351

Re: Rakovina

OK



352

Re: Rakovina

RNG,prosím Vás, ktoré Colostrum je lepšie
http://www.e-colostrum.sk/product-detai … kapsle-60/

alebo

http://www.e-colostrum.sk/product-detai … kapsle-60/

a aké je dávkovanie?

Ďakujem za odpoveď.



353

Re: Rakovina

A ešte Vás poprosím o váš názor na tento Betaglukán. Ďakujem veľmi pekne.

http://www.e-colostrum.sk/product-detai … kapsle-60/



354

Re: Rakovina

Sorry,mala som na mysli toto
http://www.natures.sk/produkty/beta-glucan-500.html



355

Re: Rakovina

Lucy, na Slovensku sa da cez internet kupit (daj si do vyhladavaca) Weider Beta-Glucan 120kaps, tiez 500 mg a lacnejsi ako ten co si uviedla



356

Re: Rakovina

RNG tento betaglucan http://www.fitplanet.sk/doplnky-vyzivy/ … 0-kps?1219 je podla Teba tak isto ucinny ako napr. tento?? http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … &ic=14
vdaka.....



357

Re: Rakovina

tez z Weider nepoznam, neviem ci je to beta 1,3 na 1,6 glucan a ci je mikronizovany. Ja by som sa osobne drzal skor kvasnicoveho, ako to ma Now foods, kde ma pridane aj arabinogalactany, co tiez posobia ciastocne protirakovinne a najma podporia odmorovanie tela/absorbent a rast probiotik.

Naposledy upravil: RNG (2014-09-11 22:14:05)



358

Re: Rakovina

RNG môžem Vás poprosiť o odpoveď k prispevku 352 a 354. Ďakujem veľmi pekne.



359

Re: Rakovina

Lu-cy, tie terkute collostra nepoznam, neuvadzajutam anipoercento imunoglobulinov,ale tekute collostrum je len asi 1/2 tak koncentrovane ako praskove. Tieto obe  uvedene su z Nemecka, od stajnenych krav chovanych krmnymi zmeskami.
Ja osobne davam prednost praskovemu colostru, najlepsie z Noveho Zealandu, kde je podstatne nizsie zamorenie, ako v Europe a je to z krav z volnej pase, bez osetrenia antibiotikami alebo rastovymi hormonami
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostr … l&ic=2
Tie slovenske betaglukany z hlivy ustricovej su sice dost silne, ale pridrahe na moj vkus.
Ja odporucam tieto, co su kvasnicove, tj velmi jemne pre dobru absorbciu a maju pridane aj arabinogalactany na zvysenie ucinku
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … l&ic=2



360

Re: Rakovina

RNG mama začala brať serrapeptazu (príspevok 293,294) no ako som čítala ta riedi krv. Ona mala problém zo zrážanlivosťou,brala aj lieky,teraz je to vraj ok, môže tu serrapeptázu aj napriek tomu brať? Ďakujem a prajem pekný deň.



361

Re: Rakovina

Aky problem so zrazanlivostou krvi? Na vysoku zrazanlivost je serrapeptaza lepsia, ako warfarine, coumadine alebo rozne derivaty heparinu
Serrapaptaza nielenze bezpecne riedi krv, ake rozbija aj uz existujuce krvne zrazeniny, ci fibriny alebo tromby. To ine riedice nedokazu
Na nizku zrazanlivost=krvacavost treba brat extra vitamin K, najlepsie len jemne pracujuci K-2(MK7)



362

Re: Rakovina

Myslela som tym  nizku zrazanlivosť...môže brať s tym MK 7 aj tu serrapeptazu? Ďakujem.



363

Re: Rakovina

K vitamin zvysuje zrazanlivost, K-1 znacne, K-2 mierne.
Serrapaptaza a nattokinaza mierne znizuju zrazwnliviost, ale som este nikde nepocul ze by vyvolali krvacanlivost.
Casto su poruchy zrazanlivosti z poskodenej kostnej drene, co moze sposobit napr candida a plesne, ale aj chemoterapia a ozarovanie.



