151

Re: GSE/Citricidal

pietro, radim, myslite tento?
http://www.hoogle.sk/GSE-citricidal-max … l-d844.htm



152

Re: GSE/Citricidal

mapo napísal(a):

pietro, radim, myslite tento?
http://www.hoogle.sk/GSE-citricidal-max … l-d844.htm

http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-bio-che … l-d539.htm tento je original mam ho odskusany



153

Re: GSE/Citricidal

a kde sa da kupit okrem hoogle? myslim v USA napr. iherb, swanson ani podobne som ich nenasiel



154

Re: GSE/Citricidal

Hladaj cez Google.com a pozor na napodobneniny. Ked to jasne nespomina quaternialne zluceniny, tak ich nema.



155

Re: GSE/Citricidal

Na ktorej americkej stranke zarucene zozeniem pravy GSE citricidal? chcem si objednat z USA,pretoze znami mi budu posielat na sk balik a chcem,aby mi to tam uz pribalili.Chcem si to objednat vo vacsom mnozstve a na sk su drahsie.dakujem



156

Re: GSE/Citricidal

Nie som si isty, okolo tohoto sa znacne klame, ale pozri napr na  btabletovu formu co este stale tvrdi, ze obsahuje quaternialne zluceniny. Napochytro som na google.com vedel najst len to
http://www.professionalsupplementcenter … aQodB0IA6w



157

Re: GSE/Citricidal

Ahojte,

nadväzujem na svoje prispevky c. 76 a c. 149, ako som slubil, sice s velkym omeskanim, a zato sa ospravedlnujem, ale predsalen sa mi ten test ucinnosti podarilo urobit aj s druhou fastickou citricidalu.

Test dopadol podobne ako ten prvy, co som robil: http://rng.jecool.net/viewtopic.php?pid=42226#p42226


Len taky detail, ten pohar bez citricidalu viditelne kvasil, ale pohar s citricidalom nekvasil, ale bolo vidiet, ze to tak trochu pracuje, tak to bublinkovalo, ale nie velmi, uplne trochu a len zopar bubliniek. Tak som sa dopracoval k 8 kvapkam do 100 ml vody a stale to robilo to iste. Je to v poriadku, lebo vyzeralo to tak, ze to vobec nekvasilo. Proste nebola tam ziadna pena.

Ale ten druhy pohar, tam bolo jasne vidiet, ze to kvasi.


RNG, myslis, ze je to v poriadku?????? Presiel testom ucinnosti????



158

Re: GSE/Citricidal

Nuz ja nevie, lebo 4 kvapky na deci vody je asi 800 ppm koncentracia a sarachomycee cervicae(drozdie, chlebove) sa da potlacit uz koncentraciou 300 popm podla povodnych dat na citricidal
Ale definitivne je to aspon ciastocne ucinne
Inac tie bublinky mohli byt aj z enzymov, co kvasinky pred tym vyrobili a ten citrivcidal samotne kvasinky mohol vybit a len ich enzymaticky obsah  trosticku cukor skvasil



159

Re: GSE/Citricidal

Teraz som to znovu pozeral, ze co sa udialo a pohar s citricidalom uz nerobi nic, ani tie bublinky, a ten druhy este stale kvasi, takze asi to bude tak ako hovoris.

Tak predsa asi aj tento bude pravy citricidal smile

P.S: A mozno sa da povedat, ze tie 4 kvapky na 100 ml vody asi uplne stacia.



160

Re: GSE/Citricidal

Nuz je pteda predsa len mozne, ze ten citricidal profesional z NutriBiotic je s obsahom quaternialnycy zlucenin?!?Lebo ten z Hoofle sa zda taky isty, ako tento
http://www.professionalsupplementcenter … oCNCjw_wcB



161

Re: GSE/Citricidal

RNG napísal(a):

Nuz je pteda predsa len mozne, ze ten citricidal profesional z NutriBiotic je s obsahom quaternialnycy zlucenin?!?Lebo ten z Hoofle sa zda taky isty, ako tento
http://www.professionalsupplementcenter … oCNCjw_wcB

OK, dakujem RNG smile Opät som si kupil tento citricidal: http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-bio-che … l-d539.htm



162

Re: GSE/Citricidal

OK.



