat kokosovy 10ml a jednu kvapku ceskeho a do uska kolkokrat denne ?

tie probiotika co mam su teda nic moc? hore je link

co by si mi este poradil, lebo atb uz nemam zaujem a trefne si popisal, on sa proste zasil a ja som zbytocne malinkej palila telo atb:( a to som taaak nechcela:(

dakujem za vsetky rady



plus co vylucit z toho co davam, ci vsetko je ok, ale chce to doplnit nac a citricidal



109

Re: zasa ucho...

Davkovanie je vzdy prepocitane podla vahy , obvykle udavam dospele davky tj pre osobu zhruba 70 KG.
Aj slabe GSE je lepsie, ako ziadne alebo len slany roztok. Skus to striedat s koloidnou striebornou vodou, ktora je vyborna najma pre deti, lebo nestipe ani nema velmi zlu chut.
Med a propolis mozes davat dietatu, kolko sa len do neho zmesti. Oboje su dobre na imunitu.
Uvazuj aj nad betaglukanmi, davka je 3 x 500 mg pre dospeleho, tiez sangre de grado, davka 2 x 20 kvapiek .
Vsetko, co mu davas je dobre, nic nevylucuj. Ale 2 gramy vitaminu C pre tak male dieta vo forme kyseliny askorbovej vyvola hnacku, snaz sa ziskat neutralny a ovela ucinnejsi ester C, maju nho aj v prasku a tak ho aj ja pouzivam do svojich drinkov, kam sa da dat aj NAC, aj citricidal, aj ovocne stavy na zamaskovanie , co je  zdroj antioxidantov.



110

Re: zasa ucho...

ja mam doma ester c ,ale tobolkovy 500 http://www.iherb.com/American-Health-Es … ules/10381 , len to mi ozaj nevie prehltnut, cize jedine,ze vysypem z tobolky do jedla?

a nac je tento tiez tobolkovy http://www.iherb.com/Now-Foods-NAC-Crit … caps/37836 , tento si viem pozhanat aspon par toboliek, len ako ho dostat do malej, mozem vysypat napr do napoja?


gse davam len na preplachnutie nosteka a potom som kvapkala koloidne do nosteka, cize skor mi odporucas aj na preplachnutie koloidne striebro, ci myslis aj na pitie aj gse aj striebro

tak zajtra namiesam kokosovy aj s tym slabym gse, hmmm, ak by som dala do 10ml 2kvapky, nebude to lepsi ucinok,ze? ja len preto ,ze je to to slabsie gse, cize 3xdenne kvapnut do uska bude stacit?

ktory propolis mi prosim odporucis? s medom asi opatrne ked ma 11m ,hmmm

betaglukan som pozerala tento http://www.natures.sk/produkty/beta-glucan-120.html , ale z iherbu bude urcite nejaky lepsi, len je tam toho strasne vela, este sa neviem poriadne zorientovat:)

tie probiotika co berieme,su ok staci jej 1/2 tobolky alebo radsej davat celu, to som supla do jogurtu http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … caps/19518

ak mozes prosim prihod mi priame linky co este doplnit:) idem urobit objednavku z iherbu



dakujem

Naposledy upravil: lenkaple (2013-02-22 22:02:27)



111

Re: zasa ucho...

Opatrne zo vsetkym, takmale dieta nevie popisat ziadne pocity tj rodic musi len hadat.
Kazde nove jedlo, doplnok alebo liek trebazacat brat v malych davkach a len ked na to nie je reakcia tak ich zvysovat az na odporucene davky.
Ester C mozes kludne vysypat za kapsuli, to je to iste, ako keby si ho kupila praskovy, naviac to mas v kapsuli aj presne davkovane, kdezto v prasku by si to musela na niecom vazit.
To iste plati na NAC. Nakoniec rovnako som to daval aj mojej vnucke, ked som jej vyrobil "citronovu vodu" z pol litra vody a jednej kapsule, 600 mg NAC.Postupne po deci to nakoniec vypila za den(vazi 20 kg).
http://www.iherb.com/Now-Foods-Propolis … psules/762 
jedna zamiesana do jedla
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … caps/35770
jedna zamiesana do jedla 2 x denne.