364

Re: Rakovina

AHOJ RNG, chcel by som vediet Vas nazot na tento clanok, dakujem velmi pekne !! http://panobcan.sk/david-icke-rakovina- … iecitelna/



365

Re: Rakovina

Je to viacmenej pravda, hoci fakt, ze rakovina je sposobena najma nedostatkom kyslika a kyslym prostredin v bunkach je znamy uz od roku 1926, tj kvAsne procesy, co vytvatraju to kysle prostredie tam znacne napomahaju
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Heinrich_Warburg
Nakoniec casndida albicans ma karcinogennne vylucku. Ale dovodov na rakoviny je aj ovela viac, lebo rozne chemikalie, rozne parazity vyluciju tiez karcinogeny potrdene na pokusoch so zvieratami.
Problem je, ze sa tieto veci aktivne maskuju a potlacaju v mene MAMONY



366

Re: Rakovina

RNG, poprosím Vás o info, či neexistujú nejaké ekvivalenty týchto dvoch produktov, predávaných na iHerb v USA, napríklad od firmy Jamieson, ktoré by som mohla kúpiť aj tu na Slovensku. Jedná sa mi, samozrejme, o podobné zloženie, čo sa týka čistoty a účinnosti produktov.

http://www.iherb.com/Now-Foods-Pancreat … s/716?at=0

http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … caps/35770


Chcela som totiž pre moju 57 - ročnú maminu, ktorej pred pár dňami objavili adenokarcinóm hrubého čreva, a ktorá za týždeň nastupuje na operáciu, keďže nádor jej upcháva hrubé črevo, objednať z týchto dvoch položiek väčšie množstvo, čo by vystačilo na intenzívne užívanie na cca 1 rok, ale konečná suma v košíku mi tým pádom vychádza takmer na 600 €. A teraz som zistila, že by mi tam pripočítali DPH a aj CLO, a neviem aké všeliaké ťahanice by ešte vznikli okolo toho. Som veľmi nešťastná, lebo mám pocit, že maminke nebudem vedieť pomôcť a nepodarilo sa mi nájsť rozumné ekvivalenty k týmto dvom potrebným produktom.

Okrem týchto dvoch vecí sa pokúšam zohnať aj ten Salvestrol Platinum 2000 (na ktorého doručenie z Anglicka čakám už takisto dva týždne a Salvestrol nechodí...., napriek tomu, že je zaplatený cez PayPal).

Mamina momentálne pije odvar z listov Annona Muricata, dve polievkové lyžice nadrobno nasekané a varené cca 15 - 17 minút v 750 ml vody, čiže z toho vznikne odvar na tri šálky denne. Toto si varí každý deň.
Zatiaľ nič iné neužíva, teda okrem jednej lyžičky zmesi Javorového sirupu a čistej jedlej sódy NaHCO3. Prvých 7 dní užívala tri lyžičky denne, teraz už iba jednu denne.
Uvedomujem si však, že je to málo, preto zúfalo zháňam ešte tieto doplnky, na ktoré sa Vás pýtam. Prosím, poraďte mi.
Ďakujem.

Naposledy upravil: MonikaPD (2014-10-09 07:44:25)



367

Re: Rakovina

Osobne odporucam ako enzym na cistenie tela tento silny a entericky pokryty.
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … l&ic=1
A staci ho zatial objednat 2-3 flasky, lebo to dostatocne telo odmori a pripadne aj odbuduje nador.
Tak isto ti staci objednat len par flasiek betaglukanov, povedzme na 3 mesiace, pociatocna davka je 3 x 500 mg, intenzivne a po mesiaci pokracujes s mensou, 3 x 250 mg dlhsi cas.
Odporucam brat aj jod a selen to su tiez protirakovinne, a pomerne velmi lacne na pouzitie.
A pokracovat v brani gravioly, lebo mama ma iste plno mininadorov v tele, ktore su este neviditelne lekarom.



368

Re: Rakovina

ahpoj rng zaujmal by ma tvoj nazor co vravis na toto http://herbsnhealth.wordpress.com/.../seeds-of-the.../
http://www.reflex.cz/.../vedci-objevili … i-preparat
Aky mas nato nazor?



369

Re: Rakovina

RNG, ďakujem za rýchlu odpoveď.

Ten Solgar Pancreatin Quadruple Strength enzým mám dávkovať na začiatku 3x denne po 2 kapsule na prázdny žalúdok hodinu pred jedlom? (Teda rovnako ako bolo písané aj pri Pancreatine?)

Toho jódu sa dosť obávam, keďže mamina sa dlhodobo lieči aj na štítnu žľazu. Neviem však presnú diagnózu, viem len, že každý deň užíva nejakú tabletku na štítnu žľazu. Operovaná na ňu však nebola.

Myslíte, že dlhodobé pitie odvaru z gravioly (zakúpila som kilogramové balenie listu Annona Muricata) dokáže vylikvidovať všetky tie drobné mininádory, ktoré môžu byť v tele?