163

Re: GSE/Citricidal

1.Môže spôsobiť hnačku GSE? Dala som si/večer 8 kvapiek do 2,5dcl vody a naraz som vypila. Rano tiež ale 5 kvapiek. Som nejaka virozova /kasel, teploty/ aj močové cesty sa ozývajú. Snažím sa vyhnúť antb. Postupujem podľa teba správne alebo mám zmeniť dávkovanie? Užívam aj NAC a d-manozu s brusnicami.

Dakujem za tvoju pomoc



164

Re: GSE/Citricidal

Citricidal, tj pravy,  sa pouziva v davke 35 kvapiek do litra vody a pije pocas celeho dna , po malych glgoch a casto.
Ziadne vacsie davky naraz neodporucam
Hnacka z citricidalu moze byt docasne  ako sucast uhynovej/herxheimerovej reakcie.



165

Re: GSE/Citricidal

Ahojte vsetci,

kupil som tento "citricidal": http://www.swansonvitamins.com/nutribio … -oz-liquid

viem, ze sa tam nespomina nic o kvaternialnych zlucenicnach, ani vyrobca na svojej stranke to nespomina, ale nasiel som aj obrazky, kde je to napisane, ako tu: http://www.amazon.com/Maximum-GSE-Liqui … B001JD8X7E , ale zas to mozu byt uz len ilustracne obrazky, takze to uz dnes nemusi platit.

Ja som bol zvedavy, tak som si ho kupil smile a ked mi pride, tak urobim test ucninosti s kvasnicami, a ak bude pravy, tak to bude vyborne, lebo tento je ovela lacnejsi. smile

Vsak uvidime, potom dam sem vediet ako to dopadlo.

Naposledy upravil: Pietro (2015-07-16 08:21:34)



166

Re: GSE/Citricidal

Netrpezlive cakam, lebo aj ja si budem po case musiet nejaky objednat, pomaly vychadzam zo starych zasob.Uprimne povedane ale nedavam tomu vyrobku vela nadeje.



167

Re: GSE/Citricidal

Zdravim RNG chcem sa opytat Morca ma pliesen koznu.Mam citricidal nutribiotic 60%
Kolko kvapiek na kolko vody mam zriedit pre natieranie.Neviem zvierata asi maju inu citlivost koze.
Prosim poradte.
Dakujem.



168

Re: GSE/Citricidal

Neviem ci je citricidal vhodny na kozne pliesne, skor by som odporucil oreganovy olej.
Koncentracia citricidalu by mala neprevysovat 2%, ale osobne som pouzival na pliesen na nechtoch  az 5%. Ako som povedal, na plesne nie je extra ucinny,
5% oreganovy olej je ovela ucinnejsi. Ci je to dobre aj na morca, to ti nepoviem



169

Re: GSE/Citricidal

Ahoj RNG, tak robil som test ucinnosti aj druhym "citricidalom": http://www.swansonvitamins.com/nutribio … -oz-liquid a predsa tvoje tusenie nebolo mylne. Testom vobec nepresiel. Dal som 4 kvapky do 100 ml vody kde som rozmiesal lyzicku cukru a kusok drozdia a po chvile to zacalo kvasit samozrejeme aj ten druhy pohar kde som nenakvapkal "citricidal" zacal kvasit.

