1

Téma: Olimpiq stemxcell na zdegenerovanu medzistavcovu platničku.

Ahoj RNG .. Chcem ta poprosiť o tvoj nazor na tento liek, nie je to lacna zaležitost. Je možné že zregeneruje aj uplne zdegenerovanu medzistavcovu platničku /black disk/? Je to tzv osteochondroza disku. Alebo máš ty daaku dobru radu na tento problem? Čím by sa dala znovu vzkriesiť? Vdaka

2

Re: Olimpiq stemxcell na zdegenerovanu medzistavcovu platničku.

RNP prípadne som počula že na takéto platničky su dobre výrobky z aloe vera.......

3

Re: Olimpiq stemxcell na zdegenerovanu medzistavcovu platničku.

Na ten Olimpiq stemxcell zatial nemam ziadny komentar je to prinove a pri experimentalne.
Ja som opatrny clovek a nechcel by som zo seba robit pokusneho kralika.

Celkove na chrbat a platnicky treba mineraly a rozne mukosacharidy.
Dobra zmes jmineralov je napriklad Bone essentials,zo Swansonu,
Na klby, slachy a platnicky treba huspeninu, zelatinu, dobre uvarene gliky alebo izolaty ako glukosamin, chondroirin MSM, hyaluronicka kyselina a podobne.
Ja pouzivam momentalne na klby vytazok zo zelenej musle pod nazvom Lyprinol. No a samozrejme obcas mineraly a hyaluronicku kyselinu a na klbovy maz avokad a rozne protizapalove, najma curcumin a dumbier, tiez ako starsi pouzivam enzymi na travenie ktore tiez napomahaju hojeniu.

Aloe vera je sice hojive, ale skor na makke tkaniva a bunecne steny nez na klby slachy a platnicky. Nuz iste nezaskodi pouzivat aj aloe, ale vela by som si od toho nesluboval v pripade platniciek.
MSM sa da davat na to aj transdermalne, tj 10-15 % vodny roztok(alebo zamiesane do kremu, pozri na temu  http://rng.nazory.eu/prirodna-kozmetika
co by som mohol skor nazvat kozmetika pre zdravie