Nechcem ísť cestou chemoterapie, ale zas nechcem ani niečo zanedbať. Je to obrovská zodpovednosť vybrať tie správne produkty pre človeka, ktorý je takto chorý, pretože v prípade môjho nesprávneho rozhodnutia sa choroba môže ďalej rozvíjať a človeka zabiť.

Myslíte, že má opodstatnenie napr. aj každodenné pitie čistej prefiltrovanej vody, kde sa v jednom litri takejto vody rozmieša polovica kávovej lyžičky jedlej sódy? Bude tá voda dostatočne alkalická, aby vedela ovplyvniť kyslé prostredie v organizme? A nebude sa to zároveň nejako "biť" s čajom z gravioly, salvestrolom, betaglukánmi a ostatnými doplnkami?
Nie som chemik a neviem presne, ako sa tieto veci medzi sebou ovplyvňujú, iba ako fungujú jednotlivo.

Poznáte osobne niekoho, komu pravidelné dlhodobé pitie Gravioly skutočne pomohlo z rakoviny?

Naposledy upravil: MonikaPD (2014-10-09 19:31:11)



370

Re: Rakovina

Australští vědci ohlásili průlom ve svém bádání. Osm let jim trvalo studium, které se zabývalo efektem plodu málo známého stromu Blushwood. Ten by měl pomoci s léčením rakoviny. Výsledky jsou prý více než ohromující – výtažek z tohoto plodu vědci použili při léčení 300 zvířat a až v 70 procentech dosáhli kompletního vyléčení rakoviny.

Vedoucí studie doktor Glen Boyle z institutu QIMR Berghofer z Brisnaně popsal, jak by mohl nový lék působit: „Funguje třemi způsoby. Zabijí rakovinotvorné buňky, zamezí přístupu krve do nádoru a aktivuje imunitní systém těla, který pak nádor sám odstraní.“

Výtažek z plodu stromu také nemá žádné vedlejší efekty a funguje extrémně rychle. Nádor odstraní pouze do několika dní – zatímco například chemoterapie funguje v řádu měsíců až let.

Doktor Boyle dále poznamenal, že samozřejmě ani jeho výzkum není zázračným všelékem – pokud například rakovina již stihla vytvořit metastáze, léčba preparátem je neefektivní.

V následujících letech se preparát bude testovat na lidech. Společnost Qbiotics již dostala svolení od australského ministerstva zdravotnictví.



371

Re: Rakovina

Monika entericky pancreatin mozes brat spolu s jedlom, lebo sa nemoze rozpustit v kyslom zaludku, ale az v alkalickych crevach, tj dvanastorniku za pomoci zlce.
Jod a selen potrebujeme vsetci,. lebo ho mame v potrave promalo a oba su potrebne na stitnu zlazu, na jej spravnu funkciu v ovela vyssich davkach ako tie povodne z roku 1948, ktorych sa lekari tak zatate a spiatocnicky drzia, cest vynimkam.
Pozor na antioxidanty ako salvester, tie sa nemaju brat spolu s graviolou a teda musi byt medzi nimi niekoko hodin pauzy.
Na alkalizaciu treba brat cezium chlorid, 2 x 1.5 az 2 gramy denne, to je ovela ucinnejsie, ako vsetky ostatne alkalizatory. Pozri napr na
http://www.mahatma.sk/products/chlorid- … 9-9-100-g/ alebo v chemickych potrebach aj 99% je obvykle dost dobry na pouzitie.
!00 gramov je dost na 25 dni, dovtedy sa rozhodne musi ukazat jeho nasledok na nador, ktory sa musi podstatne zmensit. A samozrejme rozne drobne, este neviditelne pre lekarov tak isto zmiznu.



372

Re: Rakovina

RNG, tak z toho som trošku smutná.

Domnievala som sa, že úplne tými najsilnejšími "vojakmi" v boji s mamininou rakovinou budem môcť používať súčasne odvar z gravioly a aj ten Salvestrol. Vychádza mi to tak, že sú to najsilnejší a najspoľahlivejší bojovníci proti tejto chorobe, a tie ostatné doplnky sú fakt viac menej iba doplnkami, ktoré možno ešte zosilňujú ich účinok.