Ale skusal som aj pridavat kvapky, aby som zistil aky je vobec ucinny a isiel som na to postupne... pridal som 2 kvapky, t.j. dokopy to uz bolo 6 kvapiek, ale stale bolo pocut sumenie, cize nejaky vyrazny rozdiel tam nebol, potom som pridal dalsie 2 kvapky, sumenie bolo pocut uz menej. Ale vyrazny rozdiel som zaznamenal, ked som sa dopracoval k 12 kvapkam, vtedy uz bolo to sumenie pocut velmi slabo, tak som skusil sa dopracovat este k 16 kvapkam a tam uz v podstate nebolo sumenie vobec pocut.
Takze z toho som si vydedukoval, ze pri 12 kvapkach/100 ml uz zacal ucinnkovat a pri 16 kvapkach/100 ml ta ucinnost bola vyraznejsia, mozno klinicky ucinna?? Z toho mi vyplyva, ze tento Maximum GSE je priblizne 3-krat az 4-krat slabsi ako Citricidal Professional, cize na ucinnost ho treba 3x az 4x tolko, t.j. 105-140 kvapiek na 1 liter vody (pripadne 120-160 kvapiek na 1 liter vody), ak som to spravne pochopil :-) Tu ucinnost len odhadujem z toho mojho domaceho testu ucinnosti, tak nemusi byt samozrejme presna, ale aspon priblizne vieme aky je ucinny smile

Ak ho na ucinnost treba minimalne tolko, aj tak to vychadza dost draho, takze sa to moc neoplati.

Na flasticke je presne napisane: NutriBiotic MAXIMUM GSE Luiquid Concentrate contains CITRICDAL (60% grapefriut seed extract and 40% vegetable glycerin), a quaternary compound synthesized from the seed and pulb of grapefruit. The grapefriut bioflavonoids (polyphenolic) are converted into an extremely potent compound.

V tom opise je vidiet, ze su tam spomenute aj kvaternialne zluceniny, ale kedze nepresiel testom, tak som ten opis porovnal s Citricidalom professional a predsa je trosku pozmeneny.

Pre porovnanie, toto je napisane na Citricidale Professional: CITRICDAL Liquid Concentrate is a natural quaternary compoud synthesized from the seed and pulp of grapefruit. The grapefruit bioflavonoids (polyphenolics) are converted into an extremely potent compound.

Takze ked som sa nad tym pozorne zamyslel, tak ten opis co je napisany na flasticke Nutribiotic MAXIMUM GSE, je slovicko "contains", a to je podla mna to klucove zavadzajuce slovo, cize to znamena, ze sa jedna len o vytazok grepovych jadierok, ktory moze obsahovat aj cast kvaternialnych zlucenin, a z toho testu ucinnosti vyplyva, ze len velmi malicku cast.

P.S.: Este take postrehy: ten tekuty koncentrat ma ja inu farbu, resp. je zafarbeny do hneda, ma taku medovu farbu. Chutovo je asi rovnaky, cize je rovnako horky ako Citricidal Professional.

Naposledy upravil: Pietro (2015-08-11 15:55:09)



170

Re: GSE/Citricidal

Tam je ten cely podvod, maskuju sa menom citricidal, dokonca aj spomenu quaternialne zluceniny, ale obsah je v podstate iny, ako mal povodny citricidal.
Nuz ale ked je 1/4 tak ucinny, presdda to nie je nanic, len zrejme davky musia byt podla toho prisposobene a tie svine vedia velmi dobre, ze nikto neznesie 4 x tolko toho vytazku, lebo je besne horky.
Boj proti ucinnym doplnkom neprestane, lebo farmacia ma ovela viac penazi, ako doplnkovy priemysel. A v tomto svete rozhoduju zialbohu peniaze.



