Ahoj, ďakujem za odpovede...ale nedá mi to, chcem sa ešte pre istotu spýtať na to dávkovanie. Prišlo mi z iherb konkrétne toto GSE: http://www.iherb.com/nutribiotic-gse-li … 59-ml/4211
a podľa zloženia to obsahuje 67% Vegetable Glycerine a len 33% samotného extraktu (GSE). Preto sa chcem znovu spýtať - bude dávkovanie a riedenie vo vode resp. kokosovom oleji dostatočne účinné, aj keď toto GSE je len 33%tné??!
Napíšem ti aj konkrétne ako to užívam ja + môj 4 ročný syn...podľa návodu na fľaštičke užívam ja na pitie 10 kvapiek do pohára vody 3 krát denne (postupným glganím) a synovi dávam 3 kvapky do pohára vody 2 krát denne.
A podľa tvojho doporučenia užívam do nosa 3-4 krát denne 2-3 kvapky do každej nosovej dierky roztok tohto GSE, 6 kvapiek GSE v 30ml kokosového oleja. Synovi to dávam rovnako, ale slabší roztok - 2 kvapky GSE do 30ml kokosového oleja.
Chcem sa uistiť, či pri 33%tnom GSE je toto dávkovanie DOSTATOČNÉ? ...a to jednak na pitie a jednak to kvapkanie do nosa (v nose zatiaľ tento pomer neštípe a ani nič podobné) - resp. koľko čoho môžem prípadne zvýšiť...?
Ďakujem pekne za odpoveď.
Naposledy upravil: radim (2014-08-18 09:00:14)