Keďže čaj z Gravioly mamina pije 3x denne a aj ten Salvestrol plánujem nasadiť v tých vysokých dávkach určených pre onkopacientov, takže takisto 3x denne jednu kapsulu, neviem, ako to rozumne zosúladiť.
Nebude potrebné vybrať si iba jeden produkt a druhý vylúčiť? Ak áno, potom mám dilemu, ktorého sa vzdať :-(



373

Re: Rakovina

MonikaPD, aj tu mozes najst podla mna tiez uzitocne informacie ako liecit rakovinu, nemam sice tu stranku nastudovanu, len som na nu davnejsie nahodou natrafil, ked som nieco vyhladaval. Ale urcite tam budu uzitocne informacie.
Skus pozriet: http://rakovina.nazory.eu/



374

Re: Rakovina

Graviola a salvestrol ,tiez DMSO, B-17 a vysoke davky vitaminu C adresuju nicia samotne rakovinne bunky, tj su to citotoxicke latky.
Ine, ako enzymy, betaglukany, antiviralne latky protiparaziticke su pomocne latky, ktore adresuju alebo nakazy v tele, co produkuju karcinogeny, ako napr v crevach candida albicans a ine, alebo posilnuju obranyschopnost samotneho tela, kde napr betagluikany znacne zvysia tvorbu a aktivitu bielych krviniek, najma NK krviniek, ktore potom zabijaju jednotlive rakovinne bunky v celom tele.
Nuz a kedze rakovina je nasledok najma zamorenia tela, odmorovanie je nevyhnutne, ked sa chces zbavit  znacnej casti novovytvaranych rakovinnych buniek a naviac posilnit telo, lebo odmorene telo lepsie celkove pracuje.Na odmorenie su enzymatickle prostriedky, absorbcne a v pripade tazkych kovov, ako ortuty, olovo a kadmium  treba aj chelacia



375

Re: Rakovina

RNG, ďakujem za bližšie info. Toto som si aj myslela, že tie jednotlivé doplnky takto fungujú.
No momentálne som veľmi doplašená a bojím sa pri mamine strácať čas.
Neviem, či sa mám najskôr zamerať na likvidáciu tých malinkých nádorov, ktoré sú pravdepodobne v celom maminkinom tele, a až následne na to začať likvidovať nákazy a vírusy, keďže to vyzerá tak, že sa to nedá robiť súčasne.
Keby som bola iba nestranný pozorovateľ a nešlo by o život človeka, ktorého milujem najviac na svete, tak by bolo rozhodnutie mozgom asi jednoznačné. Najskôr odmoriť organizmus, čo môže čiastočne aj samo vylikvidovať nádory, a potom začať dodatočne likvidovať rakovinové bunky, ktoré v tele prípadne ešte zostali.

Čiže keď mamina bude v súčasnosti naďalej piť odvar z Gravioly, k tomu dám tie Solgar Pancreatin enzýmy na trávenie, betaglukány a nejaké vitamíny a minerály, tak nič nepokazím? A prípadne po nejakom štvrť - pol roku znížiť dávky týchto doplnkov a nasadiť ten Salvestrol Platinum 2000? Mohol by byť ten postup takýto? Ten Salvestrol Platinum 2000 by teda teoreticky vylikvidoval zvyšok rakovinových buniek, ktoré by v tele ešte zostávali...?

A ešte ma zaujíma jedna dôležitá vec, na ktorú som zabudla. Maminku budú 16.10. operovať v Onkologickom ústave Sv. Alžbety v Bratislave, kde zoberú nádor z hrubého čreva. V tom čase asi samozrejme nebude môcť užívať žiadne doplnky, asi ani graviolu...?  Chcem sa spýtať, kedy, teda v akom časovom odstupe po operácii jej môžem doplnky nasadiť? Alebo akým spôsobom? Čím začať? Betaglukánmi? Potom ten Solgar Pancreatin?

Ak vieš, RNG, prosím, poraď, nechcem niečo pokaziť alebo zanedbať. S onkológom sa o tom baviť nedá, ten rezolútne odmieta akékoľvek doplnky, ako aj teórie o správnom stravovaní a vysadení bieleho cukru (vraj sú to iba babské reči).

Ďakujem, pretože každá jedna Tvoja rada je veľmi cenná a na nezaplatenie.