112

Re: zasa ucho...

dobry den RNG, syn sa tiez stazuje na bolest ucha sad, pritom sme preventivne preplachovali dutiny prisolenou vodou aj davali vsetky dole vymenovane doplnky. podla mna je tam hlavne opuch. mam doma toto:
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-60-caps
kolko je denna davka podla teba, v kolkych davkach? kludne mi napis dospelacku davku , JA SI TO ODVODIM. syn ma 4 a pol roka a vie hltat aj kapsule. 
je aj zahlieneny, kasle. od prvych prejavov virozy mu davam multivit. so 400 IU vit. D, NAC, ester c, acerolu, quercetin, kapucinku, oregano, enzymy, davala som aj tu merivu ale asi malo?. do nosa striekam stare gse (riedenie 1 a pol kvapky v 25 ml). staci take riedenie GSE do nosa? do ucha zvonka asi nema zmysel davat nieco, vsak? <vdaka za radu.



113

Re: zasa ucho...

dakujem za rady, ved to,ze ide o male dieta,tak mi nevie povedat ako sa citi,ale sledujem ju

oreganovy olej teda podla prepoctu na vahu 9kg asi staci 1 tobolka?, davam dve,takze znizim, kedze ju dnes doobedu prehnalo a v plienocke bolo citit velmi oregano

doobjednam aj propolis aj betaglukan-len nie je na sklade a taktiez sangre de grado sad

citricidal z cz uz riesim, napadlo ma ten gse max je pisany ako 60 perc je tiez aj on uz slabsi ako to klasik gse co je uz kysle?

este prosim ta ako mikrovlakninu mi odporucis http://www.iherb.com/Now-Foods-Psyllium … -340-g/365 alebo radsej nejaky iny produkt

a selen http://www.iherb.com/Now-Foods-Selenium … ablets/813 a zinok http://www.iherb.com/Now-Foods-Zinc-50- … ablets/883  tieto dve zlozky asi nenahradim tekvicovym olejom a kokosovym, je nutna vyzsia davka do tela,ze?

priznam sa,ze z tym davok som uz domotana:(


prave pozeram na citricidal a k danemu bacilu je pisane, co znamena to druhe A a ta 20tka to je na kilo vahy? Neviem vyrata kolko by mala potrebovala:(
Streptococcus haemoyticus A           A           20

Naposledy upravil: lenkaple (2013-02-23 12:49:14)



114

Re: zasa ucho...

Lmnkaple, s velmi malymi detmi je to tazsie, lebo ich traviaci system je este stale ovplyvneny kojenectvom a maju crievka este velmi citlive.
Pre male deti odporucam mikrovlakniny, co su najviac rozpustne vo vode, ako arabinogalaktany a inulin.
Na 9 kg vahy treba prenasobit dospelu davku  pomerom 9:70, tj zhruba 1/8 dospelej davky.
Kapsule sa daju otvorit a tablety rozdrvit a rozdelit na mensie davky, pripadne mnohe sa daju brat obden.
Streptokoky sa vseobecne daju znicit citricidalom v koncentraciach 20 az 60 ppm co je 20 az 60 mg na kilogram vahy.
Povodne horke GSE obsahovalo 12 mg citricidalu na 1 kvapku, citricidal prichadza 60%, tj v jednej kvapke bolo priblizne 20 mg citricidalu.
V podstate najvhodnejsia obranna latka pre tak  male deti je colostrum, zialbohu neviem, ci prave na tento typ nakazy, Ale oplatilo by sa to skusit v kazdom pripade.



115

Re: zasa ucho...

Zuzinka, prave ten vytazok nepoznam, ked idem len podla obsahu curcuminoidov , tak v jednej kapsule je len 100 mg a ja bezne odporucam dospelu davku 3 x 1500 mg z tohoto
http://www.swansonvitamins.com/doctors- … g-120-caps   tj 3 x 3 kapsule, alebo
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-60-caps    3 x 2 kapsule.
Prave pridany bioperine zvysuje absorbciu curcuminoidov az 6 nasobne, a to v tej merive produkte nevidim



116

Re: zasa ucho...

inak podobny produkt ma aj znacka dr. best s priblizne rovnakym mnozstvom curkuminoidov. par ludi tam pise aj davkovanie cca 3x2 cps. ale ci sa tomu da verit, ze imto pomaha...



117

Re: zasa ucho...

Tam som uviedol znacku Dr Best. A moja zena pouzila na velmi tazky zapal bedroveho klbu taku davku, ako som odporucil (po vyse mesiaci utrpenia, kded memohla uz ani spat, nevedela sa ako ulozit aby to nebolelo ma konecne posluchla) a zmizlo jej to za tyzden. Takze som aj ja bol dost prekvapeny na tak vysokej ucinnosti.
Totiz podobny pripad v rodine mala sesternica a ta sa liecila (jej manzel je lekar) vyse 1/2 roka.