171

Re: GSE/Citricidal

Pietro dik za test,
ja som kupil 2 tieto flasticky s tym ze som veril ze pisu pravdu

skusime uzivat teda vyse kvapiek tohto ked uz to mam kupene... ale 120 kvapiek bude asi riadny hnus v 1 litri



172

Re: GSE/Citricidal

Mapo mnohe infekcioe sa daju zlikvidovat aj nizsimi koncentraciami praveho citricidalu, pozri na tabulky
http://rng.nazory.eu/rubriky/c/citricidal



173

Re: GSE/Citricidal

Tak pridávam aj svoju skúsenosť s testovaním Citricidalu, mám doma ešte jeden kúpený asi pred dvoma rokmi z USA a teraz nový z Hoogle: takže výsledok -pohár s kvasnicami cez citricidalu kvasí ostošesť, pohár so starým Citricidalom z USA bublinkuje a šumí ako minerálka (čiže nejaká účinnosť tam je, ale slabá) a nový z Hoogle je OK, tichučko, žiadne šumenie ani kvasenie, až cca po hodine a pol pustil asi zo dve bublinky ale inak nič, takže overené...!!!! HOOGLE je OK.
Ešte pre tých, čo potrebujú dostať Citr. do detí, tak mám overené, že najlepšie sa jeho chuť maskuje v 100% (môžbyť trošičku nariedenom vodou) pomarančovom džúse...



174

Re: GSE/Citricidal

selinka napísal(a):

Tak pridávam aj svoju skúsenosť s testovaním Citricidalu, mám doma ešte jeden kúpený asi pred dvoma rokmi z USA a teraz nový z Hoogle: takže výsledok -pohár s kvasnicami cez citricidalu kvasí ostošesť, pohár so starým Citricidalom z USA bublinkuje a šumí ako minerálka (čiže nejaká účinnosť tam je, ale slabá) a nový z Hoogle je OK, tichučko, žiadne šumenie ani kvasenie, až cca po hodine a pol pustil asi zo dve bublinky ale inak nič, takže overené...!!!! HOOGLE je OK.
Ešte pre tých, čo potrebujú dostať Citr. do detí, tak mám overené, že najlepšie sa jeho chuť maskuje v 100% (môžbyť trošičku nariedenom vodou) pomarančovom džúse...

mne zasa najviac chuti v sypanom matovom caji smile



175

Re: GSE/Citricidal

OK.



176

Re: GSE/Citricidal

RNG,
aky je tvoj nazor na ucinnost pripravku z Hoogle  -  http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-grapefr … l-d232.htm
(Odporucany CITRICIDAL ® bio/chem Research 29,5ml momentalne nemaju).



177

Re: GSE/Citricidal

nUZ UCINNA LATKA, QUATERNIALNE ZLUCENINY TAM NIE JE SPOMENUTA, TAKZE UCINOK TOHOTO JE RADOVE NIZSI, AKO PRAVEHO CITRICIDALU S UVEDENYM OBSAHOM QUATERNIALNYCY ZLUCENIN.



178

Re: GSE/Citricidal

Bral niekto ten anglicky citricidal a ci pomohlo???
A ked mam 93 kg berie sa tiez 35 kvapiek do litra alebo odporucate viac kvapiek???



179

Re: GSE/Citricidal

Ten anglicky citricidal nehovori nic o quaternialnych zlucenijnach tj ho neodporucujem



180

Re: GSE/Citricidal

Dobrý,
vie mi niekto poradit , kde v USA nie na SK objednat pravy citricidal? Poradte nejaku overenu stranku.

Vo forach som nasla tieto linky http://www.professionalsupplementcenter … oCNCjw_wcB …  alebo http://www.needs.com/product/bio_chem_R … m_Research   alebo https://www.pureformulas.com/citricidal … MgodMg4A6A

Naposledy upravil: Naaty (2015-10-11 15:55:41)



181

Re: GSE/Citricidal

Vsetky tri hovoria o pravom citricidale, tj s obsahom quaternialnych zlucenin. AS dofam, ze necigania....