376

Re: Rakovina

Nic nepokazis, aj ked bude mama brat 2 x tolko, co berie. kazdy extra protirakovinny zvysuje pravdepodobnost prezitia, lebo tak sa kazde liecenie rakovin vyhodnocuje.Nakoniec vsetci zomrieme, otazka je len kedy. A pri rakovinach je kriterium 5 rokov a viac ako velky uspech.
Lekari nedovolia pocas pobytu v nemocnici pouzivat nic, len co oni predpisu, tj ziadne doplnky
Ale kedze pri operacii musia pouzit aspon atb, tak je iste ze jej znicia crevnu mikrofloru, tj prve, co musi brat su mikrovlakniny a probiotika. Taktiez je dobre 3 dni po operacii najneskor prejst z chemickych riedicov krvi na nattokinazu a serrapaptazu, ktore nielenze bezpecne riedia krv, ale aj rozlozia krvne zrazeniny, ktore sa pri operacii vzdy vytvoria.
No a potom, kedykolvek len moze zacat treba zacat brat protirakovinne, ako silne enzymy na precistenie tela(entericky pokryty pancreatine) graviolu, chagu, betaglukany, vysoke davky vitaminu C , jod selen zinok a ked si zozenies aj velmi ucinny  chlorid cezia na alkalizaciu tela.
Aj ine su pomocne pri rakovinach, ale tieto su absolutne najucinnejsie a nevyhnutne, ak chces mat nadej na dlhodobe prezitie.
Inac nadory na crevach su dosledky posobenia roznych skodlivych mikrobov dlhodobo, co vyrabaju rakovinotvorne /karcinogrenne vylucky, medzi ktore patri aj napr candida albicans. Preto to vylucovanie bieleho cukru a inych cukrov , lebo tieto su hlavne dovody pre nase vlastne vypestovanie si candidy albicans a inych skodlivych infekcii  v crevach, ktore inac normalne dostatocne kontroluju rozne probiotika, ktore si ale musime pre to pravidelne nasadzat a podporovat branim  mikrovlaknin.
Zaobstaraj si z mikrovlaknin aj tie najucinnejsie ako arabinogalactans a modified citrus pectines, ktore su ucinne aj na odmorovanie criev aj ciastovne odmorovanie celeho tela, pretoze, a najma modified citrus pectines dokonca vstupuju do krvi a cistia cele telo od roznych zamoreni.
Najdes ich za prijatelne cenu napr v www.swansonvitamins.com
kde maju sice vysoke postovne ale o to nizsie ceny, najma tychto mikrovlaknin.

Tvoj onkolog je typicky odchovanec dnesnej monopolnej mediciny, kde sucast vyucby je aj umyvanie mozgov, aby ani nahodou nikto s absoventov nedostal myslienku, ze nieco ine moze pracovat, pre to sem aj pisem, aby som ludom otvoril oci, ze existuju aj ini lekari, co sa zaoberaju liecenim inac, nez ich v skole naucili a to so znacnym uspechom, preto su ochotni aj napriek prenasledovaniu a neustalym utokom monopolu v tom pokracovat.
Samozrejme su obvinovani ako "sarlatani" aj napriek casto fenomenalnym uspechom ich terapii.
Moj dovod, preco si ich periodika odoberam uz vyse 20 rokov a ich metody a prostriedky pouzivam je najma v tom, ze pouzivaju stravu a potravinove doplnky, obe prehlasene lekarskymi teamami za absolutne neskodne , miesto farmaceutickycy chemickych patentovanych liekov, co maju rozne skodlive mozne nasledky, dnes aj vcitane smrti, napisane v takom mnozstve , ze na to casto nestaci ani jedna stranka na pribalovom letaku, a to mnozstvo  z nich  casto odskriepia a neuverejnia dlhe roky, tj minimum do platnosti patentov na ne(16 rokov) a potom mnohe odvolaju ale maju uz za ne dalsie "lepsie" nahrady, s novymi patentami.
Staci si o tom precitat niektoru z kniziek pana Virapena, vysokopostaveneho donedavna vo farmaceutickom priemysle, ktoremu asi  svedomie nedalo, a napisal aspon po odchode do penzie , o ake spinave praktiky sa vo farmacii jedna.

Naposledy upravil: RNG (2014-10-10 18:15:40)



377

Re: Rakovina

RNG, ďakujem za všetky cenné rady, ktorými sa určite budeme riadiť.

Ešte sa Ťa chcem spýtať na Tvoj osobný názor na tieto beta-glukány, či by som ich mohla použiť na posilnenie imunity a zvýšenie počtu bielych krviniek u maminy (výrobca udáva v príbalovom letáku, že jedna kapsla obsahuje 500 mg beta-glukánov, čo je super, ale okrem toho obsahujú aj proteíny, čiže bielkoviny, kde si nie som istá, či je to vhodné pre onkopacienta). Je to produkt určený predovšetkým pre športovcov.

http://www.pronut.sk/obchod/action/prod … 0tab.xhtml

Ďakujem.