118

Re: zasa ucho...

RNG napísal(a):

Lmnkaple, s velmi malymi detmi je to tazsie, lebo ich traviaci system je este stale ovplyvneny kojenectvom a maju crievka este velmi citlive.
Pre male deti odporucam mikrovlakniny, co su najviac rozpustne vo vode, ako arabinogalaktany a inulin.
Na 9 kg vahy treba prenasobit dospelu davku  pomerom 9:70, tj zhruba 1/8 dospelej davky.
Kapsule sa daju otvorit a tablety rozdrvit a rozdelit na mensie davky, pripadne mnohe sa daju brat obden.
Streptokoky sa vseobecne daju znicit citricidalom v koncentraciach 20 az 60 ppm co je 20 az 60 mg na kilogram vahy.
Povodne horke GSE obsahovalo 12 mg citricidalu na 1 kvapku, citricidal prichadza 60%, tj v jednej kvapke bolo priblizne 20 mg citricidalu.
V podstate najvhodnejsia obranna latka pre tak  male deti je colostrum, zialbohu neviem, ci prave na tento typ nakazy, Ale oplatilo by sa to skusit v kazdom pripade.

dakuuujeemm, dufam,ze tato zostava nam pomoze zlikvidovat bacila a zastavit to tecenie uska

- necham 1xdenne oreganovy olej, snad aj mensie mnozstvo ma ucinok pre male telicko-kolko dni by sme ho mohli max uzivat?

- koloidne striebro do nosteka a gse na preplach, do uska kokosovy s gse-coskoro to 60perc

- ester c mozno by bolo faj aj 4x500 alebo je to vela?

zabezpecim este nac , inulin a colostrum- to som pozrela na iherbe a je tam toho vela, vies mi prosim poradit konkretne produkty?

http://www.iherb.com/search?kw=colostru … 8#cid=1908
http://www.iherb.com/search?kw=nac&sr=1#none
http://www.iherb.com/search?kw=inulin&a … p;y=0#none



119

Re: zasa ucho...

Osobne odporucam to novozealandske praskove colostrum, ja kupujem, to vacsie balenie ale pre male deti staci aj mensie
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostr … 8-6-g/5457
Na NAC poverdzme toto
http://www.iherb.com/Now-Foods-NAC-Crit … caps/37836
Inulin dostanes aj na Slovensku. lacnejsie, pozri
http://www.vemica.eu/eshop/vyrobky-s-vlakninou
a ako som hovoril zmes mikrovlaknin odporucam brat kazdemu, aspon 15 gramov denne.



120

Re: zasa ucho...

sa ospravedlnujem, v prispevku 116 som neuviedla link - myslela som prave ten druhy dr. best kurkumin, nie s bioperinom, ale tiez forma phytosome...
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Curc … Caps/23084



121

Re: zasa ucho...

curcuminoidy sa vseobecne pomerne zle absorbuju, preto sa davaju s bioperinom, co ich absorbciu zvysuje az 6 krat.
Meriva tvrdi, ze fytosomicka forma viazania na phosphatidilcholine je este lepsie absorbovatelna, co sa zda logicke, ale zatial s tym nemam ziadnu skusenost, ani moje zdroje informacii, lekari sa na to este nevyjadrili, tj nezavisle od firmy  Meriva.



122

Re: zasa ucho...

ok dakujem:), dufam,ze to vsetko zaberie:). ozaj co prechadzky von, predsa je to usko otvorene, mame nejake minusove teploty, len uz sme dlho doma:(

cize citricidal mam malej davat aj do uska a aj pit s napojom:)?

znama mi poradila tekute kolostrum? je vhodne pre malu ci radsej to co si mi dal link

prosim vies mi poradit, pravdepodobne mam z poslednej virozy vsetko usadene v dutinach, nakolko ked sa predklonim velmi ma boli hlava a citim aj v licach, nasadit si tiez nac  a co este k tomu?
coskoro je jar a mavam sennu nadchu,cize mala by som sa precistit, len este dojcim,tak aj to musim opatrne. vacsinou som sennu zvladla betaglukanom 500 2xdenne a cajom katebenifuky

dakujem

Naposledy upravil: lenkaple (2013-02-24 21:24:55)



123

Re: zasa ucho...