182

Re: GSE/Citricidal

Ja som si objednaval na dlhodobejsiu kuru z tejto stranky:
http://www.needs.com/product/bio_chem_R … m_Research
Ostali mi 3 neotvorene balenia tak ak by niekto chcel tak predam za nakupnu cenu+doprava+clo



183

Re: GSE/Citricidal

Aka bude cena za jeden kus + postovne???



184

Re: GSE/Citricidal

22 EUR vratane postovneho



185

Re: GSE/Citricidal

ja som kupil pravy citricidal z vitamin partners a mozem odporucat: http://www.vitaminpartners.com/products … trate-1-oz
Asi najlacnejsia moznost ako sa dopracovat z SK k pravemu citricidalu.
S postovnym ma to stalo cca 18 EUR.
Davam do pozornosti 5% z prveho nakupu, ak sa zaregistrujete cez tento link: http://r.sloyalty.com/r/uG4M8WHRBhv4



186

Re: GSE/Citricidal

Ahoj RNG,
vedel by si mi prosim Ta poradit, kde zozeniem pravy citricidal? Pozeram rozne stranky, ale tie postovne z USA su fakt vysoke. Co je spolocnost  iherb, tak ta nema pravy Citricidal, iba 33%. Ja by som chcel ten 60%. Dakujem za rady.



187

Re: GSE/Citricidal

JurajP napísal(a):

Ahoj RNG,
vedel by si mi prosim Ta poradit, kde zozeniem pravy citricidal? Pozeram rozne stranky, ale tie postovne z USA su fakt vysoke. Co je spolocnost  iherb, tak ta nema pravy Citricidal, iba 33%. Ja by som chcel ten 60%. Dakujem za rady.


http://www.hoogle.sk/GSE-maximum-29-5ml-d844.htm
http://biozdravie.sk/obchod/citricidal/ … oncentrat/



188

Re: GSE/Citricidal

.



189

Re: GSE/Citricidal

Alebo tu,mas to najlacnejsie a je to ten pravy:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=18258333&tab=7



190

Re: GSE/Citricidal

To som uz videl tento inzerat, ale je to naozaj prave? A kde sidli ta pani, ze ci je to mozne vyzdvihnut aj v BA osobne.



191

Re: GSE/Citricidal

.



192

Re: GSE/Citricidal

otazka smerom na GSE, je to bezpecny pripravok pre kazdeho nakolko riedi krv ?
- z mojej skusenosti mozem potvrdit ze pocas uzivania mi pomohol s koznymi problemami ale nemoze vyvolat nejake komplikacie ?



193

Re: GSE/Citricidal

Potravinove doplnky musia podla FDA splnat zakladnu vlastnost, tj byt neskodne.
Staci len podozrenie na skodlivost a FDA je s radostou odvola



194

Re: GSE/Citricidal

Som chorý už vyše týždňa, hlavne zvýšená teplota (do 38, ráno a v noci normálna do 36,5), únava, neschopnosť poriadne rozmýšľať, sústrediť sa, trochu chytené hrdlo a mal som aj plný nos(už nemám), zahlienenie, bez kašľa. Oreganový olej beriem. V zadnej časti hlavy cítim zvláštne brnenie, comes and goes, strieda sa to. Snažím sa dopátrať k príčine..začalo to po 2-3 dňoch po vypuknutí choroby, cca vtedy som začal kvapkať aj GSE. Môže to byť len dočasná reakcia alebo to môže mať aj trvalé následky?
Preto mám obavy, lebo pred rokom som mal veľmi dlhú chorobu(4 týždne) a vtedy mi z toho zostalo trvalé pískanie v ušiach, hučanie nízkej frekvencie a praskanie v ušiach pri prehĺtaní/preglganí (mám pocit že to môže byť aj nejaká tekutina v uchu)



195

Re: GSE/Citricidal

Nuz to co beries je spravne, citricidal (pravy) oreganovy olej v kapsuliach NAC a serrapeptazu Zrejme si si nedoliecil nakazy v strednom uchu, tak sa ti tam hlienove nakazy udrzali.