1

Téma: ACV

Mám problémy s pocitom plnosti pri protikandidovej diéte asi z toľkého množstva zeleniny. Myslíte, že bude moc riskantné piť ACV? I keď som čítal, že je dokonca dobrý proti kandide, ale doma mám teraz len ten z tesca či odkiaľ xD. (inak jasné, že beriem enzými a hcl a veľa ale akosi to nestačí). A koľko môžem byť na tejto diéte? Tuším si to budem musieť predĺžiť lebo som zjedol vrecko arašidov... Môžem jesť mäso a vajíčka každý deň?

2

Re: ACV

Ludia nevedia stravit niektore zeleninove sacharidy a najma fazulove . Preto je dnes tak popularny doplnok enzymu co to ulahcuje, alpha galactosidase, ktory sa predava napr osobitne(Beano) alebo pridava do roznych enzymatickych zmesi.
Ludia mozu byt na nizkosacharidovej diete neobmedzene dlho (Atkins) ale osobne radim zostat len dovtedy, kym sa nepotlaci candida, tj len niekolko tyzdnov pomocou citricidalu oreganoveho oleja a kokosoveho oleja
\Clovej je vsezravec a potrebuje mat zastupene v diete vsetky mozne jedla v spravnych mnozstvach. nase problemy zacinaju obvykle s tym, ze dostavame v potrave privela volnych cukrov, nedostatok vlaknin, znicene rastlinne tuky a celkove priemyselne znicene potravinove clanky.
Arasidy su OK pri nizkosacharidovej diete, tak isto vsetky orechy a olejnate semena.