Na vzdusne alergie treba quercotin, 3 x 500 miligramov, a rozne enzymy, napr serrapeptazu.Colostrum obsahuje hropmadu imunoglobulinov=obrannych latok
Na odh;ienovanie je NAC a carvacrol z oreganoveho oleja. Firma NOW ma entericke kapsule, kde je zarucena davka 100 mg carvacrolu na kapsulu, takze davka je 3 x 2 kapsule.
Na vynicenie nakaz v prinosnych durinach je ucinny roztok citricidalu. Inac virozy sice mozu sposobit problem na zaciatku, ale ten sa potom taha dalej s inymi mikrobami, pozri
http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie
Alergie k tomu samozrejme prispievaju, lebo sliznice zacnu vyrabat extra hlien a v nom sa usadia mikroby, co vedia z hlienov zit A potom kasles mesiace a mas rozne farebene vylucky z nosa, z ktorych sa cast presmykne aj na mandle, do hrdla priedusiek a pluc, kde sposobia samozrejme zapaly.



124

Re: zasa ucho...

ahoj RNG, mozem ta predsa este poprosit, uz mame vytery a  potrebujem preliecit viacerych clenov v domacnosti z toho streptokoka sk.A  , uz mam doma citricidal z cz (je fakt husty a tazsie sa davkuje) , chcem sa poradit ohladom davkovania,aby sme ho definitivne zlikvidovali ako dlho by sme cca mali uzivat dane davky? Nac este neprisiel, ak mi mozes aj k nemu prosim napisat davkovanie pre vsetkych clenov.

dospelak ma v hrdle strept
3x2 tob. oregano now,  pitie 35kvapiek na liter, inulin, vit c, probiotika 1 tobolka? aj do nosa kokos s citri? moze aj dojciaca mamicka sice vyter je cisty,ale mozno je niekde skryty, ved mala pravdepodobnost,ze jeden partner ma a druhy nie, ved sa bozkavame- asi nebude stacit oregano 3x1 a pol litra na pitie citr

4rocne dieta v hrdle strept.
staci 2x 1  oregano?,  kolko kvapiek na pitie? vahovo sme 20kg ,inulin,vit c a probiotika 1tob

7rocne v hrdle hemofil
mohlo by pomoct presne to iste co davam 4 rocnemu?

rocne dieta v nose a usku
1xdenne oregano,preplach nosa sol , voda 1dcl plus kvapka citricidal, do uska kokos plus citricidal pomer 10ml-1kv. -mozem to kde tu aj do nosteka?, probiotika,inulin, vit c ,papa kokosovy olej 2x1/2 caj lyzicky


dakujem velmi:)

Naposledy upravil: lenkaple (2013-03-02 21:50:02)



125

Re: zasa ucho...

Povodneho citriciadku boklo mtreba b35 kvapiek(60% do litra mvovy, to bola dospela davka napitie a zaroven par kvapiek z toho na kvapky do nosa a oci.Kvapky su tie iste pre deti, ako dospelych , ved mate rovnake bakterie, nie nejake specialne detske, takze je treba ta ista koncentracia pre kazdeho.
Kloktat nemusis, ked to pijes casto po malych glgoch, omyje ti to hrdlo dostatocne.

Pre 20 kg dieta odlej z toho roztoku zhruba 3 deci na pitie pocas celeho dna. Mozes to pripadne aj ochutit ovocnou stavou, ak to pomoze dostat do dietata.
Pre 10 kg je to 1.5 deci toho isteho roztoku.

Kedze nepoznam ten "cesky vyrobok", skus ho najskor na sebe, nez ho das dietatu. Ty poznas skor, ci je to OK, nez sa pytat rocneho dietata, alebo 4 rocneho.

Predavkovat citricidalom sa neda, skor hrozi nedostatocna davka, lebo ti dieta odmietne to co by malo vypit.



126

Re: zasa ucho...

dakujem, tak uz viem kolko:) a ako dlho mame utocit? 10dni? mesiac? to som nikde nenasla.

ten cz z biochemu je extremne husty, fakt mam problem nadavkovat a aj extra horky:)))), skusala som  kloktanim, napadlo ma,ci neskusit len ten z gb 34perc,mozno aj ten zaberie, je horky a redsi

nam uz usko netecie,tak verim,ze je zahojene,ale kvapkam do neho este stale, cize uz len vnutorne vypalit smile))

a ten nac ked mi pride ako ten davkovat?

dakujem

Naposledy upravil: lenkaple (2013-03-02 22:25:41)



127

Re: zasa ucho...