378

Re: Rakovina

Pozor uvedeny produkt ma len 62.5 mg pekarenskych kvasinic, ak nie cistych betaglukanov z nich.Neviem co to pisu na tom pribalovom letaku, , ale to sa nezhoduje s tym co hovori na zlozenie uvedeny  link.



379

Re: Rakovina

Ahoj rng zaujmal by ma tvoj nazor co vravis na tuto stranku??http://alternativnicesta.cz/...vedel by si sa vyjadrit k danym doplnkom ktore su uz tam rzvinute ostatne dalsie sa budu rozvijat postupne a pripadne ktore este by si tam pridal ????mylsim metody doplnky najsilnjie proti rakovinotvorne dakujem



380

Re: Rakovina

Nuz na tak rozsiahle clanky nemam cas, precital som si len okolo leatrilu(B-17) a cely ton toho je znacne odmietavy, v sulade s farmaceutickym priemyslom. Zasadne tam spochybnuju vsetky alternativne nemocnice, najma mexicke, kde sa mnohe z alternativ pouzivaju bezne a najma zdoraznuju, ake je to hrozne drahe, hoci mexicke nemocnice nestoja ani desatinu toho, co US nemocnice a predsa maju lepsie vysledky, inac by sa tam ludia hufne nehrnuli, aj ked ich tunajsi onkologovia(USA) od toho silne odhovaraju.
Naviac na uvedenej stranke chyba hropmada protirakovinnych, napr velmi ucinna alkalizaci chloridom cezia,pouzivanie paw-paw, hydrazinu, peroxidu vodika a ine, to mi len napochytro doslo na rozum.
Este jedno som si napochytro precuital okolo pouzivania infuzii vitaminu C. Ano pouzivali tam dost vysoke davky, ale bez inych protirakovinnych a tak mali vysledky mizerne. Naviac davali to len 2 x tyzdenne a zivotnost vitaminu C v krvio je len 1/2 hodiny a s vacsimi molekulami, ako ester C to vobec neskusali. A uviedli aj besne vysoku cenu roztokov, co je ale zalezitost nenazratosti farmacie, kedze vitamin C sa da kupit vo velkom vo farmaceutickej kvalite aj za 5 dolarov za libru=454 gramov, takze to vobec nie je drahe, keby si tie infuzie pripravovali sami lekari z farmaceutickeho vitaminu C a destilovanej vody.

Rakovina je zalezitost zamorenia tela a odmorovanie tam tak isto nespomenuli, tj ani absorbcne ani enzymaticke ani chelacne,
ani betaglukany, len hlivu ustricovu, ktorou nie je mozne dosiahnut potrebne davky betaglukanov
ani jod a selen...atd.
Nuz je to clanok nie na informaciu, ale dezinformaciu a spochybnie vsetkeho, co sa ludia nahodou dozvedia z alternativnych metod.



381

Re: Rakovina

Sprava pre RNG
Chcem Vas poziadat o Vas nazor na preventivnu alkalizaciu organizmu pomocou chloridu cesia.Mam 68 rokov a denne uzivam Vami doporucene vitaminy a mineraly ,ako aj ine doplnky/ Pancreatin,Nattokinaza,KHCO3,atd/.
Vopred dakujem za Vas nazor.



382

Re: Rakovina

Neviem, do akej temy mam dat toto. Prave som to dostala od znamej emailom:

Verím, že týmto mailom nikoho neobťažujem...ide o život...

Prosím vás o rozoslanie tejto prosby všetkým vašim kolegom, priateľom a známym:
Prosíme o darovanie krvi skupiny A rh negat pre nášho syna Šimona Štepanaya (narodený 13.05.2010), ktorému diagnostikovali leukémiu
a momentálne leží v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave na klinike detskej hematológie a onkológie.
Darovať krv je možné na hociktorej transfúznej stanici, pričom je potrebné uviesť údaj pre koho je krv určená:
Šimon Štepanay,  DFNsP Bratislava - klinika detskej hematológie a onkológie.
Nakoľko môže byť krv skladovaná max. 3 mesiace, je potrebné aby sa odbery uskutočňovali postupne (Šimonko bude potrebovať dve transfúzie
týždenne). Preto by bolo najvhodnejšie, ak by ma darcovia najskôr kontaktovali na tel: 0907752399alebo mailom na stepo.marek@gmail.com
Prosíme Vas, aby ste tento mail a informáciu odovzdali čo najväčšiemu počtu známych a priateľov (darcov skupiny krvi A rh negatív je málo).
Ďakujeme.
Marek a Soňa Štepanayovci.



