Téma: Nazor?
Pekny den RNG,
(vopred sa ospravedlnujem za dlhsie citanie :)
za moj nie najdlhsi takmer stvrt storocny zivot (znie to dolezitejsie :) som stihol uz vo velmi mladom veku nazriet do stavu (neschopnosti?) zdravotnictva pomoct alebo co i len poradit beznym ludom s ich problemami. Najlepsie na vlastnej kozi. Od malicka po pristahovani sa do mesta sa na mne vyjasili uz diagnozy mozne aj nemozne, navstivil som desiatky "sarlatanov" alebo inak panov a dam v bielom, a okusil "silu" alopatickej liecby ktora dnes uz snad slovo "prirodna" "povodna" alebo "naturalna" ani len nepozna. Svoj ucel splnila, a na jeden cas spravila zo mna dalsieho svojho chronickeho pacienta.
Popri tom som sa vzdy rad venoval vyzive, a skumaniu roznych prirodnych doplnkov a samozrejme ich testovanim na sebe, od urciteho casu je moja imunita (klop, klop, klop, aj na zuby) vo velmi dobrom stave. Poznam aj iHERB aj zdroje podobne, a rad by som sa ta spytal na tvoj osobny, hoci aj vseobecny nazor, popr. radu.
Pracujem a zaoberam sa marketingovou propagaciou (graficky design), a od urciteho casu sa pohravam a rozvijam myslienku spravit ozaj kvalitny e-shop, so sirokou paletou VYUZITELNYCH prirodnych doplnkov z USA, uzitocnymi informaciami pre verejnost a sluzit ako ista alternativa klasickej lekarni ci klasickym liecivam. (Mozno trufaly napad ale nemalo by to byt o tom? :)
Problem vidim u nas v nedostatocnej ponuke co sa e-shopov a produktov tyka, v "tuzemskych" produktoch, ktore obsahuju o dost nizsie mnozstva ucinnych latok a obmedzenom sortimente. A o cene nehovoriac. No najvacsi problem vidim v neschopnosti informovat verejnost a prezentovat produkty, ponuknut im alternativu. E-shopy su amatersky postavene a nevedia sa prezentovat. Aj ked, opat to stoji a pada na financiach.
Preto by som rad privital tvoj nazor, mozno tipy, rady ci postrehy na tuto temu, v com vidis uskalie importu z USA a podobne, rad privitam hociaky vhlad z druhej strany :) Na zaver ti chcem podakovat za pracu ktoru robis, osobne si cenim rady ktore poskytujes, a dakujem ti, ze si sa dostal v citani az sem :) Vopred dakujem, drzim palce, a do noveho roku ti nezelam nic ine len to pozitivne!
(Dufam ze som neurazil tykanim, predpokladam ze z anglictiny alebo internetovej komunikacie si uz na to mozno ani nepotrpis, v opacnom pripade sa ospravedlnujem :)
Naposledy upravil: Breston (2010-12-29 00:40:54)