Dospela davka NAC je 2 x 600 az 1200 mg. Dobre sa rozpusta vo vode a chuti citronovo, tj da sa to davat aj malym detom, pripadne prichutene,  v podstatne mensich davkach, podla ich vahy.



128

Re: zasa ucho...

chcem sa spytat je mozne ,ze z citri z cz boli brucho? davkovanie mame spravne. mam problem dostat do deti:(. napadli ma tobolky,ale tie asinemaju taky ucinok , ci?

do nosa skor odporucate koloidne s citri a tam je aky pomer alebo kokosak s citri 10ml a 1kvapka

aj faakt pomaha nahriat citri a hned sa lepsie kvapka

Naposledy upravil: lenkaple (2013-03-04 21:08:01)



129

Re: zasa ucho...

Este stale ta otazka okolo citricidalu nie je vyriesena, neviem naisto co vlastne Centrum regenerace predava.



130

Re: zasa ucho...

uffffff, tak to nasadim na vnutorne uzivanie asi radsej to z gb:(


napr maju uvedene pri zapale usi

Zánět středního ucha, bolesti uší i chronické – 10 kp extraktu rozmíchat v ½ dcl oleje a kapat 3 x denně do uší.

a teda ja som dala na 10ml 1kvapku a je to max horke a asi aj ucinne, kedze uz usko netecie

Naposledy upravil: lenkaple (2013-03-05 08:13:30)



131

Re: zasa ucho...

OK



132

Re: zasa ucho...

ahoj,som tu nova,dnes.......v roku 2010 mi diagnostikovali neurinom akustiku.....:( a to 13mm.......cely rok 2011 mi nic nenarastlo,ale v roku 2012 mi narastlo 5 mm a to je dost....mui to ist von,neviem co mam robit,lebo okrem toho mam aj dg.skleroza multiplex a neviem ci by sa to operaciou,alebo laserom nezhorsilo,nemam ziadny problem,len tinnitus....:(



133

Re: zasa ucho...

ahoj,som tu nova,dnes.......v roku 2010 mi diagnostikovali neurinom akustiku.....:( a to 13mm.......cely rok 2011 mi nic nenarastlo,ale v roku 2012 mi narastlo 5 mm a to je dost....mui to ist von,neviem co mam robit,lebo okrem toho mam aj dg.skleroza multiplex a neviem ci by sa to operaciou,alebo laserom nezhorsilo,nemam ziadny problem,len tinnitus....:(



134

Re: zasa ucho...

Nuz ja tu radim rozne doplnky a na utvrey v tele radim zasadne enzymy a jod.
Multiple skleroza sa tiez da adresovat , najma enzymami a zvysenim viralnej imunity(tema herpes), prippadne potlacenim roznych skrytych infekcii, ktore su casto za SM?MS, ako boreliozy, chlamidie, l-formy a biofilmy, co lekari nazyvaju Chronicke infekcie. Pozri na uvedene temy ako proti nim.
Na hiojenie lezii na mozgu treba brat DHA a EPA(rybacie/krill/calamarine oleje)



135

Re: zasa ucho...

RNG napísal(a):

Na vzdusne alergie treba quercotin, 3 x 500 miligramov, a rozne enzymy, napr serrapeptazu.Colostrum obsahuje hropmadu imunoglobulinov=obrannych latok
Na odh;ienovanie je NAC a carvacrol z oreganoveho oleja. Firma NOW ma entericke kapsule, kde je zarucena davka 100 mg carvacrolu na kapsulu, takze davka je 3 x 2 kapsule.
Na vynicenie nakaz v prinosnych durinach je ucinny roztok citricidalu. Inac virozy sice mozu sposobit problem na zaciatku, ale ten sa potom taha dalej s inymi mikrobami, pozri
http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie
Alergie k tomu samozrejme prispievaju, lebo sliznice zacnu vyrabat extra hlien a v nom sa usadia mikroby, co vedia z hlienov zit A potom kasles mesiace a mas rozne farebene vylucky z nosa, z ktorych sa cast presmykne aj na mandle, do hrdla priedusiek a pluc, kde sposobia samozrejme zapaly.


mozes mi prosim este predsa poradit serrapeptazu konkretny produkt a  antihistaminikum boswelin

dakujem



136

Re: zasa ucho...