383

Re: Rakovina

O preventivnu alkalizaciu chloridom cezia som sa zatial nezaujimal, aj ked je to mozno dobre spravit Osobne odporucam brat ale doplnky len podla potreby a ked clovek nema rakovinu, nemusi brat proti nej doplnky.



384

Re: Rakovina

Leukemia je casto zalezitost plesni v kostnej dreni, co samozrejme onkologovia az na male vynimky neuznavaju.
Plesne sa obvykle v tele rozmnozia pri vacsom pouzivani antibiotik, ktore znicia ich  prirodzeneho nepriatela, probiotika.
Transfuzie docasne pomozu, len neviem, ci to ma aj nejaky vplyv na tie plesne v kostnej dreni. Drzim palce aby sa na Slovensku prihlasilo dost donorov!!!



385

Re: Rakovina

Vdaka za Vas nazor.



386

Re: Rakovina

OK



387

Re: Rakovina

Ahoj, opat sa ozyvam po nejakom case, mama je po dalsej pol rocnej kontrole vo Vysnych Hagoch, bronchoskopia nalez ziadny, histologia v poriadku (adenokarcinompluc). Ide o kontrolu po 1,5 roku od diagnostikovania a tatial vsetky kontroly dopadli na 1* aj vdaka tvojim radam k alternativnej liecbe.
Prosim ta velmi pekne, ak by si sa mohol pozriet na posledny prispevok c.254 z pred pol roka, tam som pisala co mama brala a radí si pokracovat v takych davkach este nejaky cas, co aj robila aj zvysila cordyceps.
Otazka znie, ako pokracovat dalej? Stale v rovnakych davkach? A vsetky tie doplnky?
Ci ma nieco uz znizit?

Dakujem za trpezlivost a tvoj cas!



388

Re: Rakovina

Pavol Spišiak napísal(a):

Neviem, do akej temy mam dat toto. Prave som to dostala od znamej emailom:

Verím, že týmto mailom nikoho neobťažujem...ide o život...

Prosím vás o rozoslanie tejto prosby všetkým vašim kolegom, priateľom a známym:
Prosíme o darovanie krvi skupiny A rh negat pre nášho syna Šimona Štepanaya (narodený 13.05.2010), ktorému diagnostikovali leukémiu
a momentálne leží v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave na klinike detskej hematológie a onkológie.
Darovať krv je možné na hociktorej transfúznej stanici, pričom je potrebné uviesť údaj pre koho je krv určená:
Šimon Štepanay,  DFNsP Bratislava - klinika detskej hematológie a onkológie.
Nakoľko môže byť krv skladovaná max. 3 mesiace, je potrebné aby sa odbery uskutočňovali postupne (Šimonko bude potrebovať dve transfúzie
týždenne). Preto by bolo najvhodnejšie, ak by ma darcovia najskôr kontaktovali na tel: 0907752399alebo mailom na stepo.marek@gmail.com
Prosíme Vas, aby ste tento mail a informáciu odovzdali čo najväčšiemu počtu známych a priateľov (darcov skupiny krvi A rh negatív je málo).
Ďakujeme.
Marek a Soňa Štepanayovci.

Preposielam informáciu, že chlapčiatko, ktoré potrebovalo krv už umrelo. Nech Pán Ježiš poteší jeho rodičov a prikryje ich svojim pokojom +



389

Re: Rakovina

jajaja, ja by som nejaky cas este pokracoval, lebo lekari radi priskoro tvrdia o pacientochj ze su vylieceni a rakoviny sa ich pacientom zialbohu vracaju.To len komentujem statistiky, tym sa nesnazim utocit na lekarov, prave naopak im pomoct pri lieceni radami od inych lekarov, co pouzivaju ine prostriedky.



390

Re: Rakovina

Zialbohu rakoviny su zabijaky,aj ked su neodskriepitelne mnohi vylieceni znacna cast este stale umiera.A ked mas malo funkcnych cervenych krviniek, nemozes dostat dostatok kyslika vsade v tele na existenciu. Niekedu pomoze hyperbaricka kyslikova komora, ktora doda do tkaniva celeho tela extra kyslik, co sa rozpusti pod tlakom aj v lymfe, ale zialbohu tieto komory sa pouzivaju zastial v Europe a najma na Slovensku len velmi zriedkavo.
Nuz ale zabcek uz aspon netrpi, to moze byt utecha pre rodicov, ked ho uz lekari nevedeli zachranit.
Pre veriacich rodicov je tu vzdy utecha ze Panboh si dieta povolal k sebe, aby na zemi dalej netrpelo.



391

Re: Rakovina

RNG napísal(a):

jajaja, ja by som nejaky cas este pokracoval, lebo lekari radi priskoro tvrdia o pacientochj ze su vylieceni a rakoviny sa ich pacientom zialbohu vracaju.To len komentujem statistiky, tym sa nesnazim utocit na lekarov, prave naopak im pomoct pri lieceni radami od inych lekarov, co pouzivaju ine prostriedky.

Dakujem velmi pekne za odpoved



392

Re: Rakovina

OK



393

Re: Rakovina

RNG na stranke http://www.cancer.org/treatment/treatme … m-chloride  pisu ze chlorid cezny moze sposobit problemy so srdcom a dokonca az smrt. Aky je tvoj nazor na to - pripadne co by si odporucil este k nemu uzivat a v akej davke aby sa predislo problemom so srdcom. Treba mat nejaky odstup ked uzivam aj ester C, graviolu a ostatne doplnky ktore odporucas pri rakovinach?

Dakujem za odpoved



394

Re: Rakovina

Clanok je z oficialnej stranky  Americal Cancer Society, ktora popiera ucinnost vsetkych protirakovinnych doplnkov a metod, co nie su oficialne schvalene, tj uznavaju len chemoterapiu, radiaciu a chirurgiu na rakoviny.
Ak by si im veril, tak ani vitamin C ani graviola ani nic ine nie je na rakoviny ucinne.
Ale statistiky z nemocnic mimo USA predsa len potvrdzuju, ze alternativne liecenie rakovin ma lepsiu ucinnost, nez v USA jedine dovolene, tj chemoterapia, co je sama o sebe karcinogenna, tak ako aj radiacia, a chirurgia sice vybere vacsi viditelny nador, ale neadresuje po tele uz dasvno roztrusene rakovinne bunky, co po case vytvoria dalsie nadory krizom krazom.
Nazory ludi, ktorych prijmy a zisky zavisia od toho, co propaguju nemozno brat vazne, nech sa maskuju pod akymkolvek heslom a organizaciou, lebo to predstavuje konflikt zaujmov.Zialbohu to je dnes situacia okolo monopolnej a  prakticky celosvetovo organizovanej mediciny

Chlorid cezia moze byt  pre niekoho prilisne znizujuci hladinu draslika v krvi, pre to treba brat doplnky draslika s nim a samozrejme si kontrolovat si chemiu krvi.
Co sa tyka toho, prakticky cokolvek vcitane vody, soli  a podobne sa da predavkovat a tak sposobit smrt



395

Re: Rakovina

Mohol by si mi este poradit konkretny doplnok draslika z iherb a jeho davkovanie k tomu chloridu cezia?
-Ako dlho ho treba uzivat  ked by som brala 3g denne?

Dakujem



396

Re: Rakovina

A este ma napadlo - je vhodne kolostrum na podporu imuity pri rakovine, ci radsej ostat pri betaglukane? Niekde som pocula ze colostrum podporuje aj rast rakovinovych buniek specialne pri tejto diagnoze.



397

Re: Rakovina

Ika, dolezite pri brani chloridu cezia je robit pravidelne kontroly draslika v krvi(kalium). Extra draslik mozno dodat ako chlorid draselny zamiesany do kuchynskej soli, a tiez Kalinat,(KHCO3).
Nemam krystalovu gulu, aby som toi predpovedal ako sa telo bude presne spravat co sa tyka vylucovania draslika pri dodavke cezium chloridu.
Vselico, co sa siri cez internet sdu lzi, zamerne sirene proti doplnkom
Colostrum obsahuje obranne latky, imunoglobuliny a lactoferrin, latky co sa navazuje na zelezo a tym nici rakovinne bunky.
Nie je to hlavna zbran proti rakovine, odporucam to ale najma pri velkom oslabeni tela ako prostriedok na posilnenie tela celkove.

Naposledy upravil: RNG (2014-10-28 21:42:12)



398

Re: Rakovina

Ahoj rng objednal som si tento betaglukanhttp://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glucans-with-ImmunEnhancer-Xtra-Strength-250-mg-60-Veggie-Caps/35770 mozem uzivat 1 pirulu cize 200mg denne na ochranu proti rakovine? alebo som si kupil prilis silny ten betaglukan?



399

Re: Rakovina

Ten co si uviedol, tak davka na intenzivne uzivanie je 3 x 2 kapsule denne a udrzobna davka je 3 x1 kapsula denne.



400

Re: Rakovina

Detto.