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … Caps/23747
http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswelli … g-Caps/429
http://www.iherb.com/Now-Foods-Querceti … e-Caps/330
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … apsules/13



137

Re: zasa ucho...

aha,takze enzymy? A co poviete na serrapeptozu...teraz som o tom vela citala,na SM, no a na SK to nepoznaju ani v lekarnach....



138

Re: zasa ucho...

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … Caps/23747 davka 3 x 120 000 IU
Lekari a farmaceuti nepoznaju potravinove doplnky(cest vzacnym vynimkam), lebo nic take sa neuci na skolach.



139

Re: zasa ucho...

myslite ze to je dobre na sklerozu? Poculi ste o tom? Da sa to u Vas objednat? Kolko to  stoji?



140

Re: zasa ucho...

Skleroza je siroky pojem. Specifikuj presnejsie.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sclerosis. Myslis tvrdnutie pecene, ciev alebo multiple sclerosis, co je vlastne napadnutie nervov, lezie na mozgu.
U mna si nic nemozes kupit, ja nie som ani vyrobca doplnkov a z distribucie som vystupil pred vyse 4 rokmi.



141

Re: zasa ucho...

ano mam sklerozu multiplex,mam na mozgu lezie.....a k tomu este nasli ten nador nezhubny neurinom akustiku, v zvukovode....:(



142

Re: zasa ucho...

Na MS odporucam enzymi, najm,a serrapeptazu, podstatne zvysenie voralnej imunity a kvalitne vysetrenia na boreliozy a chlamidie, ktore su cast  za tym. Pre istotu mozes brat aj NAC( 2 x 600 az 12000 mg) v tele mozes mat viacero zamaskovanych infekcii a odmaskovac ako NAC(na Slovensku ACC) sa vzdy zide. Tak isto odhlienujuci oreganovy olej, najma taky, ako ma firma NOW, v enterickych kapsuliach so zarucenym obsahom ucinnej latky, carvacrolu



143

Re: zasa ucho...

a ak budem brat len tu serrapeptazu? staci?



144

Re: zasa ucho...

Nuz je to ovela lepsie , ako nic,
ale ked si zvysis viralnu imunitu, bude to este lepsie
, a ked budes brat DHA na hojenie lezii v mozgu , bude to este lepsie,
a ked zistis, co ti oslabuje imunitu(borelioza, chlamidie, L-formy, mykoplazmy) a budes na to brat  NAC a antimikrobialne latky na to ucinne, tak to bude este lepsie.
Zalezi, ako daleko chces ist.



145

Re: zasa ucho...

fiha a co je to DHA ,kde to zozeniem? NAC tiez neviem,co je a ntimikrobialne latky.....a co ten nador v uchu: Chcem sa vyhnut operacii,ale asi ma neminie....:(



146

Re: zasa ucho...

poznas toto? http://www.cistecievy.sk/,tam som si chcela objednat serrapeptozu,porad,ci je kvalitna,dakujem....je to jedno,kde to objednam?



147

Re: zasa ucho...

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … ules/37104  davka 2 denne
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … Caps/23747
davka 3 x 1 denne, intenzivne, 1 denne udrzobne
NAC je druh aminokyseliny, na Slovensku zvany tiez ACC(acetyl cystein) co odmaskuva a odhlienuje . Mnohe infekcie sa maskuju a preto ich nevie dosiahnut nasa telesna obrana, ani atb ani mnohe ine prirodne sirokospektralne antimikrobilalne latky
http://www.iherb.com/Now-Foods-NAC-600-mg-250-Vcaps/694    davka 2 x 1 denne
Na odstranovanie roznych nefunkcnych tkaniv v tele a zaroven odmorovanie je napt tento velmi silny entericky pokryty(tj chraneny pred zaludocnymi kyselinami) enzym
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016    intenzivna davka 2 x 2 tabletky, medzi jedlami.
Na nakazy hornych dychacich ciest a zaroven odhlienovac a proticandidovy prostriedok odporucam najma toto
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … ftgels/731    davka 3 x 2 kapsule



148

Re: zasa ucho...

a ako si to mozem objednat,mozem odtial? z Ameriky?



149

Re: zasa ucho...

neda sa to objednat niekde na SK? a musi sa to brat vsetko? a ako dlho vlastne?



150

Re: zasa ucho...

Nuz zialbohu Slovensko ma velmi maly vyber doplnkov a besne ceny. Preto odporucam objednavat zo zdrojov, ktore maju podstatne vacsi vyber a kde konkurencia priniesla ceny ovela niz. A to je najma USA.